Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον camp σου έκανε γιατί αν σου έκανε babysit θα ερχόταν να πέθαινε μέσα στο turret.

@Socratis κοίτα να δείς πως γυρίζει ο τροχός και το rant :P Σκέψου τους bronze/silver που αυτό είναι 1/3 games.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα δεν καταλαβες,δεν παραπονεθηκα για κατι.Απλα ηθελα να δειξω οτι υπαρχουν τρολλερς παντου.Το οτι δεν μπορω να παω ευκολα diamond ειναι θεμα δικο μου.Αν ξεκινησω και παιζω σαν diamond 3-2 τοτε θα φτασω ευκολα diamond 5.Απλα επειδη εκει ειναι το ελο μου τα παιχνιδι ειναι derby

Ναι για τα εκνευριστικά afk/trolls λέω τα οποία επηρεάζουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό και την απόδοση σου.

Θα ήσουν plat 1 αν δεν είχες ας πούμε αυτά τα games? (άσχετα απο το skill lvl). Πιθανότατα. Τώρα θέλει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια να στακάρεις 100 points and so on. Σε χαμηλότερα tier (που και το επίπεδο των παικτών είναι χαμηλότερο) αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οπότε θέλει περισσότερη προσπάθεια για κάποιον που παίζει μεχ. Όπως είπες πρέπει να είσαι 1-2 divisions πάνω skill wise ώστε να κερδίζεις άνετα (+τύχη)

Δημοσ.

Τεραστιος ο Nautilus (AP)..!

Μακαρι να χα IP να τον αγορασω..Ποιανου περισσευουν ip και θα μου τον κανει δωρο ως δειγμα αλληλεγγυης και φιλιας? :D

Δημοσ.

Δεν ειναι να μπαινεις τετοιες ωρες. Το τι trolls κυκλοφορουν ειναι απιστευτο. Εγω support sona και adc vayne. Ε στο 5 λεπτο η vayne ηταν 0/10 . ΘΕΟΣ :mad:

• Like 1
Δημοσ.

H διαφορα με τους "οτι να ΄ναι " παιχτες στο bronze/silver και gold κτλπ, ειναι οτι στα κατωτερα divisions θα σου πανε στο 20 με σκορ 3-15, και αντε εσυ να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα..τουλαχιστον οσο ανεβαινεις οι παιχτες εχουν την λογικη να παιξουν safe στην αρχη.

Δημοσ.

Πήρα kha για 1η φορά και πήγα mid, τέτοιο πάρτι είχα να κάνω από παιχνίδα στα <20 lvls

Πολύ δυνατός, στάνταρ η επόμενη αγορά μου

Γενικά πολύ δυνατό το rotation της βδομάδας

Δημοσ.

Να ξερεις οτι το 2βδομαδο ban και το permaban δεν ειναι μονο απο Tribunal οπως ειναι ολα τα προηγουμενα λιγοτερης διαρκειας αλλα ειναι και manually checked απο το support οποτε σχεδον σιγουρα κατι εχεις κανει

Επισης αν δεν κανω λαθος οι 2 βδομαδες ειναι και το τελευταιο πριν το permaban

Δημοσ.

Είναι πιο δύσκολο να το κάνεις από το να το λες αλλά απλά γράφε τα απολύτως απαραίτητα δλδ gj, np και thx (τίποτα άλλο), τα υπόλοιπα με pings  :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...