Προς το περιεχόμενο

prob με windows xp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα!έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το η/υ που δν ξέρω κατά πόσο θα μ στοιχίσει....

για λειτουργικό έχω windows xp sp2,πριν μια εβδομάδα έκανα φορματ.....

στο ψητό λοιπόν....κατέβασα από το νετ το προ2010!κ ήταν σε μορφή iso αν δν κάνω λάθος....κατέβασα το Crack απο torrent κ προσπάθησα να κάνω Mount το Game με το πρόγραμμα daemon tools.....μόλις το έκανα εγκατάσταση μου τα έκανε όλα άντε μην πω....τι κώλο πρόγραμμα είναι αυτό ρε παιδιά???το κατέβασα μόνο κ μόνο για να κάνω Mount.....αποτέλεσμα?έχασα όλη την μπάρα εργασίας......γενικά όλοι ούτε το εικονίδιο της έναρξης δν έχω....επίσης αφού μου τα έκανε χάλια προσπάθησα να εγκαταστήσω το Game κ δν γινότανε μ βγάζει προβ με το windows installer.....στο διαταυτα προσπάθησα να κάνω backup τα αρχεία μ....και παρατήρησα πως όταν κάνω αντιγραφή δν κάνει επικόλληση?τι έχει γίνει ρε παιδιά?έχω τρελαθεί γιατί δν θέλω να χάσω τα αρχεία μ!

ευχαριστώ

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχω χρησιμοποιήσει σε XP SP1, SP2, και (ακόμα το χρησιμοποιώ) σε SP3 και σε Vista SP1, όλα 32bit και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.Βέβαια αυτό δε λέει και πολλά θα μου πείς...Στο pc δεν βλέπεις καθόλου την Taskbar?Δοκίμασες να κάνεις ctrl+alt+del ---> File ---> New Task (Run) και να γράψεις explorer.exe (και πατάς enter ή ΟΚ φυσικά!)?

Δημοσ.

καλημερα!!!καταρχας σας 1000 ευχαριστω που ποσταρατε!

στο ψητο παλι....δν εχω ολη την μπαρα κατω κατω(δλδ εκει που λεει εναρξη κτλ)ουτε καν την εναρξη δν εχω!!!αυτο που μ εχει κανει εντιπωσει ειναι πως δν εχω ηχο στο pc μου κ δν μπορω να διαγραψω το προγραμμα που ειπα με τπτ!επισης το μισω avg ειναι απενεργοποιημενο!δν ξερω τι εχει γινει....αλλα αυτο που με νοιαζει ειναι να μην χασω τα αρχεια μ απο τα εγγραφα μ!τα οποια ουτε καν σε φλασακι η στο εξωτερικο δισκο δν μπορω να περασω!εχει καποια επιλογη για drivers το προγραμμα γιατι ισως πατησα εκει κατι....το Pc ειναι σαν να εχει απενεργοποιηση του drivers......εκανα σκαν με avg αλλα τπτ....Mono Κατι cookie μ εβγαλε....προσπαθω να κανω κατι με safe mode αλλα δν ανοιγη καν.....

kryptonite εκανα αυτο μ ειπες κ με βγαζει στα εγγραφα μ σου λεει κατι αυτο?

Δημοσ.

Νόμιζα πως δε σου εμφανίζει καθόλου την taskbar και τα εικονίδια του desktop γι αυτό πρότεινα το παραπάνω..Αφου στα εμφανίζει όπως κατάλαβα αλλα στα έχει "μισά", προφανώς κάτι άλλο φταίει..Αν το μόνο σου σε ενδιαφέρει είναι κάποια αρχεία θα μπορούσες να bootaρεις το pc με κάποιο linux live CD και να περάσεις απο εκεί τα αρχεία σε ένα flashάκι.Νομίζω είναι η πιο εύκολη λύση αν έχεις πρόχειρη καμμια τέτοια διανομή.

Κάτι άσχετο που πιστεύω θα το έχεις δοκιμάσει αλλά μιας και δεν είδα να το λες ας το προτείνω.Δοκιμάζεις να κανεις copy-paste τα αρχεία που θες απο το pc στο στικάκι και δε σου δουλεύει το paste.Drag and drop δοκίμασες?Χαζό αλλά κι εμένα σε pc ενός γνωστού, που είχε φάει μια γενική φρίκη, το paste δεν έπαιζε αλλά drag and drop έκανε κανονικά.

edit: επίσης τώρα παρατήρησα οτι λες πως δε μπαίνει σε safe mode.Όταν μπαίνεις στις επιλογές και διαλέξεις να ξεκινήσει σε safe mode σου κολλάει εκει που φορτώνει το SPTD.sys ή κάπου αλλού??

Δημοσ.
Νόμιζα πως δε σου εμφανίζει καθόλου την taskbar και τα εικονίδια του desktop γι αυτό πρότεινα το παραπάνω..Αφου στα εμφανίζει όπως κατάλαβα αλλα στα έχει "μισά", προφανώς κάτι άλλο φταίει..Αν το μόνο σου σε ενδιαφέρει είναι κάποια αρχεία θα μπορούσες να bootaρεις το pc με κάποιο linux live CD και να περάσεις απο εκεί τα αρχεία σε ένα flashάκι.Νομίζω είναι η πιο εύκολη λύση αν έχεις πρόχειρη καμμια τέτοια διανομή.

Κάτι άσχετο που πιστεύω θα το έχεις δοκιμάσει αλλά μιας και δεν είδα να το λες ας το προτείνω.Δοκιμάζεις να κανεις copy-paste τα αρχεία που θες απο το pc στο στικάκι και δε σου δουλεύει το paste.Drag and drop δοκίμασες?Χαζό αλλά κι εμένα σε pc ενός γνωστού, που είχε φάει μια γενική φρίκη, το paste δεν έπαιζε αλλά drag and drop έκανε κανονικά.

edit: επίσης τώρα παρατήρησα οτι λες πως δε μπαίνει σε safe mode.Όταν μπαίνεις στις επιλογές και διαλέξεις να ξεκινήσει σε safe mode σου κολλάει εκει που φορτώνει το SPTD.sys ή κάπου αλλού??

Καταρχας σε 1000 ευχαριστω που ξανα ποσταρες αλλα κ επιδη εισαι συνμφορουμιτης στο 2strokers :P

τελικα αφου τα προσπαθησα ολα.....εξωτερικο σκληρο,usb stick,κινητα κ ακινητα!!!κ μιας κ δν εκανε copy pasta ουτε drag and drop!!!κ δοκιμασα κ για ιο με 2 προγραμματα......κ μιας κ δν δουλεβε το Nero η τελευταια λυση που μ ηρθε στο μυαλο ηταν να κατεβασω το ashampoo??καλα το ειπα?ευτυχως καταφερα

να κανω back up τα περασα ολα στο σιντι κ ολα οκ!!εκανα κ φορματ!!!εγω το κολοπρογραμμα δν το ξανα βαζω στο Pc μ.....μακρια..........

σε ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις

Νικος

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

πιστευεω πως η λυση ειναι να μεταφερεις τα αρχεια που θες και μετα format αμα εχει γινει τοσο χαλια δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο :(

αλλα αφου ειπες οτι δεν δουλευουν δυστιχος μονο format δεν κσερω αλλη λυση απο τετοια πραγματα

Δημοσ.

πιστευεω πως η λυση ειναι να μεταφερεις τα αρχεια που θες και μετα format αμα εχει γινει τοσο χαλια δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο :(

αλλα αφου ειπες οτι δεν δουλευουν δυστιχος μονο format δεν κσερω αλλη λυση απο τετοια πραγματα

1.Στο τελευταίο μήνυμα λέει ότι το έλυσε το πρόβλημα του...

2.Το προαναφερόμενο τελευταίο μήνυμα είναι του 2009

3. ...Νεκροθάφτη...

4. Συνέχισε την προσπάθεια, μην σε αποτρέπουμε...

Δημοσ.

Το Daemon tools από που κατέβασες; Από το επίσημο site (την lite έκδοση) (http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite) ή κανένα σπασμένο pro; Αν έβαλες το 2ο, κακώς, μπορεί το crack να ήταν μολυσμένο. Η lite έκδοση είναι μια χαρά. Εγώ όταν βάζω dt βάζω την lite έκδοση πάντα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Πάντως για mount προτιμώ το Virtual CloneDrive της slysoft (http://www.slysoft.com/el/virtual-clonedrive.html). Είναι δωρεάν και η εγκατάσταση είναι καθαρή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...