Greygore Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το "C" νομίζω είναι το Stasis, δοκίμασε το "F"
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Εξαρτάται το αντικείμενο. Δεν κουνιούνται όλα. Δεν το έχεις δοκιμάσει σε κανένα Necromorph; Στην αρχή το χρησιμοποιείς για να παίρνεις τα claws τους και να τα εκτοξεύεις πάνω τους. Edit: Το "C" νομίζω είναι το Stasis, δοκίμασε το "F" Παίζει κι αυτό. Man, πρέπει να το ξαναπαίξω το game. Θυμάμαι το στόρυ αλλά όχι τα κουμπιά.
vocals_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλά όντως δίκιο έχει ο ghost. Δηλαδή την αρχή πως την πέρασες;(Ή μάλλον είσαι στην αρχή; ) Πάντως όντως, αν δεν έχεις αλλάξει τα κουμπιά, το stasis μάλλον ενεργοποιείς. Γι' αυτό "μπλεδιάζει" κιόλας όπως λες.
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Είμαι σε ένα σημείο που πρέπει να βάλω την μπαταρία στη θέση της για να ενεργοποιηθεί ο elevator. Η μπαταρία σίγουρα κουνιέται, είναι εμφανέστατο. Το "C" νομίζω είναι το Stasis, δοκίμασε το "F" Ολόσωστος ο παίχτης. Milles merci
Erwdios Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Καλά όντως δίκιο έχει ο ghost. Δηλαδή την αρχή πως την πέρασες;(Ή μάλλον είσαι στην αρχή; ) Πάντως όντως, αν δεν έχεις αλλάξει τα κουμπιά, το stasis μάλλον ενεργοποιείς. Γι' αυτό "μπλεδιάζει" κιόλας όπως λες. Το stasis ενεργοποιούσα ναι Είμαι στο 5ο chapter και μέχρι το τρίτο δεν χρειαστεί να ενεργοποιήσω kinesis πουθενά. Τους necromorphs τους ξεκάνω melee και για πιο χοντρές καταστάσεις έχω αγοράσει κάτι νεροπίστολα. Το βασικό που χρησιμοποιώ είναι αυτό που δίνει αρχικά, που είχε και στο 1 νομίζω και μοιάζει με συρραπτικό, αλλά έχει το χαβαλέ του. Αγόρασα και μια άλλη οπλάρα που πετάει χειροβομβίδες και σε κάποια φάση που μου την έπεσε ένα τσούρμο από αυτά τα μλκισμένα τα μωρά necromorphs φάνηκε τρομερά χρήσιμο. Ξέρω ότι ακούγομαι σαν τον Orokusaki, αλλά επειδή έχει φτάσει λίγο στην κάλτσα δεν συγκρατώ ονόματα όπλων και τεράτων. Η πλάκα είναι ότι κάποια στιγμή συναντάς ένα video που σου δίνει οδηγίες για το kinesis και πώς να το χρησιμοποιείς, αλλά εγώ κοιτούσα περισσότερο μη μου πεταχτεί κάτι από το πουθενά, παρά το video. Και γενικά ότι νεκρό - necromorph πεσμένο συναντάω το πυροβολάω πρώτα Δεν θα πάω εγώ κύριοι από καρδιά λίγο πριν κλείσω τα 30 μου, όχι. Ένα μικρό εγκεφαλικό πάντως μέσα στην εκκλησία το έπαθα με εκείνες τις μαλακίες εκεί μέσα. Το παιχνίδι τα σπάει, μέσα σε 2 μέρες έχω φτάσει chapter 5 μονορούφι (στο easy φυσικά, μην ψαρώνετε) και είναι τέτοια η πλοκή του που δεν σε αφήνει να το παρατήσεις με τίποτα. Λες "ένα ακόμη save station" και "ακόμη ένα" και τελικά καθηλώνεσαι τόσο πολύ που δεν καταλαβαίνεις για πότε περνάει η ώρα. Αξίζει μία θέση στο ράφι μου μόνο και μόνο γι' αυτό
Erwdios Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Αλλά όπως είχα πει, βράδυ, σε συγκεκριμένο σημείο άφησα το παιχνίδι γιατί περίμενα ότι δεν θα κοιμάμαι μετά. *δεν το βάζω όλο λόγω spoilers* "Well, go on Isaac. Don't be shy." Μπρρρρ! Να ξέρεις ότι εξαιτίας σου δεν το τερμάτισα απόψε το παιχνίδι, εξαιτίας του παραπάνω... Θα το έχεις βάρος στη συνείδηση σου.
nikosblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=acldW-ALDAk&feature=relmfu
status Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Μόλις το τελείωσα (har har!), σαν το 1ο δεν είναι, οι διάλογοι και η ατμόσφαιρα είναι τρομερά 15 chapters δεν έφτασαν τελικά.. We want moar Dead Spaces ! (Και το 1ο μου άρεσε αλλά από ένα σημείο και μετά ήταν κάπως προβλέψιμα τα πράγματα.
Thekillergreece Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επιτελους τερματισα το Dead Space 2 Ολα τα chapters ηταν δυσκολα και τρομαχτικα...Μου πηρε μια εβδομαδα για να τερματισω το Dead Space 2 ...Δεν ειχα κανενα θανατο!Το μονο που τρομαξα αρκετα ειναι στο chapter 14 οπου μου εμφανιζει ενας δυνατος εξωγηινος διπλα μου
Greygore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Επιτελους τερματισα το Dead Space 2 Ολα τα chapters ηταν δυσκολα και τρομαχτικα...Μου πηρε μια εβδομαδα για να τερματισω το Dead Space 2 ...Δεν ειχα κανενα θανατο!Το μονο που τρομαξα αρκετα ειναι στο chapter 14 Καλό θά'ταν να βάλεις κανά spoiler όσο αφορά το chapter 14
Armoral Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για όποιον θέλει να παίξει το Dead Space 2 και δε μπορεί να το ξεκινήσει γιατί ο launcher της EA απλά αρνείται να το φορτώσει η λύση είναι εδώ και εδώ. Δηλαδή έλεος, ολόκληρη EA και αγνοεί πρόβλημα που ταλαιπωρεί όσους έχουν αγοράσει το παιχνίδι για χρόνια και δε μπορούν ούτε καν να το φορτώσουν και το λύνει χρήστης που έχει εργαστεί σε άλλη εταιρία του χώρου. Τα 3 παλιότερα Dead Space έχουν θέμα με τους επεξεργαστές με περισσότερους από 10 πυρήνες οπότε η λύση είναι να απενεργοποιήσουμε cores και να θέσουμε τον αριθμό τους σε 8 ας πούμε. Αυτό μπορεί να γίνει από το msconfig. Κάνουμε restart και τα παιχνίδια ξεκινούν κανονικότατα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2023 από Armoral
comfuzio Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Για το DS2 μέσω EA play είναι αυτό; Γιατί σε μένα παίζει μια χαρά μέσω steam και έχω 12c/24t cpu
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Τα μηνύματα για το Dead Space 2 μεταφέρθηκαν εδώ, από το θέμα του Dead Space remake.
Armoral Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Στις 24/2/2023 στις 7:22 ΠΜ, comfuzio είπε Για το DS2 μέσω EA play είναι αυτό; Γιατί σε μένα παίζει μια χαρά μέσω steam και έχω 12c/24t cpu Ναι. Δεν το κάνει σε όλους τους υπολογιστές. Πάντα μέσω EA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα