Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιa, σε περίπου 3-4 games θα πάω 30 lvl se server east και θελω βοηθεια τουλαχιστον στα 10 πρώτα solo duo rank αν καποιος θελει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα. ( στον server west είμαι silver 1 )

Καλυτερα μην αρχισεις τα ranked απο τωρα. Αφου μπεις 30lvl βρες 1-2champs και μαθε τους παιζοντας draft pick (επειδη μοιαζει πιο πολυ με τα ranked) να δεις λιγο πως παει το πραμα, και αφου σιγουρευτεις οτι παιζεις καλα τους champions σου ξεκινα τα ranked. Ωπα, ακυρο δεν ειχα δει αυτο με τον west. Παιξτα μονος σου (λογικα θα μπεις καπου silver 3) και δες αν μπορεις να μπεις gold.

• Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλυτερα μην αρχισεις τα ranked απο τωρα. Αφου μπεις 30lvl βρες 1-2champs και μαθε τους παιζοντας draft pick (επειδη μοιαζει πιο πολυ με τα ranked) να δεις λιγο πως παει το πραμα, και αφου σιγουρευτεις οτι παιζεις καλα τους champions σου ξεκινα τα ranked. Ωπα, ακυρο δεν ειχα δει αυτο με τον west. Παιξτα μονος σου (λογικα θα μπεις καπου silver 3) και δες αν μπορεις να μπεις gold.

δηλαδή είναι καλύτερο να τα παίξω μόνος μου ; ναι είμαι main noct jungle εχω + runes!

Δημοσ.

δηλαδή είναι καλύτερο να τα παίξω μόνος μου ; ναι είμαι main noct jungle εχω + runes!

Αφου εχεις ξαναπαιξει ranked, ισως να 'ναι. Εφοσον παιζεις jungler, βρες καποιον για mid/top ωστε να κουβαλατε τα παιχνιδια οι δυο σας, αν επαιζες supp ή adc θα επρεπε σιγουρα να βρεις duo για τα provisionals.

Δημοσ.

GG, το προγραμμα των Worlds ειναι OP.

Δε θα δουμε σχεδον τιποτα εκτως και αν κατσουμε ολοκληρα συνεχομενα βραδια ξυπνιοι, με αποκρυφωμα την ωρα του τελικου... 6 το πρωι...

Δημοσ.

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3845944

μου το εκανε ενας,φλιππαρα κανονικα .Exv kai 3 βαν [3 ημερων,1 εβδομαδαας και 2 εβδομαδων]και λεω οκ αυτο ηταν.

το σκατο στην καλτσα που λενε.

Kαι εμενα μου το εκανε ενας οσο ημουν ingame και δεν μ ηρθε ο κωδικας,του απαντησα: stop spamming bitch!!! μολις τελειωσα και το ειδα λεω τι μαλακια ειναι αυτη και τον εκανα delete!!gg!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...