Προς το περιεχόμενο

δεν την παλεύω με τα καλωδια!!!!

girlneedshelp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά κληρονόμησα τα τούμπανο πανάκριβο υπολογιστή του μπαμπά μου και δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω!!!!!!! επειδή ξέχασα το manual σπίτι!!!!!!

λοιπόν τον εγκατέστησα αλλά η οθόνη δεν ανοίγει. μου χουν μείνει επίσης δύο καλώδια. ένα περίεργο καλώδιο που απο την μία πλευρά έχει πρίζα και απο την άλλη άκρη έχει τρία καλωδιακια μικρά ενωμένα μεταξύ τους και δεν μπορώ να το καταλάβω που το βάζω αυτό!!!! δεν μπορώ να βρω υποδοχή αντίστοιχη. επίσης μου χει ξεμείνει ένα αλλο καλώδιο που απο την μία πλευρά έχει μπρίζα και απο το άλλη τρεις τρυπες. δοκίμασα να το βάλω πίσω απο την οθόνη και να το συνδέσω με το πολύμπριζο αλλά και πάλι τίποτα. τελικά το βαλα πίσω απο το κουτί και το συνέδεσα με το πολύμπριζο. έχω ξεμείνει κ μ ένα άλλο καλώδιο που είναι το αντίστοιχο με το προηγούμενο αλλά και απο τις δυο πλευρές και δνε ξέρω τι θα το κάνω. μάλλον εκείνο είναι για το αλεξικέραυνο. help

πάντως ενώ η κεντρική μονάδα το πληκτρολογιο κ όλα τ άλλα δουλεύουν η οθόνη τίποτα!!!! και φυσικά και την έχω ανοίξει κ απο πίσω λολ. κανείς καμμιά βοήθεια? θα περιμένω ανυπόμονα γιατί έχω πωρωθεί με το τέλειο μου πισι!!!!:-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:10 ----------

helpppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

βοηθειααααααααααααααααααα

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η οθόνη παίρνει ρεύμα; Ανάβει κάποιο λαμπάκι; Επίσης ένα καλώδιο πρέπει να φεύγει από την οθόνη και να πηγαίνει στο κουτί του υπολογιστή. Στην κάρα γραφικών.

Δημοσ.

επιτέλους κάποιος απάντησε!!!! έκανα 5 refresh το δευτερόλεπτο!!!!!

μισό να κοιτάξω....

λοιπόν έχω συνδέσει 2 καλώδια στην οθόνη. ένα άσπρο με δύο βιδούλες στα πλάγια και το χω συνδέσει και με το κουτί. επίσης κι ένα μπλε με βιδούλες το ίδιο. τα έχω βιδώσει πολύ έχουν πολύ καλή επαφή!!!!!!

αλλά η οθόνη δεν χαμπαριάζει εκεί κλειστή :(

γαμώτο....

Δημοσ.

Στο σακουλάκι του θα το βάλεις, δεν το χρειάζεσαι απ' τη στιγμή που χρησιμοποιείς το άσπρο. Είναι εναλλακτικός τρόπος σύνδεσης, όχι συμπληρωματικός.

Δημοσ.
Στο σακουλάκι του θα το βάλεις, δεν το χρειάζεσαι απ' τη στιγμή που χρησιμοποιείς το άσπρο. Είναι εναλλακτικός τρόπος σύνδεσης, όχι συμπληρωματικός.

δεν έχει σακουλάκι λολ

οκ πάω να δοκιμάσω κι έρχομαι.

Δημοσ.

ναι ωραία έμεινα τώρα μόνο με το άσπρο. αλλά πάλι η οθόνη δεν ανοίγει. υποπτεύομαι οτι χρειαζεται κι άλλο καλώδιο αφού ο άλλος μου υπολογιστής η οθόνη έχει δύο καλώδια άρα ποιο είναι το καλώδιο που μου λειπει???? η οθόνη του καινούργιου μου υπολογιστή πάλι δεν ανοιγει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:25 ----------

Η οθόνη είναι σε κάποιο πολύπριζο; Κάτι σαν το παρακάτω. Το ένα στην οθόνη το άλλο στην πρίζα.

European-Power-Cord-GZ-Power-Cord-004-.jpg

ναι αυτό το καλώδιο μου χει ξεμείνει!!!!!!! μπράβο!!!! μισό να δοκιμάσω

Δημοσ.

θελω φωτο please!!!!!!!!!!!111

το παραπανω καλωδιο παει πισω απο την κεντρικη μοναδα... αν εχεις 2 θα ειναι απο καποιον εκτυπωτη το αλλο

Δημοσ.

έβγαλα το καλώδιο απο κει που το χα βάλει και το βαλα στην οθόνη και στην μπρίζα αλλά τώρα δεν ανοίγει το κουτί!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:29 ----------

θελω φωτο please!!!!!!!!!!!111

το παραπανω καλωδιο παει πισω απο την κεντρικη μοναδα... αν εχεις 2 θα ειναι απο καποιον εκτυπωτη το αλλο

δεν μπορώ να βγάλω φώτο γιατί έχω χάσει το καλώδιο usb!!!!

Δημοσ.

Ρε κοπελιά, έβγαλες την τροφοδοσία απ' το κουτί και την έβαλες στην οθόνη και περιμένεις να λειτουργήσει το κουτί;

Βρες και το άλλο καλώδιο τροφοδοσίας και βάλ' το στο κουτί.

Δημοσ.
Ρε κοπελιά, έβγαλες την τροφοδοσία απ' το κουτί και την έβαλες στην οθόνη και περιμένεις να λειτουργήσει το κουτί;

Βρες και το άλλο καλώδιο τροφοδοσίας και βάλ' το στο κουτί.

δεν έχω άλλο τέτοιο καλώδιο!!!!!! μόνο ένα.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...