Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια ban μεχρι 24 του μηνος....Και ολα αυτα για ενα ''wtf are u doing vayne''...

Οταν εχεις φαει ηδη 2 ban σε εχουνε βαλει στο ματι δεν παιζει...

• Like 1
  • Απαντ. 25,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραια ban μεχρι 24 του μηνος....Και ολα αυτα για ενα ''wtf are u doing vayne''...

χωρίς να το λέω προσωπικά σε σένα κατα τη γνώμη μου κάλο είναι να σε έχουν βάλει στο μάτι και γενικά οι τιμωρίες πρέπει να γίνουν πιο αυστηρές...Γιατί όπως έχουν γίνει τα πράγματα η κατάσταση ώρες ώρες δεν αντέχεται...(δε σου λέω τίποτα προσωπικά, απλά επειδή λογικό να μη μπορούν να τσεκαρουν την κάθε κατάσταση ξεχωριστά ίσως οι τιμωρίες είναι άδικες για κάποιους,αλλά κατά τη γνώμη μου καλύτερα αυτό παρά μη γίνεται τίποτα)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά κάνουν. Τέτοιου είδους συμπεριφορές κάνουν κακό στο lol.

Δημοσ.

Σου είχα πει, στο πρώτο σου παράπονο, να κοιτάξεις λίγο εκείνο το troll game που είχες κάνει. 

Δημοσ.

Άλλο πράγμα ο west. Υπάρχει συννενόηση και teamwork. Τα games είναι derby και αυτά που χάνω τα ευχαριστιέμαι. Πολύ ουτοπικά ακούγονται, αλλά ισχύουν ώς τώρα.

Δημοσ.

Για να καταλαβω τις αλλαγες που εγιναν στην cassiopeia δεν θα τις κανουν?Κριμα πιστευω ηταν καλες.Καιρο εχω να την δω και την εχω παιξει που και που τωρα τλευταια ακομα δυνατη φαινεται.Με τις αλλαγες στην ult πιστευω θα ηταν πολυ balanced.

Το θεμα ειναι οτι πλεον στο mid ολοι παιζουν assasins συνεπως δεν ξερω κατα ποσο στεκεται καλα απεντατι σε πχ εναν zed.

Δημοσ.

Καλά κάνουν. Τέτοιου είδους συμπεριφορές κάνουν κακό στο lol.

Ναι απο το wtf are you doing vayne εχει γινει το Lol οπως εχει γινει το βρηκες εσυ το προβλημα  :-(

Δημοσ.

Ναι απο το wtf are you doing vayne εχει γινει το Lol οπως εχει γινει το βρηκες εσυ το προβλημα  :-(

Το λέει ένας, το λένε 2 και σιγά-σιγά έγινε το community σκατά. Φταίει βέβαια και ο κάλος που έχουν μερικοί...

Δημοσ.

Για να καταλαβω τις αλλαγες που εγιναν στην cassiopeia δεν θα τις κανουν?Κριμα πιστευω ηταν καλες.Καιρο εχω να την δω και την εχω παιξει που και που τωρα τλευταια ακομα δυνατη φαινεται.Με τις αλλαγες στην ult πιστευω θα ηταν πολυ balanced.

Το θεμα ειναι οτι πλεον στο mid ολοι παιζουν assasins συνεπως δεν ξερω κατα ποσο στεκεται καλα απεντατι σε πχ εναν zed.

Ποιες αλλαγες? Δε θυμαμαι ποτε να ειπαν για τιποτα αλλαγες περα οτι το e μετραει για single target spell πια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...