Προς το περιεχόμενο

Ψύχτρα για Ε8400

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θυμάστε την φάση με τις μνήμες. Δουλεψαν μια χαρά οι 4χ1 Geil τελικά. Οπότε έμειναν 50 ευρώ πιστοτικό στο Πλαίσιο Συντάγματος. Και επειδή έχω ένα Thermaltake Typhoon ο οποίος έχει αρχίσει καικελαηδάει λίγο, λέω να δώσω λεφτά για ψύχτρα. Τι προτείνουμε? Δεν χρειάζεται να είναι 50 ευρώ. Και Ximateg (όπως την λένε μας κάνει) . Έψηνα και μια Mushashi για την 4850 αλλά το αφήνω λίγο. Το θέμα είναι η P5E η οποία με το σύστημα ψύξης γύρω από τον επεξεργαστή ίσως θέλει λίγο ψηλή ψύχτρα. Και επειδή είμαι και καινουργιος στο θέμα 2 ερωτήσεις. Πως αφαιρείς την παλιά πάστα από την ψύχτρα και τον επεξεργαστή και τι κατσαβιδάκι πρέπει να έχω. Επίσης τι πάστα να πάρω. Άντε να ετοιμαζόμαστε για το OC σιγά σιγά.

http://www.techpowerup.com/reviews/Akasa/Mirage62

Αυτό είναι το κουτί , δε νομίζω να υπάρχει θέμα χώρου.

Δημοσ.

Πάμε και στα 50 αν αξίζει. Γατί απόσο βλέπω όλα κοντά είναι στην τιμή. Για 5 -10 ευρώ δεν αξίζει να κάνουμε τσιγκουνιές. Στα 70 μην φτασουμε

Δημοσ.

Εξαρταται απο το ποσο θελεις να φτασεις τον επεξεργαστη σου...Δεν νομιζω να χρειαζεσαι καλυτερη...Εδω θα μαθεις για παστες.Κατσαβιδι δεν χρειαζεσαι διαβασε και εδω να δεις πως θα βγαλεις τη παλια ψυκτρα.

Δημοσ.

Κατσαβίδι για αφαίρεση/εφαρμογή θερμοαγώγιμης δε θα χρειαστείς, αλλά θα χρειαστείς για την τοποθέτηση της ψύκτρας, αν πας στη Mugen 2.

Την οποία Mugen 2 παρεμπιπτότως εγώ προσωπικά δε θα την επέλεγα, κυρίως λόγω του μεγέθους της. Παραείναι κτήνος αν αναλογιστείς την απόδοσή της.

Δημοσ.

Λοιπόν επειδή και εγώ σκέφτηκα την πολλή δουλειά, βάζε βγάλε, πήρα μια Musashi για την 4850 τελικά για να κάνω τα πρώτα βήματα πάνω της. Θα είναι η ''πρώτη μου''.

Δημοσ.

80 τώρα βεβαίως μέσα από το Catalyst. Οψόμεθα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ----------

Οκ 35 idle εύκολα . Έκανα κάτι ε΄λαφριά benchmark και πήγε στους 44. Καλά είναι.

Λοιπόν για την μόντα. Ευκολη με μερικά σημεία παγίδες. Τα ψυχτράκια δεν είχαν καλή κόλλα από κάτω και με το που χτύπαγε λίγο η κάρτα , πέφταν. Έβαλα λίγο Arctic Silver 5 για να κολλήσουν κάπως καλύτερα.

Αν είσαι πρωτάρης συνήθως τα κάνεις λίγο μο...νι με την πάστα. Έτσι και εγώ.

Λίγο ασταθής η ψύχτρα αλλά στον πυρήνα έσφιξα όσο πάει. Αφου δεν είδα κανένα περίεργο ως τώρα δεν έχω πρόβλημα.

Πήγα να την πατησω χοντρά με τα ποτενσιόμετρα της ψύχτρας . Χοντρά δεν χώραγαν από την θύρα. Ευτυχώς με λίγο τράβηγμα βγαίναν , και μετά ξαναμπαίναν.

Καλή η πρώτη εμπειρία, τώρα όμως θέλω να μονώσω ηχητικά το σύστημα. Μια αθόρυβη ψύχτρα επεγεργαστή και μερικές σιλικόνες για δίσκους και DVD είναι τα επόμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...