FPapados Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω οτι με 13,2 beta 4 θα εισαι κομπλε με 13,2 beta 4 θα εισαι οκ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 @phanispal, υποτίθεται ότι Improves performance in the Crysis 3 Multi-Player Beta by up to 50% when 4x and 8x MSAA are enabled. Improves performance up to 15% in high MSAA cases for the Crysis 3 beta release αλλά διάβασα προβλήματα με άλλα games, τσέκαρε γενικά εδώ αν θες. http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_2_download.html Εγώ με beta 3 έχω crash στο Warframe.
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν η κατάσταση δεν παλεύεται, με όλα στα High εκτός απ' το Post FX που είναι στο Medium, χωρίς AA και η κίνηση εξακολουθεί να μην είναι smooth. Ενώ δε φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα όταν περιστρέφομαι γύρω απ' τον εαυτό μου, όταν κινούμαι π.χ. εμπρός, κολλάει ανά ίσα χρονικά διαστήματα (ανά δευτερόλεπτο περίπου).
liakinen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 @phanispal Έχεις το Vsync στο on ; γενικά το μόνο που “πρέπει” να βγάλεις είναι το msaa μιας και στο συγκεκριμένο παιχνίδι το μόνο που κάνει είναι να κόβει fps και να μην προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Αν αυτό που σου κάνει είναι το λεγόμενο stuttering τότε θα σου συνιστούσα να το αφήσεις στην άκρη για λίγο ακόμα και να περιμένεις όχι τόσο σε ένα νέο patch άλλα σε drivers που κάποια στιγμή θα το φτιάξουν. Εμείς με nvidia από driver σε driver το πρόβλημα σχεδόν εξαφανίστηκε (313.96 Beta).
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, ενεργοποιημένο είναι το Vsync και δε διατίθεμαι να το απενεργοποιήσω. Το παιχνίδι πάει (πάλι) για uninstall και μάλλον οριστική διαγραφή απ' το δίσκο.
liakinen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Τα fps όταν κάνει τα κολλήματα πέφτουν αρκετά ;
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω βάλει fraps και φραπέδες, αυτό που βλέπουν τα μάτια μου είναι ότι η κίνηση είναι σπαστή και άκρως ενοχλητική. Και όταν είχε πρωτοβγεί που ήμουν με τους 12.10, και όλα στο Low που τα έβαλα, η κατάσταση δεν άλλαξε.
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, θα το δοκιμάσω κι αυτό όταν αποφασίσω να πατήσω ξανά διπλό κλικ στο εικονίδιο. Τραγική η κατάσταση πάντως για τέτοιο παιχνίδι.
liakinen Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Έφαγε για δυο περίπου μήνες τρελό κράξιμο και από μένα αλλά το ξεκίνησα εδώ και 3 μέρες και έχω πάθει πλάκα είναι από τα καλύτερα fps των τελευταίων ετών (είμαι και βετεράνος των fps ). 1
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λύσω το θέμα με το choppy gameplay, θα του δώσω κι εγώ μια ευκαιρία.
DJ_Duker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 phanispal έχουν βγει στα 3dguru forums οι 13.2 beta 4. Αν θέλεις ρίξε και εκείνους μια ματιά.
nemesiskp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, ενεργοποιημένο είναι το Vsync και δε διατίθεμαι να το απενεργοποιήσω. Το παιχνίδι πάει (πάλι) για uninstall και μάλλον οριστική διαγραφή απ' το δίσκο. Ρε δοκιμασε με off το Vsync.Εχω παρατηρησει σε πολλα παιχνιδια οτι με το Vsync ανοιχτο δεν ειναι smooth.Δοκιμασε το απλα,δεν χανεις τιποτα.
nemesiskp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Τοσο ενοχλητικο σου ειναι;Εγω σχεδον δεν το παρατηρω.Δοκιμασε το και δες τι σου αρεσει πιο πολυ οταν παιζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα