Προς το περιεχόμενο

Uri Geller - Απάτη , πραγματικότητα , κίνδυνοι

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ματι και το ξεματιασμα τι ειναι βρε παιδια?????εγω προσωπικα τιποτα δεν πιστευω αλλα το συγκεκριμενο εκτος απο την θρησκεια το πιστευει το 80% των ελληνων...........

• Super Moderators
Δημοσ.
Θεωρω οτι ενα μεγαλο ποσοστο των ελληνων(ανω του 50%) πιστευει οτι υπαρχει μαγεια.
ε βεβαια, αφου ειμαστε ενα θεοκρατικο υπαναπτυκτο κρατος...

υπερβάλεις ρε screenshot :o

Δημοσ.
Όποιος θέλει να μάθει πως γίνονται είναι έυκολο,2 βήματα

1:Google

2:Type "Magic's Biggest Secrets Finally revealed"

καλή φάση

Screenshot or it didn't happen θα έλεγα...

λολ

Δημοσ.

Τα κουταλια τα λυγιζει πριν ξεκινησει να τα τριβει.

Οταν τα τριβει απλα τους αλλαζει γωνια για να νομιζεις οτι στραβωνει εκεινη την ωρα.

πηγαινετε στο youtube γραψτε το ονομα του μεγαλου μαγου και διπλα γραψτε expose

Δημοσ.
το ματι και το ξεματιασμα τι ειναι βρε παιδια?????εγω προσωπικα τιποτα δεν πιστευω αλλα το συγκεκριμενο εκτος απο την θρησκεια το πιστευει το 80% των ελληνων...........

το ξεματιασμα υπαρχει απο την αρχαια ελλαδα. η μουτζα, το φασκελωμα χρησιμοποιουταν και αλλα φυλακτα. με την ορθοδοξια καταργηθηκαν τα φυλακτα και το μονο που χρησιμοποιειται ειναι ο σταυρος. τωρα η μουτζα στη σημερινη εποχη εχει παρει υβριστικο χαρακτηρα. παντως πολλοι εχουν πει για ματι και τετοια. δε τους αμφισβητω απλα δε μου εχει συμβει. παντως χασμουρητα μεχρι και κλαμα απο ξεματιασμα συμβαινουν γενικα και συχνα

και δεν υπαρχει μονο στην ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες

http://www.esoterica.gr/articles/mystery/vaskania/vaskania.htm

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Όταν κάποιος είναι ματιασμένος εμφανίζει συμπτώματα διαφορετικής έντασης. Μπορεί να ξεκινήσει από μια απλή αδιαθεσία και να συνεχιστεί με έντονο πονοκέφαλο, τάση υπνηλίας και χασμουρητά σε συνδυασμό με δάκρυσμα των ματιών, μπορεί να έχει τάση για εμετό, κρυάδες, κοκκινίλες στο πρόσωπο, ίλιγγο, σπασμούς ή τικ στα μάτια.

Οι ειδικοί αναλύουν και εξηγούν

Από Ψυχολογική άποψη, το φαινόμενο της βασκανίας αποδίδεται στην κατάσταση της αυθυποβολής –στην οποία μπορεί να πέσει ένα άτομο εξαιτίας υπερβολικής συγκίνησης– και τις περισσότερες φορές προκαλείται από έμμονη φοβία.

Η άποψη της Φυσικής υποστηρίζει ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που εκπέμπει ο άνθρωπος με τα μάτια του ευθύνονται για όλα αυτά, καθώς μ' αυτόν τον τρόπο καταστρέφει το υποκείμενο ή το αντικείμενο που θαυμάζει.

http://www.churchgoc.org/ljsm/kirykos/2008/12/78337.html

Δημοσ.

Εγω γενικά γουστάρω και βλέπω show απο "μαγους - ταχυδακτυλουργούς -illusionists - mentalists κτλ " λόγω entertainment και μόνο. (εχω μαθει και 2-3 card tricks απο internet που γαμάνε οχι τις τυπικές μπούρδες). Cris angel , David copperfield, David blane όλοι έχουν την φάση τους.

Ο καλύτερος που εχω δεί θα έλεγα ότι είναι ο Darren Brown. Δείτε και θα καταλάβετε.

Ακόμα και πολλοι street magicians στα video η dvd που βγάζουν χρησιμοποιούν κατα κόρον ηθοποιούς σκηνοθεσία κτλ.

Λιγο off topic η ιστορία αλλά αυτοί οι τυπάδες κάνουν χ 10 αυτά που κάνει ο Geller και εχουν και τα @@ να πουν ότι χρησιμοποιούν οποιαδήποτε μέθοδο εκτός των υπερφυσικών δυνάμεων.

Α και οσον αφορά το μάτι, τα μεντιουμ , τα φλυτζάνια κτλ ενα εχω να πω

2009 γαμώ

Δημοσ.
υπερβάλεις ρε screenshot :o

Τι screenshot θες? :confused:

Δεν υπερβαλλω καθολου, 50% ειναι στη πραγματικοτητα μικρο νουμερο, ολοι αυτοι που γεμιζουν τις εκκλησιες πιστευουν και στα μαγια. Και πολλοι απο μας εδω επισης, δες πχ. τι εγραψε αμεσως ο φιλος μας:

....πολλοι εχουν πει για ματι και τετοια. δε τους αμφισβητω απλα δε μου εχει συμβει. παντως χασμουρητα μεχρι και κλαμα απο ξεματιασμα συμβαινουν γενικα και συχνα

και δεν υπαρχει μονο στην ελλαδα αλλα και σε αλλες χωρες

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...