pantsoskarabela Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ειμαι ψιλοαρχαριος.πηρα μια καινουρια καρτα γραφικων και εχω προβλημα στην εγκατασταση...εβγαλα την παλια καρτα κ εβαλα την καινουρια.αλλα το pc δεν ανοιγε,εβγαινε μονο μια μαυρη οθονη...μετα δοκιμασα την παλια καρτα κ δουλευε οκ..τι ακριβωσ πρεπει να κανω?αν μπορει καποιοσ να μου εξηγησει τα βηματα.. η καρτα ειναι agp x8 η παλια καρτα ειναι ati radeon 9200 και η καινουρια msi geforce nx6600-vtd256.επισησ υπαρχει κ ενσωματωμενη καρτα γραφικων στο motherboard(asus a9250) motherboard:Asrock p4i65g prescott 800 ram: 1gb cpu:3.2 ghz
phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Με την onboard έχεις εικόνα; Βάζοντας πάλι την 9200 έχεις εικόνα; (αν δεν έχει καεί) Η μητρική σου υποστηρίζει AGP X8, δε νομίζω να τίθεται κάποιο θέμα με τα Volts.. (ελπίζω δηλαδή) http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=230462 http://www.hwbox.gr/intel-boards/5493-go-hell-asrock-p4i65g-problima-me-tin-thira-agp.html
tripsifios Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ειμαι ψιλοαρχαριος.πηρα μια καινουρια καρτα γραφικων και εχω προβλημα στην εγκατασταση...εβγαλα την παλια καρτα κ εβαλα την καινουρια.αλλα το pc δεν ανοιγε,εβγαινε μονο μια μαυρη οθονη...μετα δοκιμασα την παλια καρτα κ δουλευε οκ..τι ακριβωσ πρεπει να κανω?αν μπορει καποιοσ να μου εξηγησει τα βηματα..η καρτα ειναι agp x8 η παλια καρτα ειναι ati radeon 9200 και η καινουρια msi geforce nx6600-vtd256.επισησ υπαρχει κ ενσωματωμενη καρτα γραφικων στο motherboard(asus a9250) motherboard:Asrock p4i65g prescott 800 ram: 1gb cpu:3.2 ghz Yποτιθετε οτι εχεις περασει τους driver της νεας καρτας ??? ΟΚ!!
pantsoskarabela Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Yποτιθετε οτι εχεις περασει τους driver της νεας καρτας ??? ΟΚ!! πρεπει πρωτα να περασω τουσ drivers της νεασ καρτασ κ μετα να την βαλω?Ή το αντιθετο?
phanispal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Τι δουλειά έχουν οι drivers με το (cold) boot;
pantsoskarabela Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 με την onboard δεν εχω ασχοληθει καθολου...αλλα οταν βαζω σε αυτη το καλωδιο δεν εχει εικονα...αν μπορει καποιοσ να μου πει τα βηματα για να τα κανω σωστα...κ μια ερωτηση:δουλευει η καρτα γραφικων χωρις τα drivers? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:58 ---------- Τι δουλειά έχουν οι drivers με το (cold) boot; boot?δηλαδη?
Benton Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 cold boot εννοει οτι να βλεπεις το POST,δηλαδη εκεινα τα πρωτα ασπρα γραμματα που σου βγαζει στην οθονη,οταν αναγνωριζει τις συσκευες,μνημη,επεξεργαστη κτλ...Εαν δεν εχεις εικονα ουτε με την ενσωματωμενη καρτα κατι αλλο παιζεται..Πριν να βαλεις μπρος το συστημα δες αν ολα τα καλωδια ειναι στη θεση τους σωστα,εαν η καρτα ειναι σωστα τοποθετημενη στη θυρα AGP...
tripsifios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Τι δουλειά έχουν οι drivers με το (cold) boot; και να τη δει τη καρτα ο υπολογιστης κατα τα ανοιγμα του,πως μπορει να ανοιξει η οθονη για να να κανει τις επιπλεον ρυθμισεις αν δεν εχει περασει τους driver τις καινουργιας καρτας?? εγω προτεινω να περασει τους driver της καινουργιας καρτας εχονταs εικονα στον υπολογιστη του με τη παλια καρτα και στη συνεχεια να βαλει τη καινουργια καρτα (μπορει να κανω και λαθος ,σορρυ!!!) Μου φαινετε πιο ευκολο ετσι.....(λυση για μας τους αρχαριους)!
pabou13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 και να τη δει τη καρτα ο υπολογιστης κατα τα ανοιγμα του,πως μπορει να ανοιξει η οθονη για να να κανει τις επιπλεον ρυθμισεις αν δεν εχει περασει τους driver τις καινουργιας καρτας?? εγω προτεινω να περασει τους driver της καινουργιας καρτας εχονταs εικονα στον υπολογιστη του με τη παλια καρτα και στη συνεχεια να βαλει τη καινουργια καρτα (μπορει να κανω και λαθος ,σορρυ!!!) Μου φαινετε πιο ευκολο ετσι.....(λυση για μας τους αρχαριους)! Η καρτα δουλευει και χωρις drivers, απλως δεν αποδιδει το μεγιστο των δυνατοτητων της (μπορει να υπαρξει και κανενα crash αλλα μεχρι εκει) Αλλου πρεπει να ειναι το προβλημα..
euklidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 1oν η καρτα ενδεχεται να εχει υποδοχη για ρευμα ( η 6600GT που ειχα ειχε) οποτε θα πρεπει να της βαλεις ρευματακι. 2ον Μπορει στο BIOS να εχεις επιλεξει να παιζει με την onboard οποτε βαζεις την οθονη στην καρτα της μητρικης και ρυθμιζεις απο το BIOS να παιρνει απο την AGP.
pabou13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 2ον Μπορει στο BIOS να εχεις επιλεξει να παιζει με την onboard οποτε βαζεις την οθονη στην καρτα της μητρικης και ρυθμιζεις απο το BIOS να παιρνει απο την AGP. με την onboard δεν εχω ασχοληθει καθολου...αλλα οταν βαζω σε αυτη το καλωδιο δεν εχει εικονα...αν μπορει καποιοσ να μου πει τα βηματα για να τα κανω σωστα... Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
euklidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Tοτε μαλλον δεν εχει τροφοδοσια η καρτα που εχει βαλει πανω...
phanispal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 και να τη δει τη καρτα ο υπολογιστης κατα τα ανοιγμα του,πως μπορει να ανοιξει η οθονη για να να κανει τις επιπλεον ρυθμισεις αν δεν εχει περασει τους driver τις καινουργιας καρτας?? εγω προτεινω να περασει τους driver της καινουργιας καρτας εχονταs εικονα στον υπολογιστη του με τη παλια καρτα και στη συνεχεια να βαλει τη καινουργια καρτα (μπορει να κανω και λαθος ,σορρυ!!!) Μου φαινετε πιο ευκολο ετσι.....(λυση για μας τους αρχαριους)! Δοκίμασε εσύ να περάσεις οδηγούς μιας κάρτας γραφικών την οποία δεν έχεις τοποθετήσει στο σύστημα να δούμε τι θα γίνει.
euklidis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Tι σχεση εχουν οι drivers των windows αν δεν ποσταρει; Μην λεμε οτι μας κατεβαινει ρε παιδια. Ελεος. Δηλαδη αμα δεν ειχε windows για να περασει drivers δεν θα ποσταρε ποτε; χαχαχχααχα...
tripsifios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δοκίμασε εσύ να περάσεις οδηγούς μιας κάρτας γραφικών την οποία δεν έχεις τοποθετήσει στο σύστημα να δούμε τι θα γίνει. Δε ξερουμε ρε παιδια καινουργοι ειμαστε γι αυτο ρωταμε για να μαθουμε. Ελεος μη βαρατε.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.