Fulgore1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 και δεν έλεγες ένα τσουβάλι λίρες Rework στα skill εννοουσα οχι μονο στα εφε http://beta.eune.leagueoflegends.com/node/4957 1
leftis95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω το κόκκινο σκιν στον γκάρεν, καλή φάση. Πότε το βλέπετε να γίνεται?
Fulgore1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Steel Legion Garen με μουστακι ενω στο Loading screen δεν εχει...WTF Sanguine Garen πιο λευκος και απο zombie
jonakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και εδω, silver V. Μου φαινεται βουνο να φτασω μεχρι το s1 ποσο μαλλον gold v Το να φτασεις Silver 1 ειναι σχετικα ευκολο.Εγω ανεβηκα silver 1 και επεσα Silver V 4 φορες και παλι silver 1 ειμαι.Το promo για gold ειναι σπαστικο
dNt^ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το να φτασεις Silver 1 ειναι σχετικα ευκολο.Εγω ανεβηκα silver 1 και επεσα Silver V 4 φορες και παλι silver 1 ειμαι.Το promo για gold ειναι σπαστικο Το πιο δύσκολο με το silver 1 είναι ότι συνήθως σε βάζει με άτομα gold V οι οποίοι έχουν την εξής συμπεριφορά: No fcks given. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να πέσουν και ότι έχουν εξασφαλίσει τα season rewards και δεν νοιάζονται για τίποτα. Έτσι trollάρουν ασταμάτητα. Silver 1 και Gold 5 είναι το πραγματικό elo hell. 2
nasos o psaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 πο τι γινεται σε αυτο το plat 1 τοσο χαλια games ειχα να παιξω απο το bronze 1
omghi2u Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Το πιο δύσκολο με το silver 1 είναι ότι συνήθως σε βάζει με άτομα gold V οι οποίοι έχουν την εξής συμπεριφορά: No fcks given. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να πέσουν και ότι έχουν εξασφαλίσει τα season rewards και δεν νοιάζονται για τίποτα. Έτσι trollάρουν ασταμάτητα. Silver 1 και Gold 5 είναι το πραγματικό elo hell. Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με ολα τα V divisions. Απλα στο χρυσο συγκεκριμενα ειναι ποιο ηλιθιο οχι μονο για τον σταρχιδισμο που περιγραφεις , αλλα και γιατι τα περισσοτερα μπουσταρισμενα ακαουντ βρισκονται εκει καθως το μπουστ για χρυσο ειναι και το ποιο φθηνο ^^ εκει ειναι ο πραγματικος καρκινος. να βλεπεις ατομα με 10-12-15 deaths average και να θες να σκισεις τα @@ σου
kuzko21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 αντισοιχα οπως παρατηρω ειναι και το diamond V , ειμαι plat III και με matchαρει με diamond V καποιες φορες...απλα τα γραφουν ολα στα παπαρΓια τους , ειτε στο team μου ειτε στο αλλο. συμφωνω οτι silver I - gold V πονανε τα ματια σου και αισθανεσαι καθηστεριμενος που παιζεις με αυτους....
nasos o psaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 o twich ηθελε να χωρεψει πανω στο ward των αντιπαλων και καλα για να τους trollarei πηδαει πανω του o attrox first blood high elo game υποτιθεται τωρα
nrkmaiden Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εχει τυχει να ειμαστε silver 2-3 4 ατομα στην ομαδα και το τελευταιο pick να ειναι gold. Ποσο χαλια mmr παιζει να εχει ο τυπος, που τον βαζει κατω απο s3!!!!!! o twich ηθελε να χωρεψει πανω στο ward των αντιπαλων και καλα για να τους trollarei πηδαει πανω του o attrox first blood high elo game υποτιθεται τωρα Θα ειναι στο fan club του trick2g που οταν παιρνει κιλλ χορευει!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Haw haw Haw haw Haw hawHaw haw Haw haw Haw haw Haw haw Haw haw Haw haw Haw haw lateah beetch 2
afentiko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μία πώς λέγετε το τραγούδι...δεν έχω καταφέρει να το διαβάσω στο ατελείωτο spamming chat. nvm το βρήκα http://www.youtube.com/watch?v=-J5PDPtLsuM 1
SOADNICK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Πες μία πώς λέγετε το τραγούδι...δεν έχω καταφέρει να το διαβάσω στο ατελείωτο spamming chat. nvm το βρήκα http://www.youtube.com/watch?v=-J5PDPtLsuM Shazam Owns. (Το 'βαλα σε περίπτωση που το θέλει κάποιος συμφορουμίτης).
klainmaingr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 China finals. Yorick jungle. Rengar top κτλ. RIP SoloQ 1
Ακραίος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για όποιον θέλει να δει... http://www.twitch.tv/ongamenet LOL World Championship Season 3 Korean Qualifier :: Sep. 7 (SAT) :: FINAL :: SKT T1 vs. KT Bullets
Προτεινόμενες αναρτήσεις