petran23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 παιδια βοηθεια!!!εχει κανεις εμπειρια για ωτοπλαστικη(πεταχτων αυτιων) κ ειδικοτερα με lazer?εψαξα αλλα τον μονο που βρηκα ειναι εναν γιατρο.και γενικοτερα ισχυει για τις επεμβασεις δεν πονανε καθολου οτι δεν υπαρχει καμια επιπλοκη οτι βγαινεις την αλλη μερα κτλ.οποιος ξερει ας βοηθησει...ευχαριστο!
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχω ιδέα για laser, πάντως μπορείς να ζητήσεις γενική αναισθησία. Είχα παραστεί σε επέμβαση σε αφεστώτα ώτα και γενικά μπορώ να πω πως προσωπικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να το φάω με απλή τοπική. Και ναι, επιπλοκές και ιστορίες δεν υπάρχουν, μια απλή επέμβαση στον χόνδρο είναι, τίποτα εξεζητημένο.
margaritagr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εγω πηγα σε πολυ γνωστο πλαστικο & μου ειπε οτι ειναι υποθεση ρουτινας. Επεμβαση που γινεται με τοπικη & την ιδια μερα βγαινεις Η τοπικη ειναι ομως που με τρομαζει κι ακομα το σκεφτομαι...
freedubus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τοπική στο κεφάλι; Πρέπει να ναι φοβερή εμπειρία.
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Υποθέτω πως θα είναι έγχυση γύρω από τον χόνδρο, μπορεί και να τα σπάει ωραία, ξέρωγω. Απλώς επειδή είδα live πως θέλει μπράτσο γενικά η διαδικασία, εγώ θα χτυπούσα ολική. Να ξεχάσω και τον σάπιο κόσμο για λίγο.
margaritagr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 μπορω να ζητησω αραγε ολικη..?τη δεχονται ολοι οι γιατροι???
freedubus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γιατί να μη τη δεχτούν, αυτοί θα τη φάνε; Κάνε εκεί μια ολική, τα σπάει σαν εμπειρία άλλωστε. Σα να σου κατεβάζουν το γενικό.
margaritagr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα το ξερω εχω κανει ειδκα οταν ξυπνας και τα βλεπεις ολα θολα ειναι και μπιπ τις εμπειρίες
freedubus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ειδικά όταν το τελευταίο πράγμα που βλέπεις πριν βυθιστείς στη λήθη είναι η μ**νάρα αναισθησιολόγος.
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Στο Αλεξάνδρα πάντως ο αναισθησιολόγος πετούσε σκαμπίλια στους αναίσθητους, το νου σας.
petran23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Και σε ποιον γιατρο πηγες?μου τον προτινεις lousifer?
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ήταν στο Παίδων, δε νομίζω να σε πιάνει. Παρ' όλα αυτά, λέγεται Πονηρός και είναι τόσο καλός γιατρός όσο και άνθρωπος κατά την άποψή μου.
FilipposMD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μην την έχουμε όμως και τόσο χαλαρά την γενική αναισθησία όμως, ε; Κατανοητά τα επιχειρήματα, αλλά δεν είναι και εντελώς ακίνδυνη μια γενική. Αν μπορείς να την αποφύγεις, να το κάνεις.
petran23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ναι αλλα με την τοπικη πονας ,πως νιωθεις ?σ κανουν μεθη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.