Leon_13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 γεια σας εχω ένα πρόβλημα με τον υπολογηστή μου κατά την εκκίνησή του. μόλις ξεκινάει που ελέγχει το σύστημα κολλάει στην πρώτη οθόνη που γράφει τα παρακάτω >amibios c 2005 american megatrands inc. conroexfire-esata2 bios p1,20 cpu : intel R pentium R D cpu 3,00 ghz speed 3ghz press f2 to run setup press f11 for boot menu Dual channel memory mode 3072 MB ok Auto detecting pri master ... Ide hard disk. Auto detecting sec master .... είτε φ2 πατήσω είτε φ11 δεν γίνετε τίποτα απλά κολλάει σε αυτήν την οθόνη. καμιά σκέψη για το τι φταίει, πως να το διορθώσω; ο υπολογιστής έκλεισε κανονικά την τελευταία φορά, δεν έπεσε το ρεύμα δλδ ή χωρίς τερματισμό.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 εχεις συνδεδεμενη καποια εξωτερικη συσκευη;; ΠΧ εκτυπωτη,εξωτερικο σκληρο συνδεδεμενο και ανοιχτο (για τον εκτυπωτη λεω)οταν ανοιγεις το pc σου;
Leon_13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 έχω αλλά κλειστά. έχω 2 σκληρούς μέσα στο Pc.
GCMH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αποσύνδεσε τον secondary master σκληρό που έχεις. Αφού κολλάει κατά την αναγνώρισή του μάλλον εκεί θα είναι το πρόβλημα...
Xristaras12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 τον δευτερο σκληρο τον ειχες εξαρχης;;απ οτι ειδα ειναι συνδεδεμενοι με ide ετσι; αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ενω εχει διαβασει ως master τον σκληρο ψανχει παλι για master!
DDoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αποσυνδεσε εναν-εναν τους δισκους οπως σου ειπε ο φιλος πιο πανω να δεις ποιον θα πεταξεις
thunderstorm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αν ο υπολογιστής δούλευε κανονικά και ξαφνικά άρχισε να σου κολλάει σε αυτή την οθόνη, ίσως να έχει σπάσει το Jumper σε κάποιον από τους δίσκους. Πήγαινε σε ένα μαγαζί και πάρε 2 καινούργια και άλλαξέ τα…
GCMH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ενω εχει διαβασει ως master τον σκληρο ψανχει παλι για master! Αφού ο ένας είναι primary και ο άλλος secondary, που το πρόβλημα; @thunderstorm: σου 'χει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο;
DDoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αφού ο ένας είναι primary και ο άλλος secondary, που το πρόβλημα; @thunderstorm: σου 'χει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο; ελα ντε, απλα για να τον κανει να τρεχει να βρισκει τζαμπερακια. Στη ζωη μου πρεπει να εχω ασχοληθει με καμια ντουζινα χιλιαδες υπολογιστες............ τετοια ατακα δε τη περιμενα
thunderstorm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Φυσικά και δεν έχω τάσεις να ταλαιπωρώ τον κόσμο. Αν και εμφανέστατα πολύ λιγότερο έμπειρος από τον DDoS, μου έτυχε πριν 2 μήνες. Το Jumper στον slave είχε σπάσει εσωτερικά με αποτέλεσμα να κολλάω σε αυτή την οθόνη. Κρίμα να πετάξει ολόκληρο σκληρό για ένα Jumper…
GCMH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Τι μαθαίνει κανείς... κοίτα, εάν κάνει κάποιος συχνά πειραματισμούς τότε κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Από μόνο του όμως μου φαίνεται απίθανο. Τέσπα, ας δει ο φίλος ότι του προτείναμε και εδώ είμαστε πάλι...
Leon_13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ok Παίδες έβγαλα τον δεύτερο σκληρό και δούλεψε νά 'στε καλά.
DDoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ok Παίδες έβγαλα τον δεύτερο σκληρό και δούλεψε νά 'στε καλά. Ετρεξες και για τζαμπερακια ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.