Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για αντίκα

Panos_Pol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας συγγνώμη για τυχόν λάθη είμαι καινούργιος και δεν βρήκα που θα ταίριαζε καλύτερα το post μου. Τώρα όμως ας μπω στο θέμα ένα ραδιόφωνο χρονολογίας 1935 μάρκας ATWATER KENT και μοντέλο 328 και το παράδοξο είναι ότι λειτουργεί κανονικά. Τώρα όμως λέω να το πουλήσω εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά ρώτησα φίλους ρώτησα γνωστούς μαγαζιά παλαιοπώλικα και το κοστολογούν τριγύρω στα 6000 euro τώρα θέλω να ρωτήσω αξίζει ναι η όχι εσείς τι θα κάνατε στην θέση....????

Ευχαριστώ πολύ...:-):-):-):-):-)

http://www.atwaterkentradio.com/ak328.htm pict0530.jpgpict0531g.jpg

Δημοσ.

αφου δεν ασχολησε και δεν εχεις καποια εσθηματική επαφή μπορείς να το πουλήσεις

η να περιμενεις καμια 10 χρονια να αυξηση η τιμή

(να μη χαλάσει όμως)

Δημοσ.

Ναι απλα θελω να καταλαβω πως κοστολογουντε τετιου ειδους αντικες.

Και εκτος αυτου τα λεφτα δν ειναι και λιγα

Δημοσ.

Προσωπικα θα το εδινα τωρα που λειτουργει κανονικα.. Σε 10-15 χρονια μπορει να εχει χαλασει και αντι να παρει +500-1000 ευρω, θα χασει.. Αν δεν εισαι "δεμενος" η δεν ειναι κειμηλιο θα ελεγα να το δωσεις.. Ψαξε λιγο παραπανω μονο μηπως βρεις καλυτερη τιμη..

Η κοστολογηση γινεται λογικα απο την παλαιοτητα, την λειτουργικοτητα - την κατασταση στην οποια βρισκεται- και τη σπανιοτητα του αντικειμενου.. Χωρις να ειμαι ειδικος ομως

Δημοσ.
πω ρε 6 χιλιαρικα η σαβουρα, απορώ ποιος θα το πάρει.

ενώ το να δίνει κανείς 3000 ευρώ για τσάντα gucci ή luis vuitton (ή whatever!) έχει περισσότερη λογική ε? :-)

Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα, και η photo αντίκα είναι! Απο το 1964!

Δημοσ.
μιλάμε για ραδιόφωνο 75 χρονών ε...:rolleyes:

ε και? άχρηστο πραμα.

ενώ το να δίνει κανείς 3000 ευρώ για τσάντα gucci ή luis vuitton (ή whatever!) έχει περισσότερη λογική ε? :-)

ποιος ειπε οτι εχει?

Δημοσ.

ποιος ειπε οτι εχει?

Δεν είπα οτι υπονόησες κάτι τέτοιο, αυτό που θέλω να πω είναι οτι, το πως ξοδεύει κανείς τα λεφτά του είναι καθαρά υποκειμενικό, κάτι που για σένα δεν έχει απολύτως καμία αξία, μπορεί για κάποιον άλλον να έχει και να είναι ανεκτίμητη.

Δημοσ.
Δεν είπα οτι υπονόησες κάτι τέτοιο, αυτό που θέλω να πω είναι οτι, το πως ξοδεύει κανείς τα λεφτά του είναι καθαρά υποκειμενικό, κάτι που για σένα δεν έχει απολύτως καμία αξία, μπορεί για κάποιον άλλον να έχει και να είναι ανεκτίμητη.

Ακριβως ειναι καθαρα θεμα ποσο συμαντικο ειναι για καπιους εκτος αυτου δν ξερω καθολου ποσα αντιτυπα υπαρχουν και σε τι κατασταση ετσι δν ειναι:rolleyes::rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:02 ----------

Ακριβως!! ειναι καθαρα θεμα ποσο συμαντικο ειναι για καπιους εκτος αυτου δν ξερω καθολου ποσα αντιτυπα υπαρχουν και σε τι κατασταση ετσι δν ειναι??:rolleyes::rolleyes:

Δημοσ.

Τώρα που το παρατηρώ καλύτερα, και η photo αντίκα είναι! Απο το 1964!

Aπο ψηφιακη μηχανη αντικα :lol::lol:

Παρε σβαρνα αρκετες αντικερι να σου δωσουν προσφορες και να ξερεις πανω κατω σε τι τιμη μπορεις να το πουλησεις.

Επισης δε χανεις κατι να το βαλεις στο ebay.

Ολο κ καποιος συλλεκτης θα βρεθει να το χτυπησει

Δημοσ.
Aπο ψηφιακη μηχανη αντικα :lol::lol:

Παρε σβαρνα αρκετες αντικερι να σου δωσουν προσφορες και να ξερεις πανω κατω σε τι τιμη μπορεις να το πουλησεις.

Επισης δε χανεις κατι να το βαλεις στο ebay.

Ολο κ καποιος συλλεκτης θα βρεθει να το χτυπησει

To θεμα ειναι οτι δν τα παω καλα με το e-bay δν καταλαβενω τι λεει και δν ξερω καθολου πως λυτουργη μπορεις να το κοστολογισεις?

• Moderators
Δημοσ.
To θεμα ειναι οτι δν τα παω καλα με το e-bay δν καταλαβενω τι λεει και δν ξερω καθολου πως λυτουργη μπορεις να το κοστολογισεις?

Κανε για αρχη αυτο που σου ειπε ο Tolkki, πηγαινε σε οσα περισσοτερα παλαιοπωλεια μπορεις, παρε προσφορες, κανε και κανενα παζαρι. Δεν καταλαβα καλα απο τον τροπο που εγραψες το παραπανω μηνυμα πού αναφερεσαι οταν λες για κοστολογηση, αλλα εχε υποψη σου πως κανεις δεν μπορει να σου κοστολογησει οτιδηποτε μεσω μιας φωτογραφιας. Η τουλαχιστον δεν θα εχει καμια βαση ο,τι και να σου πει.

Και μια ακυρη ερωτηση, πως γινεται στο πρωτο ποστ να εισαι σχεδον πληρως ορθογραφημενος, ενω στο τελευταιο να βγαινουν ματια???

Δημοσ.

Και μια ακυρη ερωτηση, πως γινεται στο πρωτο ποστ να εισαι σχεδον πληρως ορθογραφημενος, ενω στο τελευταιο να βγαινουν ματια???

Είχα στον χρόνο μου 10 δευτερόλεπτα να γράψω και λέω γραφτά οπός να΄ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...