Προς το περιεχόμενο

Far Cry 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Millenium Δεν κάνω review, οπότε δεν είμαι τόσο διαφωτιστικός. :P

Ναι, κανένα patch για μερικά πραγματάκια θέλει (αυτό το sound distortion που έλεγα).

@Konstantinos77

Yup.

Eνταξει βλακεια που σε ρωτησα ,αφου λες οτι δεν εχεις παιξει ακομα το multi ...:P

Bασικα αυτο θα ηθελα να σε ρωτησω αν αξιζει αλλα αφου δεν το εχεις παιξει ...Εγω σημερα θα το τσιμπησω αρκει να γινω καλα πρωτα γιατι ημουν αρρωστος ...Σκεφτομαι τι θα πρωτοπαιζω ομως γιατι ηδη παιζω black ops 2 ,warfighter bf3 και βγαινει τωρα και το αftermath ...Kαψιμο λεμε ...

• Moderators
Δημοσ.

Απ' ότι είχα δει από το online του, δεν με πολυβλέπω να παίζω. (ειδικά αν είναι σαν τα άλλα παιχνίδια της Ubisoft που θέλουν το τάδε και το τάδε και το τάδε port σίγουρα ανοιχτά για να συνδεθούν)

Το coop θέλω να το τσεκάρω κάποια στιγμή πάντως.

Γενικά όταν έχουν ένα τέτοιο single (δηλαδή sandbox) προτιμώ να χάνομαι στον κόσμο του και να είμαι εγώ ενάντια (κυριολεκτικά εδώ) στα θηρία. :P

Δημοσ.

όχι, αναβαθμίζονται όμως τα fps σου (λογικά)

Ρε σεις, σας κάνει και εσάς καμιά μαγκιά το παιχνίδι; Το βάζω, ξεκινάει, όλα κομπλέ βλέπω το intro και τον άλλο που σου μιλάει στην αρχή αρχή και βλέπω τον CPU από 38~45oC idle να βαράει κατοστάρα και να σβήνει το pc (για να μην καεί το αυτόματο του cpu), το καθάρισα τώρα κλπ και θα το ξανατσεκάρω, αλλα γενικά δεν έχω θέμα θερμοκρασιών με το pc. Ξέρει κανένας τίποτα για αυτό το θέμα;

βαράει 100άρα = 100οC??? να πάρω τον υπολογιστή σου για να θερμάνω 1-2 αίθουσες? το έχεις τίποτα o/c? σίγουρα δεν λείπω μόνο εγώ απο την ψύκτρα? εάν γίνεται πάνε δοκίμασε να παίξεις και να μου πεις πόσο γράφει το vcore σου cpuz μιας και μπορεί να έχει φάει κανά σκάλωμα η μητρική και από το bios που είναι στο auto όταν μπαίνει σε turbo mode να ψήνει κροκόδειλο από το πολύ ρεύμα

Δημοσ.

όχι, αναβαθμίζονται όμως τα fps σου (λογικά)

βαράει 100άρα = 100οC??? να πάρω τον υπολογιστή σου για να θερμάνω 1-2 αίθουσες? το έχεις τίποτα o/c? σίγουρα δεν λείπω μόνο εγώ απο την ψύκτρα? εάν γίνεται πάνε δοκίμασε να παίξεις και να μου πεις πόσο γράφει το vcore σου cpuz μιας και μπορεί να έχει φάει κανά σκάλωμα η μητρική και από το bios που είναι στο auto όταν μπαίνει σε turbo mode να ψήνει κροκόδειλο από το πολύ ρεύμα

Δεν έχω το o/c, η ψύκτρα είναι φρεσκοκαθαρισμένη με καινούρια θερμοαπαγωγική και οι τιμές δεν άλλαξαν καθόλου. Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από 75

post-155453-0-19065400-1354552432_thumb.png

post-155453-0-69259000-1354552489_thumb.png

Δημοσ.

1) πως γίνεται να κόβεις την φωτογραφία ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ που θα βλέπαμε τα ρεύματά σου... πάνε κατέβασε και το hw monitor που δείχνει και current temp / min / max, τρέξε όσο μπορέσεις το παιχνίδι ψησταριά και ανέβασε να δούμε και τι γίνεται με τα vcore και δεν συμμαζεύεται (μου φαίνεται τρομερά περίεργο μιας και, μπορεί να είναι θερμάστρα ο i7 αλλά χωρίς o/c και καθαρά όλα... του πούστη... [tresh μην ρωτήσεις ποιανού] )

Δημοσ.

1.28V το vcore , 1.06 σε idle

με Hitman Absolution (το πιο "βαρύ" game που έχω installed αυτή την στιγμή) είμαι στους 70 βαθμούς και 1.28vcore πάντως στα 60fps με high/very high

Δημοσ.

επειδη ειμαι καλος ανθρωπος 1 ευρω λιγοτερο http://www.gamekeyst...y3-retail-cdkey

ντάξει,έχω ένα σορό πόντους στο site που έβαλα,μην σκας..σχεδόν τζάμπα θα το πάρω αν είναι :-D .

Αλλα τί λεει σαν παιχνίδι;Θυμίζει τα προηγούμενα 2?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...