Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Oh the ignorance... Randuins Omen + Frozen Heart και τον σταματας.

Δυσκολο να το πιστεψω μεχρι να το δω αλλα δεκτη η αποψη σου..

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν ειναι αποψη ειναι γεγονος. Προκειται για τα 2 καλυτερα armor item στο παιχνιδι με 2 πολυ δυνατα passive + 1 active ειδικα για autoattackers.

Επισης χωρις παρεξηγηση αλλα το build που εγραψες ειναι ισως απο τις χειροτερα μετα το κλασσικο 5 MOTHAFUCKIN DEATHCAPS BITCHEEEEESSSZZZAAAAHHH!!!!

0 survivability, 0 armor pen και πεταμενα λεφτα για το 3ο pd και το 2ο BT. Ιδιως σε Υι που ενα stun αρκει

Δημοσ.

Ad yi με 3fantom 2blood και 1infinity πανω απο 30kills...τρελο dmg αν feedαρεις ad yi..δεν μπορει να σταματηθει 1vs1

Βαλτον με εναν σιον με το ιδιο build(αρκετα τρολλ build ειναι) και καμια 300σαρια φαρμ και δες τον να πεφτει.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Ad yi με 3fantom 2blood και 1infinity πανω απο 30kills...τρελο dmg αν feedαρεις ad yi..δεν μπορει να σταματηθει 1vs1

Βαλτον με εναν σιον με το ιδιο build(αρκετα τρολλ build ειναι) και καμια 300σαρια φαρμ και δες τον να πεφτει.ή εναντιον ενος volibear με frozen heart' date='thornmail,wormogs.το randuins omen ποιο ειναι και τι κανει;

Βαλτον με εναν σιον με το ιδιο build(αρκετα τρολλ build ειναι) και καμια 300σαρια φαρμ και δες τον να πεφτει.ή εναντιον ενος volibear με frozen heart,thornmail,wormogs.το randuins omen ποιο ειναι και τι κανει;

Βαλτον με εναν σιον με το ιδιο build(αρκετα τρολλ build ειναι) και καμια 300σαρια φαρμ και δες τον να πεφτει.ή εναντιον ενος volibear με frozen heart,thornmail,wormogs.το randuins omen ποιο ειναι και τι κανει;

Γμτ το ιντερνετ ποσες φορες το εβγαλε..

Δημοσ.

Το randuins ειναι ενα σαν μεγαλη ασπρη ασπιδα που δινει health, armor και κατι αλλο νομιζω και εχει το active να μειωνει το attack speed και να κανει slow (+ το οτι η διαρκεια τους stackαρει νομιζω με το armor σου..οσο περισσοτερο τοσο περισσοτερο τους ριχνει as και ms) σε εχθρους μεσα σε μια ακτινα.

Δημοσ.
Το randuins ειναι ενα σαν μεγαλη ασπρη ασπιδα που δινει health' date=' armor και κατι αλλο νομιζω και εχει το active να μειωνει το attack speed και να κανει slow (+ το οτι η διαρκεια τους stackαρει νομιζω με το armor σου..οσο περισσοτερο τοσο περισσοτερο τους ριχνει as και ms) σε εχθρους μεσα σε μια ακτινα.[/quote']

Δεν το θυμαμαι,δεν νομιζω να το εχω παρει και ποτε,θα το δω στο πισι μετα,ποσο εχει;ειναι αυτο που στακαρει hp αναλογα με τα κιλλ που θα κανεις;οπως τα αντιστοιχα σε ap ad?

Ακυρο,ειναι αυτοπου εχει μεσα,και το heart of gold?

Δημοσ.
Δεν ειναι αποψη ειναι γεγονος. Προκειται για τα 2 καλυτερα armor item στο παιχνιδι με 2 πολυ δυνατα passive + 1 active ειδικα για autoattackers.

Επισης χωρις παρεξηγηση αλλα το build που εγραψες ειναι ισως απο τις χειροτερα μετα το κλασσικο 5 MOTHAFUCKIN DEATHCAPS BITCHEEEEESSSZZZAAAAHHH!!!!

0 survivability' date=' 0 armor pen και πεταμενα λεφτα για το 3ο pd και το 2ο BT. Ιδιως σε Υι που ενα stun αρκει[/quote']

Δεκτο και το build που εγραψα ειναι γεγονος αλλα δεν παυει να κανει την δουλεια του!!Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης!! :) εξαλλου και εγω δεν ειμαι τοσο καλος οποτε εμπειριες και συμβουλες ειναι ευπροσδεκτες και ευχαριστω!!

Δημοσ.

Δεκτο και το build που εγραψα ειναι γεγονος αλλα δεν παυει να κανει την δουλεια του!!Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης!! :) εξαλλου και εγω δεν ειμαι τοσο καλος οποτε εμπειριες και συμβουλες ειναι ευπροσδεκτες και ευχαριστω!!

Με τον καιρο ερχεται η σοφια :P το build σου τωρα μπορει να δουλευει αλλα οταν θα εισαι 30 λεβελ και καμια 300-400 + νικες θα δεις...

Δημοσ.

επαιξα ενα ap yi στο δευτερο account για να ανεβω κανα λεβελ και εκανα quadra αλλα δε πιστευω οτι ο ap yi ειναι για πραπανω απο 10 η για κανα τρολλ παιχνιδι..

Δημοσ.

Με τι build και πως ακριβως εκανες το quadra;

Εμενα μου τη σπαει πως εαν αγοραζεις αποκλειστικα αντικειμενα για ability, τοτε δεν εχεις καθολου AS και δυσκολα κανεις kill.

Δημοσ.

Με τον καιρο ερχεται η σοφια :P το build σου τωρα μπορει να δουλευει αλλα οταν θα εισαι 30 λεβελ και καμια 300-400 + νικες θα δεις...

Δλδ εχω να κανω αλλες 150 νικες...κοντα ειμαι!! :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...