Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι Κινέζοι σαπίσανε στο ξύλο τους Βορειοαμερικάνους, με 2 - 0, και ξεκάθαρα κερδισμένα teamfights με handicap στο δεύτερο ματς.

Πρώτο ματς Ευρωπαίοι εναντίον Κορεατών έληξε με τους Κορεάτες να ρίχνουν στα αυτιά στους δικούς μας. Πολύ κακός συγχρονισμός στα teamfights, μέτριο focus, ένας Blitz που δεν έπιασε τίποτα σε όλο το ματς και πάμε για το επόμενο...

EDIT - Trynda top :D :D :D

Δημοσ.

not my point.Σου ζηταω εναν τροπο αντιμετωπισης προς αυτα τα ατομα.

Το οτι ειμαι σε αυτο το elo ειναι καθαρα δικο μου φταιξιμο καθως σεζον 1 που δεν ηξερα μια για το game εμπαινα αβερτα ranked.Και τωρα που πιστευω οτι εχω μια υποτυπωδης γνωση δεν ξεκολαω ευκολα.

Αυτό το λάθος έκανα και εγώ και μου βγήκε η πίστη να ξεκολλήσω απο το Bronze V.

Έπαιζα rankeds στο season 2 ενώ δεν ήξερα τα βασικά items,farm κτλπ και όταν πλέον βελτιώθηκα μου πήρε καιρό να ξεκολλήσω από το Bronze λόγω troll/afk κτλπ.Τώρα το ότι έχω μείνει στο Silver IV-III δεν κατηγορώ τους άλλους προσπαθώ να βρω τι φταίει.

Βλέπω streams,έχω ~1000 ranked games αλλά κάτι συνεχίζω και κάνω λάθος χωρίς να ξέρω τι.

Παίζω στο West Server,αν κάποιος gold/platinum/diamond έχει χρόνο και θέληση να με βοηθήσει εγώ εδώ είμαι.

Οι Κινέζοι σαπίσανε στο ξύλο τους Βορειοαμερικάνους, με 2 - 0, και ξεκάθαρα κερδισμένα teamfights με handicap στο δεύτερο ματς.

Πρώτο ματς Ευρωπαίοι εναντίον Κορεατών έληξε με τους Κορεάτες να ρίχνουν στα αυτιά στους δικούς μας. Πολύ κακός συγχρονισμός στα teamfights, μέτριο focus, ένας Blitz που δεν έπιασε τίποτα σε όλο το ματς και πάμε για το επόμενο...

Πόσο νίκησαν στο πρώτο οι Κορεάτες? Πιστεύω έχουν την καλύτερη ομάδα και μετά οι Ταϊβανέζοι.

Δημοσ.

Μπορειτε να τα βαζετε σε spoilers btw 
Δεν τα εχουν δει ολοι τα παιχνιδια

Και οπως ειπα οτι θα δειτε να παιχτει, Tryndamere

Δημοσ.

Kαι το τελευταιο οχυρο εναντιον των σχιζοματιδων (no offence) επεσε. Eιναι οντως ανωτεροι κατα πολυ!

Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω πως οι Fnatic ή οι Μ5 (Gambit) κατι μπορουν να κανουν εναντιων των ανατολικων... αλλα 2-0 οι ασιατες τωρα!

Δημοσ.

Ο AD Trynda Top Split-pushing 24/7 είναι όντως το fotm.

Αλλά όπως το έχω δει στην πράξη, από την μικρή μου εμπειρία, γίνεται εύκολα deny με lane swap, βάζοντας τον απέναντι στο duo lane.

Δημοσ.

Τη μια θα ειναι στο team σου, την αλλη στην αντιπαλη. Και συ βεβαια, blue ezreal mid. Με το συμπαθιο, και σενα troll που χαλαει games θα σε χαρακτηριζα

Δημοσ.

Τη μια θα ειναι στο team σου, την αλλη στην αντιπαλη. Και συ βεβαια, blue ezreal mid. Με το συμπαθιο, και σενα troll που χαλαει games θα σε χαρακτηριζα

Top ηθελε να παει με τον ez αλλα αναγκαστικε να παει mid

Δημοσ.

Τι διαφορά έχει ο 0/10 useless tower diver με κάποιον ο οποίος παίζει "κανονικά" είναι 4/12 με 30cs και κάνει reset now and then για να δίνει gold? Τουλάχιστον το troll δε θα σε baitάρει γιατί δεν θα τον ακολουθήσεις σε κάποιο κακό engage. Μές στο μυαλό είναι όλα.

Παλι καλα ο zaha με καταλαβε και τον ευχαριστω για το tip αν και το εχω ξαναδοκιμασει αυτο.Μιλαω καθαρα για θεμα συμπεριφορας κλαινμαιν.Δεν με ενδιαφερει το παιξιμο του.(που ητανε χαλια btw).Με ενδιαφερει οτι στην ουσια απειλησε στεγνα και χαλασε ολλωνων την ορεξη για παιχνιδι καθως με εβαλε και σε ενα lane οπου δεν εχω ξαναπαιξει matchup και αμα πετυχαινε ενα combo το πουλι θα με εκανε one shot (ασχετα που εφυγε fb με μεγαλη δυσκολια)

1ον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα το πως παιζω οποτε δεν μπορεις να μιλας.Οχι οτι με πολυνοιαζει να σου πω την αληθεια

2ον οταν εισαι bronze XII ακομη και με soraka top(λεμε τωρα) να πας αμα ξερεις καποια βασικα mechanics και εισαι ενα Χ επιπεδο ανωτερος απο τον αλλον μπορεις να παρεις game και να νικησεις laning phase και πολυ πιθανον game(εδωσα υπερβολικο παραδειγμα για να καταλαβεις)

Δημοσ.

1ον δεν εχεις την παραμικρη ιδεα το πως παιζω οποτε δεν μπορεις να μιλας.Οχι οτι με πολυνοιαζει να σου πω την αληθεια

2ον οταν εισαι bronze XII ακομη και με soraka top(λεμε τωρα) να πας αμα ξερεις καποια βασικα mechanics και εισαι ενα Χ επιπεδο ανωτερος απο τον αλλον μπορεις να παρεις game και να νικησεις laning phase και πολυ πιθανον game(εδωσα υπερβολικο παραδειγμα για να καταλαβεις)

1ον, εισαι bronze, νομιζεις οτι με νοιαζει εμενα να μαθω πως το πεζεις? Οταν πας με ezreal top / mid και περιμενεις να παρουμε σοβαρα την κλαψα σου για το κακο "team" τι να σχολιασουμε.

2ον, αν ησουνα αρκετα ανωτερος απο τους αλλους δεν θα ησουνα wooden V ομως, παρολαυτα εισαι. Μαντεψε τι φτεει (το matchmaking ε? :))

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...