Προς το περιεχόμενο

Νέα μητρική της MSI για AMD με το 890FX, 6 PCIeχ 16x, 6 SATA 3.0

grimpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε ότι αναμένετε να κυκλοφορήσει Q2 2010 μη ψάχνει κάνεις να την αγοράσει.

(και χωρίς να σου τη χαλάω… βλέπω και ένα 7ο sata connector + 8ο esata? )

Δημοσ.

δεν εχεις δικιο. οι MSI ειναι καλες περιπτωσεις, και ποιοτικες θα ελεγα. ισως οχι ολα τα μοντελα,αλλα και παλι, σε ποια εταιρια βγαινουν ολα τα μοντελα καλα?

μεχρι στιγμης εχουν περασει απο τα χερια μου 2 asus, 2 Gigabyte, και αυτες που εχω τωρα 1 MSI + 1 ASROCK. απο ολες αυτες, οι πιο μπελαλιδικες ηταν oi gigabyte..!! μπορει να λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι κορυφαιες, αλλα εγω λεω ειναι και μπελαλιδικες. ολες οι υπολοιπες, δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης και χωρις σπαζοκεφαλιες..!!

σορρυ για τo ψιλο off topic!

Δημοσ.

ακομα με 6 sata εχουν μεινει. και μια 7 για εξωτερικη. κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει τουλαχιτον 8 για να κτυπησει με αξιοπρεπεια τον ανταγωνισμο.οχι πως δε θα ειναι καλη,αλλα απο τη στιγμη που οι αμεσοι ανταγωνιστες οπως asus,intel,gigabyte βαζουν ηδη 8 και 10.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν εχεις δικιο. οι MSI ειναι καλες περιπτωσεις, και ποιοτικες θα ελεγα.

δεν είπα ότι είναι κακές, απλά ότι δεν μου αρέσουν...πως είναι δυνατόν να μην έχω δίκιο? δεν ξέρω τι μου αρέσει και τι όχι? :o

Δημοσ.

Ούτε και μένα μου αρέσουν.

Μόνο όσες μητρικές ξεκινούν απο As μου αρέσουν.:-D

Και παλιά που υπήρχαν οι abit μόνο όσες αρχίζαν απο Α (εκτος απο τις Albatros.:lol::lol::lol:)

• Super Moderators
Δημοσ.
εγω λεω να βαλουνε 15 sata

για να σοβαρευτουμε λιγο τα 6 sata ειναι υπεραρκετa

για σένα, για κάποιον άλλο όχι ειδικά αν δεν θέλει να αγοράσει extra controller

Δημοσ.
για σένα, για κάποιον άλλο όχι ειδικά αν δεν θέλει να αγοράσει extra controller

πολυ πιθανο να εχεις δικιο κ οι δικες μου απαιτησεις να ειναι μικρες

αλλα ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο

ενα pc εχει 2 dvd/BL-rw k 2 εσωτερικους? ας πουμε 3 εσωτερικους δισκους κ 3 εξωτερικους (συνολο 6 δισκους)

μας μενει κ ενα sata κ σιγουρα αυτο το πισι με τους 6 δισκους κ τις 2 μοναδες dvd/BL-rw

δεν θα το βρεις καθολου ευκολα σε desktop, κατα τη γνωμη μου παντα...

Δημοσ.

Την Intel γιατί την έβαλες καλέ μου άνθρωπε στον "ανταγωνισμό"; Ξέρεις κανέναν που έδωσε 157 ευρώ για να πάρει αυτό εδώ;

2vbqxww.jpg

ακομα με 6 sata εχουν μεινει. και μια 7 για εξωτερικη. κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει τουλαχιτον 8 για να κτυπησει με αξιοπρεπεια τον ανταγωνισμο.οχι πως δε θα ειναι καλη,αλλα απο τη στιγμη που οι αμεσοι ανταγωνιστες οπως asus,intel,gigabyte βαζουν ηδη 8 και 10.
  • Super Moderators
Δημοσ.
πολυ πιθανο να εχεις δικιο κ οι δικες μου απαιτησεις να ειναι μικρες

αλλα ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο

ενα pc εχει 2 dvd/BL-rw k 2 εσωτερικους? ας πουμε 3 εσωτερικους δισκους κ 3 εξωτερικους (συνολο 6 δισκους)

μας μενει κ ενα sata κ σιγουρα αυτο το πισι με τους 6 δισκους κ τις 2 μοναδες dvd/BL-rw

δεν θα το βρεις καθολου ευκολα σε desktop, κατα τη γνωμη μου παντα...

2 optical + 1 HDD/SSD για OS + 4 HDDs για storage και έχουμε περάσει τις 6...

έχουμε περάσει στην εποχή του HD και αυτοί που κατεβάζουν έχουν ανάγκη από ports ειδικά αν δεν γουστάρουν (σαν και μένα) τους εξωτερικούς σκληρούς

Δημοσ.

Πως θα αξιοποιηθούν τα x6 pci-e slots;:P

Τέλος οι σύγχρονες μητρικές πρέπει να έχουν minimum 8 sata,αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα χρειάζονται και τα 8,μόνο 2 σκληρούς έχω και το dvd μου είναι ide.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...