GeorgeVls Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Η ταινια μου κινησε την περιεργεια, φαινεται να τα σπαει. Θα την δω σε λιγες μερες και επανερχομαι δριμυτερος να πω την αποψη μου.
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Νταξ πολυ καλη... Αλλα Shawn of the Dead δεν ηταν.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Ωραια ηταν. Αυτο που ηθελε να προσφερει το εδωσε. Το doghouse ειναι καλο (σε επιπεδο καφριλας)?
ksaplostra Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 outpost πολύ καλή ταινία! Shaun of the dead.....Μιλάμε για άλλη κλάση....Δεν παίζεται αυτή η ταινία... Κι αν αποζητάτε κατι πιο...Προχωρημένο...Black sheep..
finch Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 καλά το Black Sheep είναι για πολλές cult καταστάσεις :p
RottenLungs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Εγω συμπαθώ τον Woody Harrelson και γιαυτό θα την δώ. Δεν νομίζω πως θα έχει και τρελό χιούμορ αλλα για αργά το βράδυ, κουρασμένος απο την σχολή καλή θα είναι... ***Μόλις την δώ θα γράψω και κριτική!!!***
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον την ειδα τελικα την ταινια....φοβερη, πολυ γελιο, διασκεδαστικη ειδικα στην αρχη που εξηγουσε τους κανονες επιβιωσης απ'τα ζομπι (ενταξει δεν την λες και τελειως κωμωδια, αλλωστε ειχε και αιματα ) Δεν βαρεθηκα καθολου στην ταινια, αν και ηταν συντομη θα ελεγα (γυρω στα 79 λεπτα ειναι)
seishirosakura Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον την ειδα τελικα την ταινια....φοβερη, πολυ γελιο, διασκεδαστικη ειδικα στην αρχη που εξηγουσε τους κανονες επιβιωσης απ'τα ζομπι (ενταξει δεν την λες και τελειως κωμωδια, αλλωστε ειχε και αιματα )Δεν βαρεθηκα καθολου στην ταινια, αν και ηταν συντομη θα ελεγα (γυρω στα 79 λεπτα ειναι) Διασκεδαστική, απλή, ευχάριστη με ωραίες ατάκες και μια κούκλα για συμπρωταγωνίστρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.