Arcanaloth Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δεν εχει να λεει αν εχεις φαει warning Κι εγω εχψ 230 στο teamwork αλλα πρασινη δεν εχω παρει , κλαιν μαιν βεβαια αλλα να εχουμε να λεμε Παει με το ποσα παιχνιδια εχεις παιξει και κατα ποσο συχνα δινουν οι φιλοι/αντιπαλοι σου το honor To honorable πχ το πηρα στα 25 και το αλλο ακομα , απλα ισως πλεον να μην τα δινει και τοσο ευκολα το συστημα λογω των πολλων games Αφού έχεις πάρει ήδη την honorable opponent πως περιμένεις να πάρεις και άλλη; Μία κορδέλα δεν παίρνεις μόνο ή κάνω λάθος; Εγώ από την άλλη δεν έχω πάρει καμία ακόμα, για αυτό μου φαίνεται περίεργο το νούμερο που ανέφερα για μένα και το εξηγώ με το warning (και όπως είπα κανένα από αυτά τα 180 δεν ήταν από φίλο).
sistah Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Αφού έχεις πάρει ήδη την honorable opponent πως περιμένεις να πάρεις και άλλη; Μία κορδέλα δεν παίρνεις μόνο ή κάνω λάθος; Εγώ από την άλλη δεν έχω πάρει καμία ακόμα, για αυτό μου φαίνεται περίεργο το νούμερο που ανέφερα για μένα και το εξηγώ με το warning (και όπως είπα κανένα από αυτά τα 180 δεν ήταν από φίλο). Ολες μπορεις να τις παρεις Η Honorable φαινεται ΜΟΝΟ αν δεν εχεις καμια απο τις υπολοιπες Απο οτι εχουν πει τα ribbons δινονται αναλογα με την συχνοτητα που παιρνεις το αναλογο honor στα games σου αλλα και αναλογα την συχνοτητα που τα μοιραζουν αντιπαλοι και συμπαικτες
Tobajara Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Είναι πάντα ωραίο το να κερδίζεις ένα παιχνίδι 65 λεπτών με τον αγαπημένο σου παίκτη. Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι το ότι η ομάδα σου σου έχει βγάλει την ψυχή ανάποδα μέχρι να καταλάβει πως στις μάχες μένουμε όλοι μαζί και δεν κόβουμε βόλτες στη ζούγκλα, και πως κάνουμε focus τον πιο αδύναμο, όχι το tank...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Είναι πάντα ωραίο το να κερδίζεις ένα παιχνίδι 65 λεπτών με τον αγαπημένο σου παίκτη. Αυτό που δεν είναι ωραίο είναι το ότι η ομάδα σου σου έχει βγάλει την ψυχή ανάποδα μέχρι να καταλάβει πως στις μάχες μένουμε όλοι μαζί και δεν κόβουμε βόλτες στη ζούγκλα, και πως κάνουμε focus τον πιο αδύναμο, όχι το tank... Μέσα όμως, μέσα στο τελευταίο 10ήμερο παιχνιδιών μου. Καλά, normal παίζω δεν τρέχει αλλα τα σήμερα με πιάσανε νεύρα. Πράγμα που δεν θέλω να συμβαίνει με παιχνίδια αλλιως χάνεται το νόημα. Καμία - δύο βδομάδες διάλλειμα νομίζω επιβάλεται για μένα. υ.γ. Jayce δεν παλεύτεται.
afentiko Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Easter egg που ανακάλυψα σήμερα!!!! (βέβαια δε ξέρω αν το ξέρατε από κάπου αλλού, εγώ πάντως δε το ήξερα) Όταν παίζεις Anivia και είσαι στη φάση που χρησιμοποιείς το passive σου (δλδ είσαι αυγό και περιμένεις να γεννηθείς ξανά) άμα γράψεις κάτι στο chat αντί για Anivia:bla bla λέει Cryophoenix Egg: bla bla.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/user/gbay99 http://www.youtube.com/watch?v=NrVYJahH9Uc Καθόλου άσχημο καναλάκι 1
Luxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Χαλασαν πολυ το brutalizer.. Να δω τι θα φτιαχνουμε τωρα.. Και μια απορια. Το ιδιο που ισχυει με flat, % armor penetration ( η σειρα που αλλαξε δλδ ) ισχυει και για τα armor reduced και magic Penetration/reduce;
Atallos1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεχομαι δωρα παντος τυπου Επισης δεχομαι προτασεις για αλλαγη ονοματος Προς το παρον εχω τα Fizz Khalifa και Justin Tibbers ως επικρατεστερα
Tobajara Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Πρώτη νίκη της (pre)season σε ranked με Soraka και σκορ 1-2-21!
sistah Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το σ/κ ειναι απαλευτο, βγαινουν ολα τα ελληνοtoxicπαιδακια παγανια. - Σου γ@μ@ω την μανα σου. - Βρε γ@μ@ την, αλλα μαθε να παιζεις. - Δεν θελω να μαθω, σου γ@μ@ω την μανα. - .... Γεια σου ρε Anemothyella με rune page: Livieratos mid.
zeniath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0RjKRqVSo5E 2
Tobajara Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το σ/κ ειναι απαλευτο, βγαινουν ολα τα ελληνοtoxicπαιδακια παγανια. - Σου γ@μ@ω την μανα σου. - Βρε γ@μ@ την, αλλα μαθε να παιζεις. - Δεν θελω να μαθω, σου γ@μ@ω την μανα. - .... Γεια σου ρε Anemothyella με rune page: Livieratos mid. Ω ναι :D Εγώ τα ΣΚ τα περνάω στον West πλέον, στον East μπαίνω μόνο για το win of the day VS bots και για αυτό δεν είμαι σίγουρος. Επίσης στο βίντεο από πάνω ΣΤΑΝΤΑΡ θα πετάχτηκε κάποιος και θα είπε "report noob Nidalee".Όπως και να'χει είναι έπος.
jimson Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Απολαύστε την 2η βδομάδα από την ολοκαίνουργια σειρά μας για το παιχνίδι League Of Legends. Ένα καινούριο βιντεο κάθε βδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι, μην χάσετε επεισόδιο.. http://www.youtube.com/watch?v=rYQqBmxsL74
Προτεινόμενες αναρτήσεις