Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 688
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά, η μάσκα έχει σπάσει σε χίλιες μεριές είμαι στα τούνελ με τον Chan, κανείς δε φοράει μάσκα και γω δεν μπορώ να τη βγάλω όσο και να πατάω το G (είτε στιγμιαία είτε παρατεταμένα). :fear:

Καμμιά ιδέα να βγάλω τη ρημάδα ???? Σχεδόν δεν βλέπω ΤΙΠΟΤΑ από τα σπασίματα.... :shock:

Δημοσ.
Οχι τους 196.21 έχω,αλλά μπήκα στο site της nvidia και μου έβγαζε αυτούς που ήδη έχω...

Βγήκαν 196.75 ??? Αν ναι γιατί δεν μου τους έβγαλε ???

Επίσης για ποιο θέμα με ρώτησες ποιους drivers έχω ???

Thanks !!!

Οι 196.75 βγηκαν πριν απο 2 εβδομαδες περιπου και κατεβηκαν την ιδια μερα λογο μη σωστης λειτουργιας του ανεμιστηρα.Αποτελεσμα μεγαλες θερμοκρασιες,graphic glitches και στο τελος μαυρη οθονη.Αν πας παλι nvidia και κανεις search για beta θα δεις τους 197.13.Τους εχω εδω και καποιες ωρες και προσεξα μια μικρη αυξηση στα min fps του game.

Δημοσ.
Οι 197.13 ειναι με διαφορα οι καλυτεροι drivers που εχω δοκιμασει μετα απο 186.16 και 191.07.Μου εδωσαν +10 fps σε ολα τα παιχνιδια.

Συμφωνω!!! :-)

Στο metro με 8800gt (αθανατη) περιπου +10fps αλλα το περιεργο ειναι οτι αυτα τα πηρα με dx10 και οχι με το 9...

Ποιος ξερει... :-)

Πολυ καλο παιχνιδι btw..

Δημοσ.

Πολύ καλό πολύ καλό, αλλά άπατο θα πάει και αυτό από πλευράς πωλήσεων σε pc και μετά θα ξινίζουμε με τα καινούρια ευφάνταστα drm...

Δημοσ.
Ρε παιδιά, η μάσκα έχει σπάσει σε χίλιες μεριές είμαι στα τούνελ με τον Chan, κανείς δε φοράει μάσκα και γω δεν μπορώ να τη βγάλω όσο και να πατάω το G (είτε στιγμιαία είτε παρατεταμένα). :fear:

Καμμιά ιδέα να βγάλω τη ρημάδα ???? Σχεδόν δεν βλέπω ΤΙΠΟΤΑ από τα σπασίματα.... :shock:

Man find μια καινούργια μάσκα και πατα πατημένο το E ;)

Εγώ πάντως έμεινα άφωνος. Χτες πέτυχα σε ένα κτίριο ένα τέρας που δεν είχα ξαναδεί. Το οποιο άμα δεν το πυροβολήσεις δεν σου επιτίθεται. Μην το πυροβολήσετε και δέστε τι κάνει...just lol.

Και γενικά βασικά σε πολλά σημεία το AI είναι πολύ καλο γιατί γενικά δεν σου επιτίθονται άμα δεν πυροβολήσεις. Και το sneak είναι αρκετά καλο στο game.

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα....!

Περίπου στα 5 λεπτά gaming αφού βρήκα τον shasha, τα έπαιξε εντελώς το pointing! Δεν μπορώ να πετύχω τίποτα, καθώς όταν κουνάω το ποντίκι προς κάποια μεριά η εικόνα δεν παραμένει σταθερή την στιγμη που σταματάω να κουνάω τον δείκτη, αλλα "γλιστράει ακομα πιο περα" με συνέπεια να μην μπορώ να σημαδέψω ΤΠΤ!! καμία ιδέα κανείς???

Δημοσ.
Έχω το εξής πρόβλημα....!

Περίπου στα 5 λεπτά gaming αφού βρήκα τον shasha, τα έπαιξε εντελώς το pointing! Δεν μπορώ να πετύχω τίποτα, καθώς όταν κουνάω το ποντίκι προς κάποια μεριά η εικόνα δεν παραμένει σταθερή την στιγμη που σταματάω να κουνάω τον δείκτη, αλλα "γλιστράει ακομα πιο περα" με συνέπεια να μην μπορώ να σημαδέψω ΤΠΤ!! καμία ιδέα κανείς???

αχαχαχαχαχαχαχα οτι σου ειπε ο φιλος ποιο πανω ισχυει :lol:

---------- Προσθήκη στις 15:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ----------

Man find μια καινούργια μάσκα και πατα πατημένο το E ;)

Εγώ πάντως έμεινα άφωνος. Χτες πέτυχα σε ένα κτίριο ένα τέρας που δεν είχα ξαναδεί. Το οποιο άμα δεν το πυροβολήσεις δεν σου επιτίθεται. Μην το πυροβολήσετε και δέστε τι κάνει...just lol.

Και γενικά βασικά σε πολλά σημεία το AI είναι πολύ καλο γιατί γενικά δεν σου επιτίθονται άμα δεν πυροβολήσεις. Και το sneak είναι αρκετά καλο στο game.

το προσεξα και εγω αυτο . δεν πυροβολησα και ηρθε κοντα μου και σηκωθηκε στα δυο ποδια και εμεινε εκει με κοιτουσε λιγο και γκαριζε με απειλιτικο τροπο και περιμενα να δω αν επιτεθει , δεν επιτεθηκε και οταν παω να φυγω χωρις να το σκοτωσω , με κτυπησε πισωπλατα το λαμογιο αχαχαχαχα :lol:

Δημοσ.

Ρε παιδιά έφτασα στην dead city 1 χθές το βράδυ και σήμερα που άνοιξα το pc μου δεν κάνει lunch in game προσπάθησα 3-4 φορές ομως τζίφος,(λέτε ο uncle ben να μην έστειλε το σωστό DVD?).

Δημοσ.
Πάρα πολύ καλά γραφικά, STALKER-ίζει όπως έχουμε ξαναπεί, πολύ καλός φωτισμός, προσεγμένα textures. Αυτό είναι το επόμενο βήμα μετά το Crysis... επιτέλους :-D

και λίγο πιο ελαφρύ σε σχέση με crysis ή μου φαίνεται?

Δημοσ.

ρε παιδιά το έκανα install από τον θείο και δεν μου τρέχει....λέει ότι λείπει το x3daudio_7.dll το οποίο το έβαλα μέσα στο install dir αλλά πάλι τίποτα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν βρίσκω από που να το κάνω uninstall . Δεν βρίσκω uninstaller ούτε στο start ούτε στο control panel ούτε στο directory του παιχνιδιού.... μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Δημοσ.
To βρηκα καπως βαρετο το game... Δυσκολα εντυπωσιαζομαι απο παιχνιδια βεβαια αλλα ...

ποιο παιχνιδι σε εχει εντυπωσιασει δλδ ? πρεπει να εισαι και λατρεις του ειδους για να σου αρεσει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...