cheef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 για θελο να μαθο μεχρη πια θερμοκρασια ειναι νορμαλ να ανεβενι ο επεξεργαστισ μου στο λαπτοπ γιατη ροτησα τουσ ταχα τεχνικουσ τησ acer κε δεν ιχαν ιδεα . ειναι notebook τησ acer aspri 5672wlmi αφτο και τι μπορο να κανα να την μιοσο thanxxxx
cheef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Σε full load σε τι θερμοκρασία φτάνει; στο φουλ ειναι αναμεσα στα 74 με μαχ 83 δεν ειναι υπερβολικα χοτ????
d-k Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον πρέπει να σκεφτείς για αγορά βάσης με ανεμιστήρα.. είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, αλλά ευτυχώς το ξεφορτώθηκα το λάπτοπ.
antonl Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Οι 74C μου φαίνονται σχετικά normal για φορητό. Οι 83C είναι πολλοί (εκτός κι αν τους πιάνει μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες - μια στο τόσο ξέρω γω). Το πόσο επικίνδυνο είναι δεν ξέρω. Φίλου είναι εδώ και μήνες 80C+ σε idle κι ακόμα ζει πάντως Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι άνοιγμα του laptop για φύσημα και κάποια βάση με ανεμιστήρια, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και δεν ενοχλεί.
phanispal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι απαγορευτικές οι θερμοκρασίες. Λαπιτόπι είναι, πόσο κρύο να 'ναι πια..
cheef Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 συπερ ιδεα μαν με το undervolting thanxxxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.