Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και εδω, silver V.

Μου φαινεται βουνο να φτασω μεχρι το s1 ποσο μαλλον gold v

Το να φτασεις Silver 1 ειναι σχετικα ευκολο.Εγω ανεβηκα silver 1 και επεσα Silver V 4 φορες και παλι silver 1 ειμαι.Το promo για gold ειναι σπαστικο

Δημοσ.

Το να φτασεις Silver 1 ειναι σχετικα ευκολο.Εγω ανεβηκα silver 1 και επεσα Silver V 4 φορες και παλι silver 1 ειμαι.Το promo για gold ειναι σπαστικο

Το πιο δύσκολο με το silver 1 είναι ότι συνήθως σε βάζει με άτομα gold V οι οποίοι έχουν την εξής συμπεριφορά: No fcks given.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να πέσουν και ότι έχουν εξασφαλίσει τα season rewards και δεν νοιάζονται για τίποτα. Έτσι trollάρουν ασταμάτητα. Silver 1 και Gold 5 είναι το πραγματικό elo hell.

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο δύσκολο με το silver 1 είναι ότι συνήθως σε βάζει με άτομα gold V οι οποίοι έχουν την εξής συμπεριφορά: No fcks given.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να πέσουν και ότι έχουν εξασφαλίσει τα season rewards και δεν νοιάζονται για τίποτα. Έτσι trollάρουν ασταμάτητα. Silver 1 και Gold 5 είναι το πραγματικό elo hell.

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα με ολα τα V divisions. Απλα στο χρυσο συγκεκριμενα ειναι ποιο ηλιθιο οχι μονο για τον σταρχιδισμο που περιγραφεις , αλλα και γιατι τα περισσοτερα μπουσταρισμενα ακαουντ βρισκονται εκει καθως το μπουστ για χρυσο ειναι και το ποιο φθηνο ^^ εκει ειναι ο πραγματικος καρκινος. να βλεπεις ατομα με 10-12-15 deaths average και να θες να σκισεις τα @@ σου :D

Δημοσ.

αντισοιχα οπως παρατηρω ειναι και το diamond V , ειμαι plat III και με matchαρει με diamond V καποιες φορες...απλα τα γραφουν ολα στα παπαρΓια τους , ειτε στο team μου ειτε στο αλλο.

συμφωνω οτι silver I - gold V πονανε τα ματια σου και αισθανεσαι καθηστεριμενος που παιζεις με αυτους....

Δημοσ.

Εχει τυχει να ειμαστε silver 2-3  4 ατομα στην ομαδα και το τελευταιο pick να ειναι gold. Ποσο χαλια mmr παιζει να εχει ο τυπος, που τον βαζει κατω απο s3!!!!!!

o twich ηθελε να χωρεψει πανω στο ward των αντιπαλων και καλα για να τους trollarei πηδαει πανω του o attrox first blood high elo game υποτιθεται τωρα

Θα ειναι στο fan  club του trick2g που οταν παιρνει κιλλ χορευει!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...