Salvation Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το pc τελευταία. Όποτε τον ανοίγω μετά απο αρκετά διάστημα που ήταν κλειστός (πχ 12ωρο) ακούγεται ένας περίεργος θόρυβος απ' το case. http://s153.photobucket.com/albums/s228/52massacre/?action=view¤t=MOV00994.flv To βιντεο δεν είναι δικό μου αλλά ο ήχος που ακούγεται είναι ίδιος. Κάτι σαν ξεχαρβαλωμένη βίδα. Ανοίξτε τα ηχεία για να ακούσετε. Ο συγκεκριμένος ήχος ακούγεται μόνο για 1-2 λεπτά αφού έχω ανοίξει το pc και μετά σταματάει εντελώς. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο στο pc, ούτε περίεργα κολλήματα ούτε τίποτα. Απλά θα ήθελα να μάθω που οφείλεται. Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δε λειτουργεί το link. Δώσε περισσότερες πληροφορίες αν μπορείς. Παραπέμπει σε κάποιο συντονισμό; Ή είναι τελείως δαφορετικής φύσεως; Σαν σφύριγμα ας πούμε..
Salvation Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Εισαι σιγουρος ότι δεν λειτουργεί το λινκ? Εμένα λειτουργεί κανονικά. Τεσπα όπως και να χει, όπως είπα ακούγεται σαν ξεχαρβαλωμένη βίδα που "παίζει" συνέχεια. Αυτό διαρκεί κανα 2 λεπτά και μετά σταματάει.
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δε μπορώ να εντοπίσω κάτι ύποπτο.. ίσως να σπινάρει ο δίσκος και να συντονίζει με το κουτί.
Salvation Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Πριν λίγο άνοιξα το πλαινό απ το κουτί και διαπίστωσα ότι ο ήχος ακούγεται συνέχεια με το πλαινό ανοιχτό. Προσπάθησα να εντοπίσω από που προέρχεται ο θόρυβος και διαπίστωσα ότι κατά 99% ότι προέρχεται από την κάρτα γραφικών. (9800GTX+). Έλεγξα λίγο τις θερμοκρασίες μπάς και υπερθερμένεται, αλλά όλα που φάνηκαν ΟΚ. Σε idle η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 45ο. Επισής οι 2 ανεμιστήρες που έχει λειτουργουν κανονικά. Λετε να την ανοίξω μήπως και έχει κολλήσει τπτ στα ανεμιστηράκια;?
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σταμάτα τον ανεμιστήρα με το δάχτυλο να δεις μπας κι αλλάξει κάτι.
Salvation Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Είναι ασφαλές αυτο να το κάνω ενώ δουλεύουν?
phanispal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είπα να την κοπανήσεις κιόλας στην προσπάθειά σου να το σταματήσεις.. Απαλά.. :Ρ Ασφαλές είναι, τσέκαρε και θερμοκρασίες αν θες. Θα δεις ότι θα ανέβουν ελάχιστα με σταματημένο το φουρφούρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.