FilipposMD Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, από τον τίτλο και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν μιλάμε για ποιοτικό ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Αν όμως κάποιος θέλει να διασκεδάσει για 1,5 ώρα, ας πάρει την παρέα του κι ας δει το Zombieland σε κινηματογράφο. Αρκεί να μην αηδιάσει με κάτι σπλατεριές που εμφανίζονται κατά διαστήματα. Μαύρο χιούμορ, καφροκαταστάσεις, με χαρακτήρες που σου μένουν και βεβαίως με την πιο διασκεδαστική cameo (που λένε) εμφάνιση ηθοποιού που παίζει τον εαυτό του, απ' όσες έχω δει εγώ τουλάχιστον. Βαριέμαι να γράφω για την υπόθεση, απλώς επειδή με διασκέδασε πολύ, είπα να γράψω κάτι, ώστε να κινήσω το ενδιαφέρον ορισμένων.
4saken Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η καλυτερη ταινια (μαζι με το 28 μέρες αργότερα)με Zombie που εχω δει ποτε. Mην περιμενετε το τρελο σεναριο η τον απολυτο φοβ αλλα σιγουρα θα γελασετε και θα περασετε ευχαριστα σε ολη την διαρκεια της ταινιας... http://www.imdb.com/title/tt1156398/
Evgenios1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Με το trailer ψοφησα στα γελια, με τη ταινια... ξενερωσα. Αλλα ειναι η αποψη μου και τιποτα αλλο.
Eluminator_91 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Oντως..πολυ γελιο το τρειλερ της ταινιας!! Γενικα δεν θα ελεγα οτι οι ζομποταινιες ειναι τρομακτικες..τουλαχιστον οσες εχω δει, μονο γελιο μου εχουν προκαλεσει :lol: Παντως η συγκεκριμενη ταινια φαινεται συμπαθητικη..
afentiko7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Γενικα δεν θα ελεγα οτι οι ζομποταινιες ειναι τρομακτικες..τουλαχιστον οσες εχω δει, μονο γελιο μου εχουν προκαλεσει :lol: Παντως η συγκεκριμενη ταινια φαινεται συμπαθητικη.. Ποιες ταινίες με ζόμπι έχεις δει. Α, άλλο frighten, τρομάζω με κάτι ξαφνικό που δεν το περιμένω και άλλο terrorize που σημαίνει προκαλώ συνεχώς μια κατάσταση φόβου στον άλλου.
FilipposMD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Χα! Όταν τα έλεγα εγώ... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=338375&highlight=zombieland
Eluminator_91 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ποιες ταινίες με ζόμπι έχεις δει. Α, άλλο frighten, τρομάζω με κάτι ξαφνικό που δεν το περιμένω και άλλο terrorize που σημαίνει προκαλώ συνεχώς μια κατάσταση φόβου στον άλλου. Εχω δει το 28 weeks later, 28 days later, House of the Dead I & II, Dance of the Dead, land of the dead... Συμφωνω με οσα λες για τις ταινιες ζομπι, ετσι ειναι τα πραγματα...για μενα οι καλυτερες ειναι το 28 weeks late και 28 days later!!
seishirosakura Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δε νομίζω ότι μπαίνουν στο ίδιο καλούπι τα 28 (το πρώτο τουλάχιστον) με τις υπόλοιπες "ταινίες" που αναφέρθηκαν. Ωστόσο επειδή μου αρέσει να καίγομαι με τέτοιες χαζομαρούλες, θα την δω στα σίγουρα.
million_voices Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μετρια,βλεπεται αλλα οριακα δεν λες οτι εχασα τον χρονο μου
FilipposMD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κατά τη γνώμη μου, η ταινία αυτή βλέπεται μόνο στο σινεμά ή με παρέα σε σπίτι, για να μπορεί να γίνεται χαβαλές. Εκεί ποντάρει. Αλλιώς, σιγά το αριστούργημα.
Eluminator_91 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Οντως, δεν ειναι κατι το φοβερο, συνηθισμενη ταινια!! Ειναι καποιοι επιζωντες σ'ενα μερος και προσπαθουν να επιβιωσουν απ'τα ζομπι που συνεχως προσπαθουν να τους κανουν το μεσημεριανο-βραδυνο τους γευμα, προσθετοντας και μια δοση χιουμορ θα ελεγα.. Θα συμφωνησω με τον FilipposMD οτι αξιζει να μαζευτητε με την παρεα, ποπ-κορν και να την δειτε ολοι μαζι!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μετά το dawn of the dead είναι η πιο καλή ταινία με zombies που έχω δει...τελείως mindless but still...fun!
Luxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Τελεια η ταινια! Εξισου καλη με το Shawn of the dead. Δειτε και το doghouse παρομοια ταινια.
snik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξερω αλλα για την συγκεκριμενη περιμενα περισσοτερα, το τραιλερ ηταν αρκετα καλο αλλα την ταινια αδιαφορη την βρηκα. Το doghouse που λεει πανω ο luxx ηταν πολυ καλυτερη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.