Προς το περιεχόμενο

Αντιστατικά γάντια

turist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντα όταν ήθελα να πιάσω κάτι με γυμνό χέρι (όπως πάντα :P) το έβγαλα από την πρίζα άφηνα το διακοπτάκι του τροφοδοτικού on πάταγα το κουμπί για να ανοίξει το pc (για να φύγει η αποθηκευμένη "ενέργεια" σε μερικά pc όμως δεν μου γίνεται) μετά το κλείνω το διακοπτάκι του τροφοδοτικού ανοίγω και το πλαινό και πιάνω με τα μέχρια μου τα "τσιγκινα" (ή ότι άλλου είδους είναι αυτό το "σιδερο" μέρος του pc (την βάση του από μέσα και τέτοια) ε και μετά έπιανα τα πάντα...

Πάντως με αυτά τα ιατρικά latex πιστεύω πως θα έχεις την μονοση που θες...

Δημοσ.

Μ' όλα αυτά που κάνεις να μην πάθεις καμιά ηλεκτροπληξία (αστειεύομαι εννοείτε...)

Σε laptop όμως τι κάνουμε???

Δημοσ.

ΟΚ, ξεχαστε ολοι τα γαντια.

Υπαρχουν αντιστατικα βραχιολια. Το φορας και την αλλη ακρη του καλωδιου την συνδεεις σε καποια γειωση (ειτε την γειωση της πριζας, ειτε μια βρυση κλπ)

antistatiko_vraxioli.png

Δημοσ.
Μ' όλα αυτά που κάνεις να μην πάθεις καμιά ηλεκτροπληξία (αστειεύομαι εννοείτε...)

Σε laptop όμως τι κάνουμε???

ε βγάζεις την μπαταρία....πατάς να ανοίξει...πιάνεις και μερικά μέροι του προσεκτικά και ξεκινάς....

ωραία και η πρόταση του orck

Δημοσ.

Ωραίο το βραχιολάκι αλλά δεν ξέρω αν βολεύει. Εννοείτε ότι θα πάρω αλλά ψάχνω και για γάντια γιατί είχα δει κάποια που γράφανε antistatic αλλά δεν βόλευαν καθόλου γιατί ήτανε χοντρά.

Δημοσ.

Με εμπειρια 4 ετων και αλλαγη πανω απο 100-200 μητρικες φορητων (ΙΒΜ ThinkPad) παρολο που ειχα βραχιολακι δεν το χρησιμοποιησα σχεδον ποτε, φροντιζα πριν κανω οτιδηποτε να ακουμπαω μεταλλικο αντικειμενο με γειωση (πχ το σασι απο τον υπολογιστη μου). Πιστευω οτι παιζει και ρολο οτι δεν φοραω πουλοβερ αλλα απλες βαμβακερες μπλουζες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...