phanispal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ρε φίλε. Φαίνεται κι απ' τα reviews. Ναι μεν άλλες εποχές, ακόμα και για τα reviews, αλλά πραγματικά το πρώτο Far Cry ήταν τεχνολογικό επίτευγμα, εκτός από το φοβερό gameplay, καταπληκτικά γραφικά εν έτει 2004 που ακόμα και σήμερα στέκονται επάξια. Πραγματικά βάραγε κόφτες σε όλους τους τομείς. 1
thodoris20s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το πήρα 5 ευρώ από τα public Αύριο θα το λιώσω. Και μετά βλέπω για τα υπόλοιπα αν και μάλλον θα τα πάρω για την συλλογή μου edit: από reviews 1 και 3 πρέπει να τα σπάνε... Το 2 όλοι το κράζουν
qsis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 μια χαρα ηταν το 2, απλα ηθελε υπομονη στο 3 εχουν διορθωσει ολα αυτα που εκνευριζαν στο 2 στον τομεα του gameplay , εδω πρεπει να της το παραδεχτω της ubi
phanispal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ήταν κακό το 2, αλλά ήταν πιο βαρετό κι απ' το πρώτο Assassin's Creed. Πολύ πιο βαρετό βασικά.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Βρήκα ότι μπορώ να βάλω το κουμπί που εμφανίζει τον κύκλο με τα όπλα σε άλλο κουμπί,το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το ρυθμίσω για να αλλάζει όπλο κάθε φορά που κουνάω το τροχό του ποντικιού πάνω ή κάτω,γιατί το να κουνάς το τροχό δεν το αναγνωρίζει σαν κουμπί στα bindings. Πάτησα να το αλλάξω και όσο και αν σκρόλαρα το τροχό,περίμενε να πατήσω κάποιο κουμπί για να το κάνω. Τότε είναι δικό σου πρόβλημα dude όχι του παιχνιδιού, όσοι το παίξαμε μια χαρά είχαμε τα όπλα στο wheel.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 To story παντως του farcry 1 ήταν μάπα τελείως σε σχεση με του farcry 3
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Τέλος το Far Cry 3. Ένα παιχνίδι που λάτρεψα το gameplay του, αλλά μου τα χάλασε στο story-σενάριο και στις πολλές πτώσεις fps (το έπαιξα στο PS3). Αξίζει πάντως τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Ακολουθεί spoiler. Στο τέλος διάλεξα να σώσω τους φίλους μου γιατί μου φάνηκε πιο σωστό και δεν μου πήγαινε η ψυχή να ακολουθήσω την Citra. Πολύ dafuq τέλος όμως. Ήθελα να μας δείξει τι απέγινε με αυτούς, αν γύρισαν πίσω, αν θέλησαν να κάτσουν στο νησί και αν ο Jason πήγε τελικά με την Liza. Πολύ απότομο τέλος και δεν μου άρεσε.Είδα και το τέλος με την Citra στο youtube και αυτό που είδα δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Μου φαίνεται καλύτερα που διάλεξα το άλλο τέλος αλλά μου την έδωσε επειδή δεν μας έδειξε τι απέγιναν. 9/10
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 @Naruto14 Κι εγώ το καλό τέλος έκανα, γιατί οκ, βιτσιόζα η Citra, αλλά πιο cute η Liza. Χρόνια σε ψυχιάτρους προβλέπω και τον Jason ή στην φυλακή ή σε κανένα βουνό/καταρράκτη για meditation. :P
naruto14 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 @Naruto14 Κι εγώ το καλό τέλος έκανα, γιατί οκ, βιτσιόζα η Citra, αλλά πιο cute η Liza. Χρόνια σε ψυχιάτρους προβλέπω και τον Jason ή στην φυλακή ή σε κανένα βουνό/καταρράκτη για meditation. :P Το άλλο τέλος το είδες? Πάνε γράψε στο youtube να δεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, το έχω δει. Και πάλι όμως...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Το story θα ήταν μια χαρά άμα πέθαινε ο Jason στην αρχή και έπαιζες με τον Grant. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα