Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια ποσο τις αγοραζετε?

Γιατι σημερα βρηκα στα Καλαβρυτα και τις ειχαν απο 1,50-2€ :mad:

Στο Βύρωνα - Παγκράτι που ειναι η περιοχή μου εχω βρει σε διαφορετικα σημεία απο 1,40 μεχρι 1,60! τωρα για τις πολυτελειας δεν ξερω..γτ δεν εχω βρει ακομα! σιγουρα εκεινες θα ειναι γυ

Δημοσ.

Πληροφοριακά επειδή το ρώτησε ενας φίλος πιο πάνω, απο το mini-market της γειτονιάς μου την αγοράζω 1,20. Βέβαια την έχω βρεί και αλλού με 1,40 και 1,50 αλλά ανάλογα που θα πέσεις.

Δημοσ.
Να μη βρεις, μποϋκοτάρουμε τα γερμανικά προϊόντα είπαμε... :P

H Milka ειναι και ελβετικη!κλπ

Διαδώσε το blog στους φανς της Milka!

Δημοσ.
Τσεκάρετε νεο blog που θα μπαινει καθε τι που εχει σχέση με Μιλκα!

http://milkachocolatelovers.blogspot.com'>http://milkachocolatelovers.blogspot.com

αυτες π περιγραφεις τις εχω κ τις τρεις.δν ειναι με ζαχαρωτα αλλα καραμελα με καφε.

---------- Προσθήκη στις 03:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:23 ----------

αυτες π περιγραφεις τις εχω κ τις τρεις.δν ειναι με ζαχαρωτα αλλα καραμελα με καφε.

μιλαω για τις λιμιτεντ εντισιον..

---------- Προσθήκη στις 03:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:24 ----------

---------- Προσθήκη στις 03:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:23 ----------

μιλαω για τις λιμιτεντ εντισιον..

οσο για τη λαιμ μ την εφερε ενας γνωστος μ απο ελβετια.εχει λιγο ιδιαιτερη γευση αλλα νιωθεις το λαιμ να 'σκαει' οταν την δοκιμαζεις.

---------- Προσθήκη στις 03:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:28 ----------

Παιδια ποσο τις αγοραζετε?

Γιατι σημερα βρηκα στα Καλαβρυτα και τις ειχαν απο 1,50-2€ :mad:

οι περισσοτεροι τις πουλανε 1.40 με 1.50

---------- Προσθήκη στις 03:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:30 ----------

Τσεκάρετε νεο blog που θα μπαινει καθε τι που εχει σχέση με Μιλκα!

http://milkachocolatelovers.blogspot.com

πολλα λαθη στις γευσεις.καλο θα ηταν να το ψαξεις λιγο καλυτερα.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

επαναφερω το θεμα γιατι ειχα παει εξωτερικο, δοκιμασα καποιες γευσεις για πρωτη φορα και..επαθα πλακα:P

Ψαχνω τη συγκεκριμενη

507.png

αν την παρει το ματι σας καπου εντος Αθηνας, παρακαλω πειτε μου!

Δημοσ.
επαναφερω το θεμα γιατι ειχα παει εξωτερικο, δοκιμασα καποιες γευσεις για πρωτη φορα και..επαθα πλακα:P

Ψαχνω τη συγκεκριμενη

507.png

αν την παρει το ματι σας καπου εντος Αθηνας, παρακαλω πειτε μου!

Την πουλαει η αδερφη μου στο μαγαζι της μαζι με ολη τη γκαμα. Κριμα που ειναι ΠΟΛΥ βορεια για εσενα :devil:

Δημοσ.

Ρε τζέϊσον.

Οκ.

Ψάχνεις γκομενάκια.

Το καταλαβαίνω.

Το έχω κάνει.

Στείλε ένα πμ ξέρω 'γω.

Κάτι πιο...«όμορφο».

• Moderators
Δημοσ.

Σημερα δοκιμασα μια Milka η οποια ειχε μεσα κατι κρυσταλακια που σκανε στο στομα σου. Αυτα που τρωγαμε μικροι (αρκετοι απο μας τελος παντων), που εβγαιναν και σε στυλ σκονης και το ετρωγες με ενα πατουσογλειφιτζουρι.

Περιεργη σκεψη να τα συνδυασουν, παντως δενουν αρκετα, αν την πετυχετε δοκιμαστε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...