Προς το περιεχόμενο

παιδια εχει κανεις εμπειρια για ωτοπλαστικη(πεταχτων αυτιων)...

petran23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια βοηθεια!!!εχει κανεις εμπειρια για ωτοπλαστικη(πεταχτων αυτιων) κ ειδικοτερα με lazer?εψαξα αλλα τον μονο που βρηκα ειναι εναν γιατρο.και γενικοτερα ισχυει για τις επεμβασεις δεν πονανε καθολου οτι δεν υπαρχει καμια επιπλοκη οτι βγαινεις την αλλη μερα κτλ.οποιος ξερει ας βοηθησει...ευχαριστο!

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα για laser, πάντως μπορείς να ζητήσεις γενική αναισθησία. Είχα παραστεί σε επέμβαση σε αφεστώτα ώτα και γενικά μπορώ να πω πως προσωπικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να το φάω με απλή τοπική. Και ναι, επιπλοκές και ιστορίες δεν υπάρχουν, μια απλή επέμβαση στον χόνδρο είναι, τίποτα εξεζητημένο.

Δημοσ.

εγω πηγα σε πολυ γνωστο πλαστικο & μου ειπε οτι ειναι υποθεση ρουτινας. Επεμβαση που γινεται με τοπικη & την ιδια μερα βγαινεις

Η τοπικη ειναι ομως που με τρομαζει κι ακομα το σκεφτομαι...

Δημοσ.

Υποθέτω πως θα είναι έγχυση γύρω από τον χόνδρο, μπορεί και να τα σπάει ωραία, ξέρωγω. Απλώς επειδή είδα live πως θέλει μπράτσο γενικά η διαδικασία, εγώ θα χτυπούσα ολική.

Να ξεχάσω και τον σάπιο κόσμο για λίγο.

Δημοσ.

Γιατί να μη τη δεχτούν, αυτοί θα τη φάνε; Κάνε εκεί μια ολική, τα σπάει σαν εμπειρία άλλωστε. Σα να σου κατεβάζουν το γενικό.

Δημοσ.

Ήταν στο Παίδων, δε νομίζω να σε πιάνει. Παρ' όλα αυτά, λέγεται Πονηρός και είναι τόσο καλός γιατρός όσο και άνθρωπος κατά την άποψή μου.

Δημοσ.

Μην την έχουμε όμως και τόσο χαλαρά την γενική αναισθησία όμως, ε; Κατανοητά τα επιχειρήματα, αλλά δεν είναι και εντελώς ακίνδυνη μια γενική. Αν μπορείς να την αποφύγεις, να το κάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...