Προς το περιεχόμενο

Metro 2033

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια με τα settings οπως σας ειπα και πιο πανω...(1680χ1050,DX11-high settings-4x χωρις tesselation)!!

Στο chapter 3 πρωτη αποστολη (DRY)

Ελαχιστα fps ηταν 42 max στα 110, Νομιζω πολυ καλα......Αυτο που μ'ενδιαφερει ειναι

οτι δεν κολαει..... και αν φανταστουμε οτι το παιχνιδι ειναι by NVIDIA και οτι σιγουρα θα δουμε

καποιο hotfix απο την ΑΤΙ οπως και σε αλλα games με physx (NFS shift) που τωρα παιζει μια χαρα...

Ειμαι σιγουρος οτι οποιαδηποτε προβληματα θα λυθουν.....;)

• Απαντ. 688
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πω τελικά είναι λίγο κουραστικό το θέμα με τα ντου από τα μεταλλαγμένα....

Είμαι στο chapter 4 μετά την επίσκεψη στο armory που πας κάπου κρυμένος σε ενα βαγόνι.

Τα μεταλλαγμένα που δεν σου κάνουν επίθεση αν δεν τα πειράξεις ποια είναι ρε παιδιά ??? 'Η ακόμα είναι νωρίς για να τα συναντήσω ?

μονο ενα ετυχε με μενα , αλλα μου επιτεθηκε πισωπλατα :-D

οντως κουραστικα τα μεταλλαγμενα ωρες ωρες .

σου επιτιθενται μαζικα και δεν εχεις που να πας απλα καθεσαι εκει τα πυροβολας , ερχοντε ολα πανω σου γυρω σου και απλα γυρνας και πυροβολας , δεν χρησιμοποιας στρατηγικες για να τα σκοτωσεις .

Δημοσ.

Έχει κανείς πρόβλημα στο Alley; Εγώ με το που περνώ κάτω από το τέρας και συνεχίζω μετά από το δρόμο που γκρεμίζεται καθώς τρέχω, κολλάει με το που πάω να πέσω στην τρύπα.

Δημοσ.
Εντομεταξύ ξέχασα να αναφέρω οτι δυσκολεύομαι να βρω μάσκα....

Είναι αρκετα ραγισμένη και μέχρι στιγμής έχω βρει μόνο μία.

παραξενο εγω βρηκα πολλες ! οταν θα εσαι εξω οπου υπαρχει ανθρωπος νεκρος υπαρχει και μασκα διπλα του ! επισης σε contαiners θα βρεις αμα ψαξεις εξω !

Δημοσ.

Μικρό, το τερμάτισα σε 7-8 ώρες. Αλλα παιχνιδάρα κατα τη γνώμη μου. Τέτοια ατμόσφαιρα και immersion είχα πολύ καιρό να συναντήσω σε FPS, ίσως απ' τις εποχές του Half Life 2...

Δημοσ.

παιχνιδια σαν αυτο που δεν εχουν multiplayer ή αλλα ειδη παιχνιδιου μεσα πρεπει να τα φτιαχνουν τουλαχιστον 2 φορες μεγαλυτερο απο οτι ηταν το μετρο .

Δημοσ.
παιχνιδια σαν αυτο που δεν εχουν multiplayer ή αλλα ειδη παιχνιδιου μεσα πρεπει να τα φτιαχνουν τουλαχιστον 2 φορες μεγαλυτερο απο οτι ηταν το μετρο .

θα υπάρξει και DLC (εκτός ιστορίας αν θυμάμαι καλά) κλασικά!

Δημοσ.
Έχει κανείς πρόβλημα στο Alley; Εγώ με το που περνώ κάτω από το τέρας και συνεχίζω μετά από το δρόμο που γκρεμίζεται καθώς τρέχω, κολλάει με το που πάω να πέσω στην τρύπα.

και σε εμενα το εκανε και πηγα απο αλλον δρομο πρως τα επανω οχι απο εκει που γκρεμιζει ατιμα crack :P

Δημοσ.

προτειμώ την ποιότητα απο την ποσότητα.

Δημοσ.

Tip για όσους είναι στην βιβλιοθήκη πρός εύρεση του d6:

Μην καθίσετε να τα βάλετε με τους Librarians,θα χαραμίσετε άσκοπα ammo το οποίο μπορεί να σας λείψει στην πορεία.Βγάλτε το map και αρχίστε το τρέξιμο.Καλό είναι να έχετε και εύκαιρα med-packs,αφου θα τρώτε μερικές φάπες σε σημεία που εκ των πραγμάτων πρέπει να σταματήσετε (για να ανοίξετε πόρτα/περάσετε απο τρύπα)

Ps.Αυτή η "automatic" shotgun πρέπει να είναι μακράν το πιο προβληματικό όπλο!Μπορείς να ρίξεις 5 βολές και στο αυτόματο reload βάζει μόνο ένα φυσίγγι.Νομίζω οτι κάνει και μικρότερο dmg απο το απλό δίκαννο...

Δημοσ.
Tip για όσους είναι στην βιβλιοθήκη πρός εύρεση του d6:

Μην καθίσετε να τα βάλετε με τους Librarians,θα χαραμίσετε άσκοπα ammo το οποίο μπορεί να σας λείψει στην πορεία.Βγάλτε το map και αρχίστε το τρέξιμο.Καλό είναι να έχετε και εύκαιρα med-packs,αφου θα τρώτε μερικές φάπες σε σημεία που εκ των πραγμάτων πρέπει να σταματήσετε (για να ανοίξετε πόρτα/περάσετε απο τρύπα)

Ps.Αυτή η "automatic" shotgun πρέπει να είναι μακράν το πιο προβληματικό όπλο!Μπορείς να ρίξεις 5 βολές και στο αυτόματο reload βάζει μόνο ένα φυσίγγι.Νομίζω οτι κάνει και μικρότερο dmg απο το απλό δίκαννο...

βαζει ενα για να το βαρεξεις με την μια

ξαναπατας r για να βαλεις την 2 και μετα παλι για να γεμισει εως της 5 μετα ριχνεις μια και παει 4 και ξαναπατας r για να πας στις 6 :P

το προβλημα ειναι οτι γεμιζει μεχρι τα 5 και οχι στα 6 που πρεπει να ριξεις μια να οπλισει και να μετακινησει την αριστερη σφαιρα και στο reload να βαλει την αριστερη και την δεξη να παει στα 6 :o

Δημοσ.

χαχα αυτο με το shotgun το εχω προσεξη. και οντως ειναι το ποιο αθλιο οπλο . πυροβολουσα απο κοντα κιολας εκεινα τα σκυλακια που 2-3 σφαιρες θελουν και δεν πεθαιναν με τπτ !!! λες και οι σφαιρες τα διαπερνουσαν .

επισης εχει σημεια στις εξω περιοχες που πεφτεις σε κατι λακκουβες τρυπες , και δεν υπαρχει τροπος να ξαναπας επανω , και το χειροτερο ενω με κυνηγουσαν τερατα , και αφου επεσα εκει αντι να ειναι π.χ απο πανω μου να περιμενουν η να πηδηξουν εκει που ημουν απλα εφευγαν απο την σκηνη λες και ημουν αορατος :P ασχημο AI

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...