@_zerocool Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Το είδα αλλά δεν έχω αποφασίσει, ο main μου είναι adc όποτε νομίζω ότι θα αξίζει είναι κατι σαν Graves με Vayne μαζί.
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εχει καλουτσικο poke , εχει escape Το Ulti στα teamfights ειναι ψιλοανυπαρκτο καθως ευκολα γινεται block Απο Itemisation δεν ξερω μου φαινεται μυστηριος , δεν εχει τρελα ad ratios και το ult δεν ξερω αν επωφελειται πιο πολυ Atk speed η απο AD Δεν με τρελαινει 1
stergem Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ξέρει κανείς jungle xin ??? με τι σκιλλ αρχινάς..τι κάνεις max κλπ.
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ξέρει κανείς jungle xin ??? με τι σκιλλ αρχινάς..τι κάνεις max κλπ. E κανεις max , αρχιζεις με Q
jonakos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 ξέρει κανείς jungle xin ??? με τι σκιλλ αρχινάς..τι κάνεις max κλπ. imo μεχρι τωρα κανω max q καθως με το e+ red buff ο αντιπαλος δεν κουνιεται ετσι εχεις περισσοτερο damage. Core build: Spirit of the elder lizard/Elder golem Sunfire Solari Mr boots/Ninja Tabi Black Cleaver(optional) Banshee's Veil-Spirit Visage Ουσιαστικα αυτο ειναι ενα προχειρο all around jungle build.Αμα δεν χρειαζεσαι damage αντι για cleaver πας Randuins.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Yeah.. Εμμ, θα παρακαλουσα μια πηγη για ολα αυτα που λες. Redit, όλες οι σελίδες στο fb και όλα τα υπόλοιπα σάιτ που συσχετίζονται με λολ.... Και δε χρειάζεται να θες να διαψεύσεις οποιονδήποτε μόνο και μόνο επειδή, νομίζεις ότι είμαι βλάκας και σπαμάρω...
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παρατήρησε κανείς, ότι στους σέρβερς EUNE NA KAI EUW γίνεται επίθεση? Παίδες, γιαυτό βγάλανε τα νέα μέτρα ασφαλείας, ψαρεύουνε με brute force.. kai prospathoun kanoun ddos gia na rixoun ton beta... Εκμεταλεύονται το γεγονός ότι στο beta δημιουργούνται καθρέφτες (όποιος είναι προγραμματιστής θα ξέρει τι εννοώ) και κάνουν ddos. Αλλάξτε κωδικούς άμεσα. Τα νεα μετρα ασφαλειας ειναι γιατι τους κραζουνε 3 χρονια τωρα Also πολλοι εχουνε χασει account απο χαζομαρες και μετα κλαιγονται Το τωρινο κραξιμο εγινε γιατι κανανε hack 3-4 γνωστους παιχτες Εμενα δεν μου ζητηθηκε καν να αλλαξω κωδικο κ ουτε θα το κανω γιατι δεν υπαρχει λογος Kι αν η πηγη σου ειναι το reddit και οι σελιδες του fb , δεν θα πεισεις κανεναν
OMGA Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ολοκλήρωσα τους 10 προκριματικούς αγώνες. Με 4 νίκες και 6 ήττες καταχωρήθηκα στον bronze 1.
sistah Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Redit, όλες οι σελίδες στο fb και όλα τα υπόλοιπα σάιτ που συσχετίζονται με λολ.... Και δε χρειάζεται να θες να διαψεύσεις οποιονδήποτε μόνο και μόνο επειδή, νομίζεις ότι είμαι βλάκας και σπαμάρω... Δεν ειπα οτι εισαι βλακας και οτι σπαμαρεις. Γιατι λεις πραγματα που δεν ειπα? Αυτο που ζητησα ειναι πηγες που να λενε κατι τετοιο γιατι μου φαινεται λιγο θεωρια συνωμοσιας. Γενικες ονομασιες των sites δεν μου λενε κατι, τωρα αμα στο fb λεει ο καθε πικραμενος την σαλτσα του, λυπαμαι, αλλα μου ακουγεται λιγο του κωλου πηγη. Sorry κιολας. Γι'αυτο ζητησα links με posts ή/και αρθα που λενε κατι τετοιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ολοκλήρωσα τους 10 προκριματικούς αγώνες. Με 4 νίκες και 6 ήττες καταχωρήθηκα στον bronze 1. Eμενα με 6 νικες και 4 ηττες παλι bronze1 με ειχε βαλει 1
SOADNICK Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Eμενα με 6 νικες και 4 ηττες παλι bronze1 με ειχε βαλει Και εμενα με 5/5 1
Ακραίος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Gold I/Plat IV game Happy Troll Year χαχαχα Εντωμεταξύ πως τα καταφέρνω να χαλάω έτσι το farm. 100 στο 12 και 186 στο 32 πφφφ. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2013 από Ακραίος
jonakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FT3BJQ6IFgU WAT THE?!
SOADNICK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FT3BJQ6IFgU WAT THE?! Report dis team, feederz, vayne lucky noob, wooden v ...Caitlyn said
XronisR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Χθες με επριξε ενας φιλος να μπουμε ranked.Silver 4 εγω,silver 5 αυτος μολις εχει ανεβει απο bronze. Μπαινουμε πρωτο game,gold 5 και silver 1-2 ολοι οι υπολοιποι.+39 lp στο victory. Δευτερο game παλι τα ιδια,gold 4 απεναντι,ολοι πανω απο silver 2.+31 lp και promotion για μενα. Τεσπα στα promotion ειδα μεχρι και gold 1 στο last match. Νικαμε και απο silver 4 με πεταει silver 2.Wtf?Μπαινουμε ενα τελευταιο για να ανεβει και ο φιλος μου. Silver 2 εγω,αυτος last match promo που θελουμε victory για να ανεβει καθως ειναι 1-1. Απεναντι gold 1 premade με bronze 2...Κουβαλημα με yi,gg wp. Γενικα απο οτι ειδα ban yi εκτος αν εισαι 1st pick,ban heca,fizz,vayne. Εχουν nerfαρει malphite?
Προτεινόμενες αναρτήσεις