Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο το απολαυστικο Allstars σημερα , παλι μπ@@ελο το κανατε το thread

Τα ιδια πραγματα λεμε ξανα και ξανα

Νταξει ο Ren την εχει μεγαλυτερη και ο jonakos μικροτερη και ειναι Wooden HIV και χεστηκε η φοραδα στην ακρη του αλωνιου και η βαρκα εγειρε

Argument settled

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@jonakos ignore, report, (αναρωτιέσαι πότε θα γεμίσει η report list (με έναν φίλο μου που παίζουμε μαζί ανταγωνιζόμαστε ποιος την έχει μεγαλύτερη :D (την report list))) μαθαίνεις 1-2 θέσεις παραπάνω και ζητάς βοήθεια από τους άλλους 3 συμπαίκτες σου. Αν κ αυτοί δεν σκαμπάζουν τότε περίμενε 20λεπτά και προσπάθησε το καλύτερο :Ρ

Δημοσ.

Yeap, την παραμικρη ιδεα δεν εχω, γιαυτο ειμαι κολλημενος στο wooden V...ελα εσυ με ezreal mid και top

Ρε φιλαρακο, εχω σιχαθει τυπακια σαν και σενα που ειναι ανιδεοι, pickaroun και παιζουν οτι μαλακια τους κατεβει στο κεφαλι και μετα κλαιγονται οτι φτεει το team τους που χανουνε. Και γω παιζω ap trynda top, αμα χασω, μαντεψε τι φτεει

PS1. Btw, ωραιο kdr εχεις, ειναι κατω απο 1 ε?

Βασιζομαι στο οτι ο ezreal mid τα πινει απο οτιδηποτε pickari o αντιπαλος. Στο alt account που εχω platinum ολη μερα ezreal mid παιζω (και με 70% win ratio), παρολαυτα, ειναι αθλιο. Τι συζηταμε τωρα

Οταν ολη μερα κλαις οτι φτεει το team, και εφοσον πουμε οτι εχεις δικιο, τοτε πως θα σε βοηθησει ενα video και ενα guide να ανεβεις, αφου σου φτεει το team και εσυ εισαι gosu?

Oχι, υπαρχουν 2 ειδων gamers. Αυτοι που ξερουν οτι δεν παιζουν οπως πρεπει (ap trynda top) και οταν χανουν δεν φταιει το team, και οι ατυχοι που ΜΟΝΟ σε αυτους πεφτουνε leavers και trolls.

Οταν μου πεζεις ezreal top / mid ΔΕΝ δικαιουσαι να εκφερεις αποψη για το team. ΤΕΛΕΙΑ!

Οσες φορες σου εχει τυχει να πεζεις καλα και να χανεις λογω team αλλες τοσες σου εχει τυχει να πεζεις χαλια και να σου κουβαλαει το team. Ολα τα αλλα ειναι θεωρειες περι ατυχιας.

αν δεις παραπάνω όταν ξεκίνησα το θέμα είπα ότι δεν είμαι proas ούτε καν για gold δεν ειμαι και εσυ λες ότι θεωρω ότι ειμαι gosu κ μαλακίες.

δεν ειμαι κλάψας έβαλα ΜΟΝΟ ενα screenshot από game στο οποίο το carry μου έκανε 1-9 και αρχίσατε τις μαλακίες για το wooden 

λες Εσυ θεωρεις οτι ειναι καλος. Εισαι wooden V, ειμαι diamond 1. Να σου πω οτι εχεις αδικο η κανει μπαμ?

τρελό επιχείρημα ε?? το ότι εισαι diamond 1 τι σημαίνει ότι έχεις πάντα δίκαιο??

και μιας κ την είπες στον άλλο για την ορθογραφία: ΠΑΙΖΕΙΣ ειναι και όχι ΠΕΖΕΙΣ (το εχεις κάνει αρκετές φορές λάθος) επίσης φτΑΙει και όχι φτεει. έλα ενα θεματάκι υπάρχει με το ΑΙ

εγώ θα μάθω σιγά σιγα να πΑΙζω εσύ μήπως εκτός από ορθογραφία να αποκτήσεις και τρόπους λέω εγω? μήπως να βγεις απο το Pc και να μάθεις πως συμπεριφέρονται σε ένα άνθρωπο? γιατι και το insomnia ειναι μια μικρή κοινωνία οπότε μάθε να φέρεσαι. 

Δημοσ.

Καλα ακομα τσακωνεστε για το ελο και τους μλκες που συναντατε σε καθε παιχνιδι?Ετσι ειναι το game αμα θελετε το αποδεχεστε αν οχι μην το παιζετε,free ειναι και δεν σε αναγκαζει κανενας.

Αλλο θεμα τωρα εμενα προσωπικα στο all stars μου αρεσουν τα games αλλα δεν τα παιρνω και πολυ σοβαρα απο την στιγμη που οι ομαδες ειναι μπασταρδεμενες.Αλλο να παιζεις με τους συμπαιχτες σου και αλλο με ακυρους οσο καλοι και να ειναι.

Οι Κορεατες παντως πολυ δυνατοι!!!

Τελος θα ηθελα να ρωτησω ποιος στεκεται καλυτερα(στα χαρτια) εναντιων jax στο τοπ?Wukong ή Vlad?

Δημοσ.

Wukong hands down

Ολα τα skills του περνανε το stun σου και το clone του εχει μικροτερο CD

Οχι ειναι ευκολο lane , skill matchup ειναι

ο Vlad εχει απο τα χειροτερα early game , μεχρι το lvl 9 για αυτο και το κανεις abuse

Δημοσ.

Wukong hands down

Ολα τα skills του περνανε το stun σου και το clone του εχει μικροτερο CD

ο Vlad εχει απο τα χειροτερα early game , μεχρι το lvl 9 για αυτο και το κανεις abuse

Οκ σε ευχαριστω.Quints στον wukong armor pene ή flat ad ?

Δημοσ.

Δεν παίζουμε τα πουλιά μας όλοι μαζί μπας και μεγαλώσουν και μας φύγουν οι ανασφάλειες;

Λέω εγώ τώρα. 

το all start μου την δίνει.. τρελή διαφορά ώρας πρέπει να ξενυχτάω γέρος άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

Quints flat AD

Armor pene αν θες στα κοκκινα

Αλλα οπως ειπα ειναι skill matchup , μην περιμενεις ευκολο laning phase

Δημοσ.

Δεν παίζουμε τα πουλιά μας όλοι μαζί μπας και μεγαλώσουν και μας φύγουν οι ανασφάλειες;

Λέω εγώ τώρα. 

το all start μου την δίνει.. τρελή διαφορά ώρας πρέπει να ξενυχτάω γέρος άνθρωπος.

πρωι πρωι ηταν

• Like 2
Δημοσ.

1-2 μηνες παιζω lol, πριν 10 μερες περιπου εφτασα 30 level και σημερα ειπα να μπω στο πρωτο μου ranked και οριστε :X

ΥΓ. Κανανε surrender 5/0 στα ~30min.

YΓ2. creeping σε top lane, με Quinn απεναντι την οποια ειχα 4/0 ως τα 9-10lvl που πηρα το ταληρο.

post-110621-0-26539700-1369424698_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα στο site και είδα τα γραφικά.

Τρισάθλια μιλάμε.

Καμία σχέση με τα γραφικά του Dota 2.

Πως και έχουν μείνει τόσο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Μιλάμε θυμίζουν εποχές 8-bit υπολογιστών, amstrad και έτσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...