@_zerocool Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Ποια η γνώμη σας ενός ανθρώπου που είναι 21 χρονών και έχει σχέση με μια 17 χρονή? Εγω πάντος είμαι κάθετος αντίθετος με αυτό από πολλές πλευρές τις οποιες δεν θα ήθελα να αναλύσω γιατι νομίζω ότι υπόκειντε στην κοινή λογική.
xsterg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 kai poia einai h koini logiki???? file zero. den exeis eroteytei pote? exeis xasei ta miala soy gia kopela?
Deathstar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 diladi ama afti itan 17 kai autos 19 exi diafora? Daksi den einai kai 30 o tipos aman pia.
HexStatic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 ama einai katw apo 18 exeis problima.. ama einai katw apo 16 exeis megalo problima... kai ama einai katw apo 14 tote eisai arrwstos... Basika den paizei rolo i ilikia meta apo kapia fasi.. an kai oi megales diafores se ilikia einai komataki aparadekto.oxi mono apo thema orimothtas alla kai apo themata koinwn endiaferontwn kai loipa.. kalo einai na min uparxei megalh diafora se ilikia.
@_zerocool Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Αν είναι έρωτας τότε αλλάζουν τα πράγματα έλα όμως που δεν είναι. Θα ανάφερω ένα πρόσφατο παράδειγμα μιας φίλης μου που το αγόρι τις είναι 21 χρονών. Αυτός με ποια λογική παει σε μια 17 χρονή? Σίγουρα πάντος όχι από έρωτα. Πρώτον γιατί ο ίδιος τύπος τα είχε με την φίλη της τωρινής του γκόμενας που είναι πάλι 17 ετών. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος θα έχει ερωτευτεί παθιασμένα δυο φορές μέσα σε περίπου 6 μήνες δυο διαφορετικές κοπέλες. Μάλλον όχι. Κοινη λογική για μένα είναι το βασικό ερώτημα που θέτω στον ευατό μου, τι την θέλει αυτήν (σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό ότι δεν είναι έρωτας)? Υπαρχει δαιφορά ηλικίας, δεν αντιλεγω σε αυτήν, αλλά σε τέτοια ηλικία νομίζω πως δεν πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Αυτός προσπαθεί να την φέρει στο κρεβάτι και την πιέζει να κάνουν έρωτα (σεξ). Αυτή όμως φοβάται και δεν νιώθει έτοιμη. Επίσης πότε βρήσκονται και τα λένε; Αφου η γκόμενα του τρέχει το πρωι στο σχολείο το απόγευμα στο φροντηστήριο και το βράδυ σπίτι για διάβασμα. Μέσου κινητού άντε και κάνα Σάββατο βράδυ έξω αλλά αυτό ήταν και όλο. Τι κατάφερε δηλαδή αυτός τώρα, τα έχει με μια απλά για να λέει ότι έχει? Ενώ όλα αυτά τα μειονεκτήματα και στειρήσεις δεν θα τα είχε με μια συνομίλικη.
vlachaquito Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 ayto to thema einai poly vary & poly dyskolo...diavazontas tous nomous pisteyo oti einai nomoi pou prepei na ananeothoun... sygnomh nearoi & neares,eimai sigouros oti tha exete gnorisei 17ara pou kserei poly perissotera apo mia 35ara...fysika ayto mporei na einai mia ekseresh... prospathiste na deite ksexorista thn kathe periptosh kopelas...h enilikiosh den grafete sthn taytothta alla sto myalo... epanalamvano an to pate nomika einai opos to leei o hexstatic,alla an to pate koinonika thelo pragmatika thn eilikrinh gnomh sas... kai mhn ksexnate oti akoma & nomika apo ta 14 mexri ta 18 apoktatai h enhlikiosh,h enilikiosh kai h ikanothta na krinei san enhliko 1 atomo den erxete aytomata sta 18.. giatyto & se eglhmaties se hlikia apo 14 eos 18 pernane apo psixologo gia na kathoristei an exoun thn ikanothta na krinoun...
Lyman_Zerga Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Απλό είναι. Ο τυπάς γουστάρει τις μικρούλες (πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό, υπό όρους) και η κοπελίτσα έρωτα μυρίστικε και ήθελε για να... Προφανώς κανένας συμμαθητής της δεν είναι έτοιμος για αυτό, οπότε έρχεται ο 21χρονος για να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη. Ο νόμος btw έχει το όριο στα 16.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Εγώ πιστεύω δεν μπορούσε να βρει κάποια της ηλικίας του γιατί τον μυρίζονται τι καπνό φουμάρει και την πεφτει σε μικρά που δεν καταλαβαινουν (και που ελπίζουν ότι θα είναι ςριμότερος από τους συνομίλικούς τους).
Cristina Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Καλά απο ένα μεμονωμένο γεγονός βγάζεις τα συμπεράσματά σου και το γενικεύεις έτσι; Αυτό ειναι το 1ο λάθος. Πες μου κάτι άλλο. Αν η κοπέλα έκανε μια σχέση με έναν συνομήλικό της, θα είχε χρόνο να τον δει, μιας και το πρόγραμμά της θα ήταν πάλι το ίδιο; Και τί να λέει μια διαφορά των 4 ετών; Δεν βρίσκω κάτι κακό ή κάτι το αθέμιτο. Αντιθέτως νομίζω πως είναι μια αξιοπρεπής διαφορά. ʼλλωστε μην μου πεις πως τα κορίτσια των 17 ετών είναι πλέον ΤΟΣΟ αθώα γιατί αυτό δεν συμβαίνει πια. Και μην μου πεις 1002 άλλα διότι πέραν του ότι έχω περάσει από αυτήν την ηλικία και ξέρω πως σκέφτεται ένα κορίτσι. Την ίδια πίεση για το ίδιο ακριβώς θέμα θα μπορούσε να δεχτεί και από έναν συνομήλικο της! Όλα είναι θέμα των ατόμων και των χαρακτήρων, αποκληστικά! Τώρα, αν αυτός ο τύπος έχει αλλους σκοπούς και λόγους που πλησιάζει μια κοπέλα των 17, αυτό δεν είναι λόγος να γίνεσαι οπισθοδρομικός. ʼλλωστε πως μπορείς να ξέρεις τι νιώθει; Ότι είχε μια σχέση πριν από 6 μήνες με μια άλλη κοπέλα της ίδιας ηλικίας 6 μήνες πριν δεν αναιρεί το γεγονός πως μπορεί να είναι ερωτευμένος τρελλά! Και στην τελική, πες μου τί κακό έχει το να την ποθεί και μόνο; Μήπως η κοπέλα αυτή δεν θα μπορούσε να έχει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα; Η έλξη είναι κάτι εντελώς ανθρώπινο. Ή μήπως ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει μαζί της έρωτα θα είναι και ο τελευταίος; Δεν λέω, καλά θα ήταν να ήταν όλα τόσο ρομαντικά και ονειρικά (το πιστεύω όσο τίποτ' άλλο), έλα όμως που δεν γίνεται. Για να κλείσω λοιπον, χωρίς να σε ξέρω καν, το ποστ αυτό μου μοιάζει σαν κάτι απο ζήλεια. Ίσως να έχω λάθος. Όμως είναι 17! Δεν είναι 12. Και είμαι σίγουρη πως είναι ψιλιασμένη όπως όλοι οι συνομήλικοί της! Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι, κάποτε θα πρέπει να γίνει. Για να γίνει όμως θα πρέπει να αποκτήσει εμπειρίες. Αυτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Lyman_Zerga:</font><hr> [...] Ο νόμος btw έχει το όριο στα 16. <hr /></blockquote> Τα 15 και μία ημέρα...
WizeMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Ρε σύς δεν καταλαβαίνω που υπάρχει το κόλλημα. ΟΚ μπορώ να πω πως υπάρχουν και επιτείδιοι που πάνε στις μικρούλες για πονηρό σκοπό. Υπάρχουν όμως και ζευγαράκια που πραγματικά ταιριάζουν. Επίσης πιστεύω πως η διαφορά όσον αφορά την ωριμότητα δεν πάιζει στο πόσα χρόνια είναι αλλά σε πια ζώνη ηλικίας είναι. Δηλαδή... Αν κάποιος 17άρης τα φτιάξει με 14-15άρα είναι διαφορετικό απ'ότι ο 20άρης με την 16άρα. Ακόμα ποιο διαφορετικό είναι το αντίθετο, δηλ η 17άρα με τον 15άρη και η 20άρα με τον 17άρη που είναι και πιο σπάνιο για ευνόητους λόγους. Δηλαδή, εκτός από το ολοκληροτικά σχετικό μέρος του θέματος, υπάρχουν κάποιες ζώνες ηλικίας (πως λέμε πεδίο ορισμού lol) όπου η διαφορά μετράει αρκετά. Όπως και να 'χει δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν απαγορεύονται οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας γιατί πολύ απλά δε λέει. Ο έρωτας είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελένξεις και σε μπορεί να σε κάνει να δεις εντελώς διαφορετικά τα πράγματα LOVE!
Lyman_Zerga Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 επιτείδιοι που πάνε στις μικρούλες για πονηρό σκοπό <hr /></blockquote> Από την στιγμή που θέλει και η κοπέλα, δεν βλεπω που είναι το κακό.
WizeMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote @_zerocool:</font><hr> Ποια η γνώμη σας ενός ανθρώπου που είναι 21 χρονών και έχει σχέση με μια 17 χρονή? Εγω πάντος είμαι κάθετος αντίθετος με αυτό από πολλές πλευρές τις οποιες δεν θα ήθελα να αναλύσω γιατι νομίζω ότι υπόκειντε στην κοινή λογική. <hr /></blockquote> φίλε μου μήπως σου έκλεψε κανας μεγαλύτερος τη γκομενίτσα που είχες βάλει στο μάτι;; εντελώς φιλικά στο λέω. Έχω νιώσει το ίδιο ακριβώς. Αλλά όταν ήλθα στην θέση του μεγαλύτερου κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Γιατί όταν είμαστε σε μικρότερη ηλικία δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλουν τα κορίτσια της ηλικίας μας. Μόνο όταν μεγαλ΄ώσουμε κανα 2 χρόνια καταλαβαίνουμε τι ήθελαν τότε....
WizeMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Lyman_Zerga:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr /> επιτείδιοι που πάνε στις μικρούλες για πονηρό σκοπό <hr /></blockquote> Από την στιγμή που θέλει και η κοπέλα, δεν βλεπω που είναι το κακό. <hr /></blockquote> Αγαπητέ συνάδελφε (λόγω fight club fan club :grin:) Γιατί αυτό που εννοώ (και το φαινόμενο το έχω δει πολλές φορές) είναι το εξής: Ο μεγάλος έχει κ@υλες, ποιος είναι ο σίγουρος στόχος ; Μια μικρούλα. Εμφανίζεται ώς ο καλός ιππότης, που είναι μεγαλύτερος και ξέρει πολλά, η μικρούλα ψαρώνει, και έστω με λίγη δυσκολία ο κύριος την ρίχνει στο κρεβάτι. Και μετά από λίγο της λέει "ξερεις, δεν δουλεύει αυτό μεταξύ μας, δεν βλεπόμαστε συχνά, καλύτερα να χωρίσουμε". Και η μικρούλα μετά στεναχωριέται και μετανιώνει για τη μαλακία που έκανε. Εντάξει ρε φίλε και εγώ τα είχα με μικρούλα (όχι πολύ μικρότερη lolol) και ενώ υπήρχε διάθεση δεν την έριξα στο κρεβάτι.
pyro Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 dhl egw pou thn ewx dagkwsei me mia 7 xronia megaluterh mou ti eimai? fusika kai den prokeite na ginei tipota, leme twra, ama 0eloune kai oi dyo den blepw problhma, to problhma ginete me tous mpampades kai tis manades pou den tou aresei otan thn korh tous thn gamaei kapoios megalteros, mono kai mono epeidh exoune komplej, na pane na doune psyxologo!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.