grimpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Νέα μητρική της MSI για AMD με το 890FX, 6 PCIex 16x, 6 SATA 3.0. Πλατφόρμα Leo για τον 6πύρηνο Thuban. Κωδικό όνομα : 666
tmjuju Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Βάλε ότι αναμένετε να κυκλοφορήσει Q2 2010 μη ψάχνει κάνεις να την αγοράσει. (και χωρίς να σου τη χαλάω… βλέπω και ένα 7ο sata connector + 8ο esata? )
grimpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Έχεις δίκιο, ξέχασα να το γράψω ότι είναι για Q2 2010.
Mountzouris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Η επομενη μητρικη μου. By the way στα ελληνικα ο επεξεργαστης τουμπαν διαβαζεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 δεν μου αρέσει η MSI γμτ...
cabdik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχεις δικιο. οι MSI ειναι καλες περιπτωσεις, και ποιοτικες θα ελεγα. ισως οχι ολα τα μοντελα,αλλα και παλι, σε ποια εταιρια βγαινουν ολα τα μοντελα καλα? μεχρι στιγμης εχουν περασει απο τα χερια μου 2 asus, 2 Gigabyte, και αυτες που εχω τωρα 1 MSI + 1 ASROCK. απο ολες αυτες, οι πιο μπελαλιδικες ηταν oi gigabyte..!! μπορει να λενε οι περισσοτεροι οτι ειναι κορυφαιες, αλλα εγω λεω ειναι και μπελαλιδικες. ολες οι υπολοιπες, δουλευουν αψογα μεχρι στιγμης και χωρις σπαζοκεφαλιες..!! σορρυ για τo ψιλο off topic!
gdriver Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ακομα με 6 sata εχουν μεινει. και μια 7 για εξωτερικη. κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει τουλαχιτον 8 για να κτυπησει με αξιοπρεπεια τον ανταγωνισμο.οχι πως δε θα ειναι καλη,αλλα απο τη στιγμη που οι αμεσοι ανταγωνιστες οπως asus,intel,gigabyte βαζουν ηδη 8 και 10.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 δεν εχεις δικιο. οι MSI ειναι καλες περιπτωσεις, και ποιοτικες θα ελεγα. δεν είπα ότι είναι κακές, απλά ότι δεν μου αρέσουν...πως είναι δυνατόν να μην έχω δίκιο? δεν ξέρω τι μου αρέσει και τι όχι?
yiannis_1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ούτε και μένα μου αρέσουν. Μόνο όσες μητρικές ξεκινούν απο As μου αρέσουν. Και παλιά που υπήρχαν οι abit μόνο όσες αρχίζαν απο Α (εκτος απο τις Albatros.:lol:)
dkangel000039 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω λεω να βαλουνε 15 sata για να σοβαρευτουμε λιγο τα 6 sata ειναι υπεραρκετa
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 εγω λεω να βαλουνε 15 sataγια να σοβαρευτουμε λιγο τα 6 sata ειναι υπεραρκετa για σένα, για κάποιον άλλο όχι ειδικά αν δεν θέλει να αγοράσει extra controller
dkangel000039 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 για σένα, για κάποιον άλλο όχι ειδικά αν δεν θέλει να αγοράσει extra controller πολυ πιθανο να εχεις δικιο κ οι δικες μου απαιτησεις να ειναι μικρες αλλα ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο ενα pc εχει 2 dvd/BL-rw k 2 εσωτερικους? ας πουμε 3 εσωτερικους δισκους κ 3 εξωτερικους (συνολο 6 δισκους) μας μενει κ ενα sata κ σιγουρα αυτο το πισι με τους 6 δισκους κ τις 2 μοναδες dvd/BL-rw δεν θα το βρεις καθολου ευκολα σε desktop, κατα τη γνωμη μου παντα...
grimpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Την Intel γιατί την έβαλες καλέ μου άνθρωπε στον "ανταγωνισμό"; Ξέρεις κανέναν που έδωσε 157 ευρώ για να πάρει αυτό εδώ; ακομα με 6 sata εχουν μεινει. και μια 7 για εξωτερικη. κατα τη γνωμη μου επρεπε να εχει τουλαχιτον 8 για να κτυπησει με αξιοπρεπεια τον ανταγωνισμο.οχι πως δε θα ειναι καλη,αλλα απο τη στιγμη που οι αμεσοι ανταγωνιστες οπως asus,intel,gigabyte βαζουν ηδη 8 και 10.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 πολυ πιθανο να εχεις δικιο κ οι δικες μου απαιτησεις να ειναι μικρεςαλλα ας κανουμε ενα υποθετικο σεναριο ενα pc εχει 2 dvd/BL-rw k 2 εσωτερικους? ας πουμε 3 εσωτερικους δισκους κ 3 εξωτερικους (συνολο 6 δισκους) μας μενει κ ενα sata κ σιγουρα αυτο το πισι με τους 6 δισκους κ τις 2 μοναδες dvd/BL-rw δεν θα το βρεις καθολου ευκολα σε desktop, κατα τη γνωμη μου παντα... 2 optical + 1 HDD/SSD για OS + 4 HDDs για storage και έχουμε περάσει τις 6... έχουμε περάσει στην εποχή του HD και αυτοί που κατεβάζουν έχουν ανάγκη από ports ειδικά αν δεν γουστάρουν (σαν και μένα) τους εξωτερικούς σκληρούς
d3m0n Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πως θα αξιοποιηθούν τα x6 pci-e slots; Τέλος οι σύγχρονες μητρικές πρέπει να έχουν minimum 8 sata,αν και δεν είμαι από τους ανθρώπους που τα χρειάζονται και τα 8,μόνο 2 σκληρούς έχω και το dvd μου είναι ide.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.