Dakonblackblade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Το έχω αφήσει μέχρι 3. Περίπου 1 1/2 ώρες. Αλλά μία φορά δεν θα ήταν αρκετή?
phanispal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Όχι απαραίτητα, έχει συμβεί αρκετές φορές να πετάνε λάθη μετά από αρκετές ώρες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό ισχύει στην περίπτωσή σου. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έπεσες σε δύο συνεχόμενα ελαττωματικά kits. Κάτι μου λέει ότι αλλού πρέπει να εστιάσουμε. Δοκίμασε με αύξηση της τάσης του NB και βλέπουμε.
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν το σχέδιο θα είναι 1. Θα ξανακάνω το Memtest 3φορές έτσι ώστε να δω αν θα βγάλει σφάλμα. 2. Θα τις βάλω στο 2.1 αρχικά πάλι και θα τρέξω το memtest 3φορες. (1 ώρα θα μας πάρει) 3. Αν βγει λάθος θα τις ανεβάσω στο 2.2 (ελπίζω να μην ψηθούνε και θα ξανακάνω το memtest) Τα timings δεν βλέπω το λόγω να τα βάλω χειροκίνητα γιατί τις βλέπει κανονικά το Bios (αυτό δεν γινόταν πριν το ξανακάνω reset to defaults ,τις έβλεπε ενίοτε σαν 5-5-5-18 ενώ είναι 4-4-4-12) Το πρόβλημα είναι αν το memtest βγει καθαρό και τα Windows κολάνε. Εκεί τι παίζει? 1.Τεστμε memtest όλα στα default αποτυχία στον πρώτο κύκλο. Πάμε στο δεύτερο τεστάκι 2. Τεστ memtest όλα στα default 2 μιση ώρες κανένα σφάλμα στα 2.1 V. Το κρατάω έτσι. Και βλέπουμε τι γίνεται.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Που είχαμε μείνει? Α ναι, μου άρχισε λίγο τα τσαλίμια σήμερα, ανέβασα το Voltage στην Northbridge. Το έχω στο 1.3 Είδωμεν.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ε το άφησα όλο το πρωί ανοιχτό, γυρίζω , ανοίγω Firefox κρασάρει, κάνει ρεσταρτ, βγάζει 1-2 λάθη του Explorer.exe ξανακάνει ρεσταρτ, μπαίνω BIOS βλέπω να έχει βάλει τα timings της μνήμης 5-5-5-18 ενώ πριν ήταν στα 4-4-4-12 Ανέβασα το Voltage, έβαλα manually ta timings και τώρα θα το αφήσω ανοιχτό μέχρι να λιώσει. Μήπως θερμαίνονται οι Ram και παπαλιάζουν? Οι άλλες θερμοκρασίες ε΄ναι 40 για Cpu και 30 για Μοβο
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Αστα διάλα, σήμερα μου έκαναν πάλι τις παπαριές που κάνουν όλες, πήρα 2χ1 τις παλιές πάλι. Αν δε δει 4GB πάλι απροβλημάτιστα , θα πει πως έχει είτε το Bios πρόβλημα είτε η Μητρική, οπότε την κάτσαμε την βάρκα.
phanispal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα τώρα είναι ότι με 4*1 παίζει να ζοριστεί περισσότερο ο ελεγκτής. Άλλη μαλακία αυτή.. Δοκίμασέ 'τες πρώτα και βλέπουμε για ψύκτρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.