LovingCrazy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ελεγκτές IDE ATI/ATAPI - NVIDIA MCP2S Parallel ATA Controller (v2.6) - NVIDIA MCP2S Serial ATA Compatible Controller (v2.6) τι ακριβώς είναι αυτό; έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών του υπολογιστή; ευχαριστώ
the_eye Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Είναι οι ελενκτές όπου συνδέουν τους IDE ή SATA σκληρούς δίσκους ή cd/dvd rom.
LovingCrazy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 να σαι καλά και μία ακόμα ερώτηση για το τι κάρτα γραφικών θα πάρω παίζει ρόλο πχ η μητρική μου ή ο επεξεργαστής; υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατή; αν ναι, από που μπορώ να το δω αυτό; ευχαριστώ και πάλι
the_eye Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Θα πρέπει να δεις τι υποδοχή έχει η μητρική. Παράδειγμα αν έχεις PCI-E μην πάρεις AGP. Αν η μητρική που έχεις πάρει είναι αυτή με τους controller παραπάνω, θα σου πρότεινα να πάρεις και κάρτα γραφικών της NVIDIA.
LovingCrazy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 ναι η μητρική είναι αυτή με τους controllers πάνω όμως έχω ένα προβληματάκι με το άλλο που είπες η μητρική δεν έχει pci-e, αλλά pci όπως βλέπω στην εικόνα δηλαδή όχι τις κίτρινες υποδοχές, αλλά τις μπεζ αυτό σημαίνει ότι δε μου κάνει ούτε pci-e κάρτα; :S
LovingCrazy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Τα κίτρινα slots είναι PCI-Express. ναι το ξέρω δεν είναι αυτή η μητρική μου τη φώτο τη βρήκα στο internet στη δική μου έχω μόνο τα μπεζ, οπότε η ερώτησή μου ισχύει :/
the_eye Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ποιά είναι η δική σου μητρική ; Στείλε φωτό
gozzar07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Manual της μητρικής σου δεν έχεις? Θες να μας πεις ποία είναι η μητρική σου?
LovingCrazy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 έχω την albatron kx18ds pro manual δεν υπάρχει καθώς δεν αγόρασα εγώ τον υπολογιστή αλλά μου τον παραχώρησαν στο site της (http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=135) γράφει: PCI-E/PCI 5 αλλά όπως φαίνεται και στη φώτο που επισυνάπτω, τα slots είναι μόνο pci ξέρει κανείς αν μπορούν να υποστηρίξουν και pci-e κάρτες; αν όχι, κυκλοφορούν στο εμπόριο κάρτες μόνο για pci;
gozzar07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Φίλαράκι θέλεις κάρτα AGP και όχι PCI-xpress... Είναι λίγο παλιό το pc
phanispal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Όντως, δεν υποστηρίζει PCIe το board σου. Είτε πας σε νέο σύστημα είτε ψάχνεις για μεταχειρισμένη και φθηνή AGP.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Πες μας και τι παιχνιδια θες να παιζεις καθως και τι επεξεργαστη εχεις και ποση RAM και τι τροφοδοτικο. Α και σε τι αναλυση θα παιζεις. Ξερω πολλες οι ερωτησεις, αλλα ισως να μην αξιζει καν να αναβαθμισεις..
LovingCrazy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια Σκεφτόμουν να παίζουν κανένα sims τα πιτσιρίκια, αλλά τελικά λέω να μην κάνω αναβάθμιση. Θα τον έχω μόνο για downloads και θα πάρω άλλο σύστημα για τις υπόλοιπες ανάγκες της φαμίλιας Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.