klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μάλλον camp σου έκανε γιατί αν σου έκανε babysit θα ερχόταν να πέθαινε μέσα στο turret. @Socratis κοίτα να δείς πως γυρίζει ο τροχός και το rant Σκέψου τους bronze/silver που αυτό είναι 1/3 games.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Βγαλ' τον Πέδουλα απο το άβαταρ σου μωρέ. Πέδουλας σε όλο το Ινσόμνια.
klainmaingr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μα δεν καταλαβες,δεν παραπονεθηκα για κατι.Απλα ηθελα να δειξω οτι υπαρχουν τρολλερς παντου.Το οτι δεν μπορω να παω ευκολα diamond ειναι θεμα δικο μου.Αν ξεκινησω και παιζω σαν diamond 3-2 τοτε θα φτασω ευκολα diamond 5.Απλα επειδη εκει ειναι το ελο μου τα παιχνιδι ειναι derby Ναι για τα εκνευριστικά afk/trolls λέω τα οποία επηρεάζουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό και την απόδοση σου. Θα ήσουν plat 1 αν δεν είχες ας πούμε αυτά τα games? (άσχετα απο το skill lvl). Πιθανότατα. Τώρα θέλει να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια να στακάρεις 100 points and so on. Σε χαμηλότερα tier (που και το επίπεδο των παικτών είναι χαμηλότερο) αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οπότε θέλει περισσότερη προσπάθεια για κάποιον που παίζει μεχ. Όπως είπες πρέπει να είσαι 1-2 divisions πάνω skill wise ώστε να κερδίζεις άνετα (+τύχη)
Zahariel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Supplies! Κανουμε τουρνουα! Ριξτε μια ματια http://soulfiregaming.com/el/tournament-2/
Swimmer21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Supplies! Κανουμε τουρνουα! Ριξτε μια ματια http://soulfiregaming.com/el/tournament-2/ Εγω μεσα ειμαι.. επιτρεπεται η συμμετοχη ομαδας απο το insomnia? Καμια Elite Team 1
nrkmaiden Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγω μεσα ειμαι.. επιτρεπεται η συμμετοχη ομαδας απο το insomnia? Καμια Elite Team Ψηνομαι και γω.
bost7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Τεραστιος ο Nautilus (AP)..! Μακαρι να χα IP να τον αγορασω..Ποιανου περισσευουν ip και θα μου τον κανει δωρο ως δειγμα αλληλεγγυης και φιλιας?
Jimys2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι να μπαινεις τετοιες ωρες. Το τι trolls κυκλοφορουν ειναι απιστευτο. Εγω support sona και adc vayne. Ε στο 5 λεπτο η vayne ηταν 0/10 . ΘΕΟΣ 1
headbanger Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 μην ξεχνάτε ότι ώρες ωρες ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ να παίζουμε σουρωμένοι. Αυτά
bele Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 H διαφορα με τους "οτι να ΄ναι " παιχτες στο bronze/silver και gold κτλπ, ειναι οτι στα κατωτερα divisions θα σου πανε στο 20 με σκορ 3-15, και αντε εσυ να μαζεψεις τα ασυμμαζευτα..τουλαχιστον οσο ανεβαινεις οι παιχτες εχουν την λογικη να παιξουν safe στην αρχη.
Pa0ki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Πήρα kha για 1η φορά και πήγα mid, τέτοιο πάρτι είχα να κάνω από παιχνίδα στα <20 lvls Πολύ δυνατός, στάνταρ η επόμενη αγορά μου Γενικά πολύ δυνατό το rotation της βδομάδας
sistah Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Να ξερεις οτι το 2βδομαδο ban και το permaban δεν ειναι μονο απο Tribunal οπως ειναι ολα τα προηγουμενα λιγοτερης διαρκειας αλλα ειναι και manually checked απο το support οποτε σχεδον σιγουρα κατι εχεις κανει Επισης αν δεν κανω λαθος οι 2 βδομαδες ειναι και το τελευταιο πριν το permaban
afentiko Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Είναι πιο δύσκολο να το κάνεις από το να το λες αλλά απλά γράφε τα απολύτως απαραίτητα δλδ gj, np και thx (τίποτα άλλο), τα υπόλοιπα με pings
Προτεινόμενες αναρτήσεις