Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποτε θες σε κάνω spectate. αν και μπορεί να μην είμαι καλύτερός σου.

Titoulas και είμαι EU East :) Όλα τα σχόλια δεκτά, απλά θα ξαναπαίξω αύριο.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θες να σου πω, χωρις καν να εχω παρακολουθησει το game τα λαθη σου? Και ειναι πολλα, πιστεψε με!

1)Pickaris khazix top! Δεν με νοιαζει αν εκανες και 870/0. Αν η Irelia ηταν στο επιπεδο σου, θα χε κανε παρτυ, οχι στο lane, αλλα στο υπολοιπο game( και ισως να εκανε κιολας, το score δεν λεει πολλα).

2)Ενω εχεις ενα απιστευτο spree (φανταζομαι τα deaths θα τα πηρες στο τελος), δεν εχεις καθολου defense. Εισαι full ad. Δεν λεω, και γω τα κανω αυτα, αλλα εγω trollaro. Οταν εχεις ενα 10/0 πας για warmogs / guardian or something, οχι bloodthirster. Ειδικα με kha top, δεν εχετε tanky bruiser. Ειστε ουσιαστικα 2 assasin στα solo lane και αυτοι εχουνε 2 τερατα (lee / irelia).

3)Το game ειχε χαθει ηδη απτα picks. Το Sona Irelia ειναι απλα φοβερο "combo" για 1000 λογους που βαριεμε να εξηγησω, ιδιως vs assasin top + mid.

Kαλα τα itembuild γελοια εκατερωθεν. Ειδικα αυτο το leblanc χωρις flash...με guise και LAST item το dfg! DFG = 1st item, παντα μα παντα.

Εγω καταλαβαινω οτι ισως ξερεις να παιζεις, αλλα πεζεις για τη καβλα σου. Pickaris khazix γιατι γουσταρες να πεξεις khazix και οχι για να νικησεις το game, και εχτισες ad για να κανεις 1shot και να χαβαλεδιαζεις. Και καλα κανεις, ενα game ειναι και πρεπει να χουμε fun. Απλα μετα δεν παραπονιομαστε για το elo μας.

Απο κει και περα, αμα δω το match history παω στοιχημα οτι θα χεις και 0/10 και νικη. Επισης, σκεψου και το αλλο. Αν επρεπε εσυ να νικησεις επειδη εχεις 13/3, μετα θα κλαιγοταν ο Lee για το team του και οτι αξιζε να νικησει. Σωστα? Με λιγα λογια, παντα καποιος θα εχει "παραπονα" οτι χανει λογω team.

ήθελα να γράψω ότι αυτο που θεωρώ noobiko ειναι ότι τρίτο item έπρεπε να βάλω defencive item. αλλα δυστυχως είδα ότι εφόσον δεν έχουμε dmg (η ashe ειναι σαν να μην παιζει) να βάλω 3ο item bloodth. μιας και έκανα backdoor.. ηταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ In game ότι μπορεί να πάρω το game.. να αναφέρω ότι το bot δεν είχε σπασει turret, το mid είχε σπασει το πρωτο turret και εγώ ειχα σπασει το turret του inhibitor στο top. 

λες "αμα δω το match history παω στοιχημα οτι θα χεις και 0/10 και νικη" θα σου δωσω το nick και αν δεν βαριέσαι κάτσε κάθε βραδυ και για δύο λεπτα chechαρε το history μου. όχι αν δεις 0-10 (που έχω να κάνω απο πριν 30αρισω) αλλά αν δεις double deaths από kills (εκτος απο support φυσικα) ή πάνω απο 10 deaths να έχω θα σου ζητήσω στο forum συγνώμη και θα παραδεχτώ ότι ειμαι noobas και δεν θα ξαναγράψω σε αυτο το topic.

ξαναλέω, δεν θεωρώ ότι ειμαι pro και ότι πρεπει να ειμαι diamond ή platinum, αλλα τα Noobika που βλεπω σε αυτό το επίπεδο δεν τα κάνω με καμία δύναμη... 

• Like 1
Δημοσ.

Titoulas και είμαι EU East :) Όλα τα σχόλια δεκτά, απλά θα ξαναπαίξω αύριο.

Γαμώτο είμαι west.. Θα δω μήπως κάνω account east.

Δημοσ.

ήθελα να γράψω ότι αυτο που θεωρώ noobiko ειναι ότι τρίτο item έπρεπε να βάλω defencive item. αλλα δυστυχως είδα ότι εφόσον δεν έχουμε dmg (η ashe ειναι σαν να μην παιζει) να βάλω 3ο item bloodth. μιας και έκανα backdoor.. ηταν ο μόνος τρόπος που μπορούσα να σκεφτώ In game ότι μπορεί να πάρω το game.. να αναφέρω ότι το bot δεν είχε σπασει turret, το mid είχε σπασει το πρωτο turret και εγώ ειχα σπασει το turret του inhibitor στο top. 

λες "αμα δω το match history παω στοιχημα οτι θα χεις και 0/10 και νικη" θα σου δωσω το nick και αν δεν βαριέσαι κάτσε κάθε βραδυ και για δύο λεπτα chechαρε το history μου. όχι αν δεις 0-10 (που έχω να κάνω απο πριν 30αρισω) αλλά αν δεις double deaths από kills (εκτος απο support φυσικα) ή πάνω απο 10 deaths να έχω θα σου ζητήσω στο forum συγνώμη και θα παραδεχτώ ότι ειμαι noobas και δεν θα ξαναγράψω σε αυτο το topic.

ξαναλέω, δεν θεωρώ ότι ειμαι pro και ότι πρεπει να ειμαι diamond ή platinum, αλλα τα Noobika που βλεπω σε αυτό το επίπεδο δεν τα κάνω με καμία δύναμη... 

Θες να μου πεις οτι δεν εχεις παρει game ενω εχεις feedari? Ε οκ, δεν σε πιστευω!
Δημοσ.

Εγώ νιώθω ότι με κουβαλάνε συνέχεια τώρα τελευταία και έχω φτάσει τυχαία Gold I.

Μάλλον είμαι η εξαίρεση, ε?

Δημοσ.

Θες να μου πεις οτι δεν εχεις παρει game ενω εχεις feedari? Ε οκ, δεν σε πιστευω!

να κάνω game 7-9 ή 6-8 έχω κανει. να κάνω 0-10 ή ακομα και 2-10 (όπως λες ΣΙΓΟΥΡΑ ότι έχω κάνει) όχι δεν εχω κανει από τότε που 30αρισα. Αυτό που πρασπαθώ σε όλα τα game ειναι να μην δίνω kill στους αντιπαλους.

στα τελευταια 200 game ranked πρέπει να ειναι μια φορα που έχω πεθάνει πάνω απο 10 φορές και αυτο ήταν με score 10-11-12 με jax

το είχα αναφέρει κ σε προηγούμενο ποστ αν μπορώ να σκοτώσω κάποιον με turretdive αλλα θεωρώ ότι οι πιθανότητες ειναι αρκετες να πεθάνω τότε θα το αφήσω. δεν μου αρεσει να δίνω τσαμπα kill στους αντίπαλους. 

Δημοσ.

http://imgur.com/yjkySNb

Αυτός δεν είσαι; Trkar, Europe West. 5/12/6 20 Hours ago, ακριβώς από κάτω άλλα 2 games με 9-10 deaths και μια Quinn με μέσο όρο deaths/game 9. 

20 hours ago.

Δημοσ.

http://imgur.com/yjkySNb

Αυτός δεν είσαι; Trkar, Europe West. 5/12/6 20 Hours ago, ακριβώς από κάτω άλλα 2 games με 9-10 deaths και μια Quinn με μέσο όρο deaths/game 9. 

20 hours ago.

πως καταλαβες οτι ειναι αυτος?

γραψε λαθος εψαξες τα αλλα name μετα το καταλαβα

Δημοσ.

φυσικά αυτος ειμαι δεν ειναι δύσκολο να βρεθω εφόσον εχω αφήσει τα ονόματα των παικτών που παίζω.

μιλαω για ranked έτσι. εδω και δέκα σελίδες από ότι βλέπω μιλάμε για ranked. αρα δεν έχω βγει εκτός θέματος... υπάρχουν πολλά normal που τρολάρω για Α Β λόγους (πχ κάποιος βρίζει μάνες πατεράδες λεει καρκίνους κτλ εκει 0-100 θα κάνω), αλλά που είδες ρε ranked να έχω trollarei, ή κάνει 0-10 κτλ που βάζει στοίχημα ο άλλος?

Δημοσ.

Καλα και συ κολλησες στο 0/10. Εχεις πεξει game οπου να χανεις το lane, να εισαι κατωτερος του αντιπαλου, γενικα να μην αξιζεις τη νικη αλλα παρολαυτα να σε κουβαλανα και να νικας, ναι η οχι ?

Δημοσ.

φυσικά.... δεν τίθεται θέμα. απλα ποτέ δεν χάνω το lane Πχ με 0-5 που βλέπω... είναι τραγικο να βλεπω τύπους να χανουν στο Lane με 0-5 κ να κάνουν turretdive ffs

Δημοσ.

Βλεπω Cruiserthebruzer και εχει βγαλει το SoTEL στο Λι Σιν.ειχα την εντυπωση πως η λατερνα ειναι καλυτερη για τον συγκεκριμενο .

Δημοσ.

Καλα και συ κολλησες στο 0/10. Εχεις πεξει game οπου να χανεις το lane, να εισαι κατωτερος του αντιπαλου, γενικα να μην αξιζεις τη νικη αλλα παρολαυτα να σε κουβαλανα και να νικας, ναι η οχι ?

εγώ προσωπικά, ώρες ώρες σε αυτό βασίζομαι :) ειδικά άμα έχει πιει και κάνα ξύδι . τζι τζι. 

Δημοσ.

φυσικά.... δεν τίθεται θέμα. απλα ποτέ δεν χάνω το lane Πχ με 0-5 που βλέπω... είναι τραγικο να βλεπω τύπους να χανουν στο Lane με 0-5 κ να κάνουν turretdive ffs

Θα τρολλάρουν μάλλον και αυτοί όπως και εσύ.

Κάνω κακό game και feedάρω=trolling όταν παίζω εγώ, trololo, επίτηδες το έκανα.

Feedάρουν οι άλλοι= ΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;!; GGQQBB. Matchmaking sucks και είμαι γκαντέμης!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...