Προς το περιεχόμενο

Case + CDιέρα + Τροφοδοτικό για Slack Server: Τί να προσέξω?


StylaZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρησιμοποίησα πριν λίγο καιρό το φόρουμ για να μου προτείνετε mobo, cpu και ram για να αναβαθμίσω το pc της δουλειάς μου και πραγματικά ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν: το μηχάνημα τα σπάει.

 

Τώρα θέλω να χρησιμοποιήσω τα "εντόσθια" του παλιού για να φτιάξω ένα συμπαθητικό κουτί στο οποίο θα βάλω Slackware και θα εγκαταστήσω όλους τους servers μου. Για να γίνει αυτό χρειάζομαι ένα κουτί, ένα τροφοδοτικό και μια cd-ιέρα. Δε θέλω να ξεφύγω στην τιμή και δεν έχω και απαιτήσεις (σκέφτομαι ακόμα και να μη βάλω GUI στο PC).

 

Τα εξαρτήματα που έχω είναι:

P4 στα 3GHz, η MOBO του, 1.25GB RAM και μια κάρτα γραφικών.

 

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

- Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω όσον αφορά στο κουτί και στο τροφοδοτικό; Δε θέλω να έχω τα ίδια προβλήματα που είχα παλιά (άνοιγα το pc και το τροφοδοτικό νόμιζες πως θα το απογειώσει).

- Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να ξοδέψω πολλά φράγκα για να το στήσω το μηχάνημα, οπότε έχετε καμμιά φτηνή πρόταση που δε θα με απογοητεύσει;

 

Ευχαριστώ

 

P.S: Είχα δει τις προάλλες ένα κουτί που ήταν εντελώς ανοιχτό, σα συρταριέρα έμοιαζε και όλα τα εξαρτήματα προσαρμόζονταν συρταρωτά, αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά! Μήπως έχει κάποιος link? :-) Και πάλι ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ρεύμα και κατανάλωση ο P4 λογικά Prescott που έχεις, δεν τον βγάλανε άδικα, θερμάστρα δωματίου η αλλιώς "Intel Space Heater", στην Αμερική. Γνώμη μου να στήσεις ένα όμορφο σύστημα απο μεταχειρισμένα και αγγελίες σε Core 2, ακόμη και ένας E2160 είναι αρκετός.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...