Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο zekent μου αρέσει πολύ κι εμένα.Μόνο και μόνο που βλέπεις τη φάτσα του σε πιάνει μια γαλήνη εντωμεταξύ. :P

Πάντως πέρα από την πλάκα και το κλάψιμο το matchmaking τις τελευταίες μέρες που μου τυχαίνει είναι απαράδεκτο.Ότι να 'ναι μέσα.Από unranked με 190 νίκες, από bronze, από silver, gold μέχρι και platinum στο ίδιο game, η μια ομάδα με 3 premade, η άλλη χωρίς.Ότι να 'ναι, χάνει η μάνα το παιδί και αντιστρόφως.

edit: ε αυτές τις 3 φατρίες που βάλανε τι ακριβώς παίζει;

Δημοσ.

Διαλέγεις ένα εικονίδιο. ΑΝ κερδίσεις 10 games χωρίς να το αλλάξεις, το κρατάς μόνιμα. Αν το αλλάξεις, πάλι από την αρχή τα 10 Game.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδιά για όνομα αυτό το matchmaking!

έφτιαξα νέο account εβαλα beginner,είμαι 7 lvl και με βάζει με 20+ παίκτες!!!

πως γίνεται αυτό?

σολο μπαίνω χωρίς κάποιον φίλο μου..

Δημοσ.

Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ο κοσμος πολυ ευκολα ξεγραφει τους ελληνες streamer. Αν δεν χτυπησει critical mass ενα stream (400+ viewers σταθερα) δεν υπαρχει περιπτωση ν ανεβει η ποιοτητα του για να κανει match τα ξενα. Αυτο επειδη δεν βγαζεις τιποτα μεχρι τοτε. Οταν αρχισεις να εχεις εσοδα θα σε νοιαξει να βελτιωσεις ποιοτητα (οχι video αλλα του show που κανεις).

Ομως το προβλημα ειναι οτι οι ελληνες streamer μιλανε ελληνικα στα stream και δεν υπαρχει αρκετο κοινο (που να θελει να τους υποστηριξει τουλαχιστον) για να πανε στο επομενο επιπεδο. Ισως σε μερικους μηνες, dunno.

Δηλαδή εγώ που ρίχνω διάβασμα/testing και πολλά άλλα περί stream και το πως μπορώ να το βελτιώσω

Που προσπαθώ με ότι μέσα διαθέτω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ (πχ έξτρα 1μβιτ upload σε Forthnet ) ...

Και δεν έχω καν επιλογή για subscribers ή 400 viewers τι είμαι Άγγλος?

Έλληνας είμαι

Θα πρέπει να καταλάβουν πλέον όλοι ότι το streaming είναι ΚΑΙ HOBBY ... δηλαδή οι Youtubers είναι πιο μάγκες? :)

Υπάρχει αυτός που stremarei για να βγάλει χρήματα και είναι ΑΜΠΑΛΟΣ περί streaming *Μη σου πώ οτι σχεδόν όλοι οι proGamers/Streamers είναι εντελώς ΑΣΧΕΤΟΙ απο pc hardware/streaming .... και υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να έχουν ενα καλό stream γνωρίζοντας οτι δε θα τους αποφέρει το παραμικρό κέρδος...

So simple

• Like 1
Δημοσ.

LOL?

Καπου ειχα διαβασει απο rioters οτι εχουν μηχανισμους για να καταλαβουν αν ενα account ειναι smurf η οχι.

Δημοσ.

Καπου ειχα διαβασει απο rioters οτι εχουν μηχανισμους για να καταλαβουν αν ενα account ειναι smurf η οχι.

ειναι πολυ απλο.η riot βλεπει το e mail σου.τσεκαρει οτι το μονο μημυμα που εχεις ειναι αυτο με το activasion code για το lol.

αυτη ειναι η σκεψη μου

εγω παλι εκανα ενα account στο nordic-east πριν 5 μερες lvl 12 και ολα τα game με εξαιρεση 3-4 ειναι με katarina.Παρατηρω οτι αυτο το mmr που λετε ισχυει και στα normals.ειμαι +15 στις νικες και με βαζει με ατομα που κανουν ΜΠΑΜ οτι ειναι και αυτα smurf.

Εδω και 2.5 χρονια που παιζω kata παρατηρω οτι αμα ξερεις να παιζεις τελεια με αυτην σε κανουν counter μονο καποιοι ορισμενοι heroes οπως le blanc,gallio ισως μια ικανοτατη diana.Απιστευτη επικινδυνοτητα στα teamfights

Δημοσ.

Έχοντας ξοδέψει πλέον εκατοντάδες ώρες βλέποντας streams (απο preseason 1 έχω δεί ΟΤΙ καρυδιάς καρύδι έχει streamάρει και έχει γίνει mainstream για λίγο) έχω καταλήξει σε όσους συνεχίζουν σήμερα στα εξής (κοινότυπα)

Wings και voyboy για top. ΥΠΕΡΟΧΟΙ streamer αμφότεροι. Εξηγούν ότι κινείται είναι πολύ ευχάριστοι να τους βλέπεις αλλα μιας και το top δε με πολυκαίει τους έχω για καβάτζα. Protip: O dyrus είναι ΚΑΚΟΣ streamer.

Saint για mainstream jungle και generic game advice. Έχω μάθει τρομερά πράγματα για τον τρόπο αντιμετώπισης του παιχνιδιού και γενικά πέρα απο το συνήθως αδιάφορο stream απο άποψη επεξήγησης μπορείς να μάθεις πράγματα που αφορούν όλο το χάρτη και δε σου έχουν περάσει απο το μυαλό. Bonus το jungleology.

XJ9 για cheese και elo abuse. Θα βρεί ότι πιο σάπιο υπάρχει σε champ/build που είναι currenty broken και θα το σπαμάρει για elo. ΚΑΚΟΣ streamer αλλα για μένα είναι το fotm ΠΡΙΝ βγεί στη φόρα. Τώρα προφανώς σαπίζει κόσμο με lissandra. Περιμένω jungle της και είμαι 100% σίγουρος οτι επόμενο cheese θα έιναι seju με max q σαν επόμενη vi. Θα έλεγα και oddone για ΠΟΛΥ fun αλλα το έχει παρατήσει το stream lately.

Scarra είναι ο θεούλης του mid (σπάζομαι που έχει το ui dota like) και μετά για συμβουλές κτλ καλός είναι και ο zekent. Λίγα πράγματα σε αυτό και μετά είναι και οι εκάστοτε φίρμες που συνήθως δεν έχουν τίποτα να δείξουν peke/oce κτλ μακριά. Κάτι τζαπόνια τύπου toyz misaya είναι οκ για λίγο αλλα μέχρι εκεί. Γενικά το βρίσκω πολύ εύκολο και βαρετό το mid για να κάτσω να δώ.

Μετά την αλλαγή του aphro βαριέμαι πολύ να βλέπω ad. Θα δω λίγο chaox ή liftlift όταν παίζουν αλλα δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει. Μου αρέσει πολύ ο nientonsoh αλλα streaμάρει σπάνια.

Τέλος για support, krepo τελεία και παύλα. Εξηγεί σε εκνευριστικό βαθμό. Έχει ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά και αντιπετώπιση σε ότι τρολ βρεί μπροστά του και παρόλο που δεν θεωρώ οτι είναι το καλύτερο support world (lil peppe says hi) νομίζω οτι είναι ο πιο θετικός και influential streamer out there (και με τρομερή μουσική).

All around ΚΑΛΟΣ παίκτης και καλούλης streamer o tiridus.

My 2 cents.

Δημοσ.

Mια χαρα τα λεει ο klain, αλλα εγω επισης βλεπω guardsmanbob για adc+ op μουσικη και vman7 γιατι ειναι το κακο αγορι τις παρεας

Δημοσ.

Οταν βλεπετε stream κολλαει; Εμενα συνεχεια, ειδικα αυτοι που εχουν 1000+ viewers.. Τι να κανω; Να το βαλω στο 144p; :P

Επισης γιατι οι pros δε μπαναρουν σχεδον ποτε τους shen,malphite,blitz,amumu,darius σε σχεση με εμας τους noobs;

Για να πω την αληθεια ουτε εγω τους μπαναρω, αλλα τρωω τρελο flame, ισως και reports μετα το τελος, εαν χασουμε.

Αυτους που μπαναρω σχεδον παντα ειναι οι rammus,kassadin,morgana.

Δημοσ.

εγω πστευω οτι η dota ειναι 1000 φορες καλυτερη...το λολ ειναι για παιδια 12-15!!τα γραφικαα του  ειναι χαλια!!!οπως και τα ιτεμς του!!! 

• Super Moderators
Δημοσ.

όλα τα video games είναι για παιδιά, το σκάκι είναι για ενήλικες... :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...