Dropsreef Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ΡΕ παιδια να ρωτησω! Εχω τα windows 7 ultimate και μητρικη Asus P5qc! Ενω εκανα εγκατασταση τους drivers τα ηχεια μου δουλευουν αν και δεν παραγουν τον ιδιο ηχο οπως οταν ειχα τα windows xp!βαζω την ενταση στα τερματα τοσο στο πινακα ελεγχου οσο και στα ηχεια μου και ισα ισα που ακουγονται! Πηγα και στο πινακα ελεγχου στη διαχειριση συσκευων εκανα ενημερωση μου γραφει οτι εχετε εγκατεστημενους τους τελευταιους drtivers αλλα παρο ολα αυτα το προβλημα συνεχιζεται Τι να φταιει αραγε?
Dropsreef Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 λες να μπω στο site της asus και να κατεβασω τους sound drivers της asus p5qc για windows 7ultimate?
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Αναφερόμουν στη διαφορετικότητα των οδηγών λόγω της διαφοράς των λειτουργικών. Βέβαια απλά μια υπόθεση είναι αυτή.
earthworm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Επιβεβαίωσε ότι όλα είναι τέρμα στον μείκτη ήχου (για αναπαραγωγή)... Αν είναι ενεργοποιημένος ο ήχος 5.1 .. δοκίμασε να γυρίσεις σε απλό στερεοφωνικό mode να δεις αν αλλάζει κάτι
Dropsreef Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 τα δοκιμασα ολα και τον μεικτη και ολες τους πιθανους συνδυασμος κατεβασα και τους τελευταιους drivers για windows 7 απο την Αsus αλλα τιποτα δεν αλλαξε! Τι να φταιει αραγε?
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εγω πάλι χτες έβαλα το windows 7 home en(original) 32bit και έβαλα μια χαρά τους drivers της trust κάρτας ήχου που έχω.Δούλευαν μια χαρά το 5.1,με όλα τα ηχεία του.Μάλιστα είχα κάνει και κάμποσα restarts το pc,λόγω των προγραμμάτων που έβαζα και άλλων driver..Και το ανοίγω πάλι το μεσημέρι...και ήχος δεν παίζει από τα πίσω ηχεία..Παίρνω ήχο μόνο από τα 3 μπροστινά...Όταν πηγαίνω στο μενου της κάρτας μια χαρά κάνει το τεστ και βγάζουν ήχο και δείχνουν ότι λειτουργούν...Όμως μουσική δεν παίζουν τα πίσω,ούτε άλλους ήχους κάνουν ότι κάνω διάφορα.Μόνο από την εφαρμογή της κάρτας άμα πατήσω για να τεστάρω κάνουν ήχο.Από τα windows τα πείραξα σε 2,5,7,surround τίποτα πάλι,δεν παίζουν ήχο..Τί να παίζει;Να ξαναβάλω τους drivers;Με τα xp δεν το είχα το πρόβλημα,τα ηχεία και η κάρτα είναι καινούργια(ιούλιος 2009) . Ingame που δοκίμασα στο cod6 λειτουργούν όλα τα ηχεία....Τί παίζει ; Έβγαλα και ξαναέβαλα τους drivers..τίποτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Περίεργα τα πράγματα...Άνοιξα το pc πριν λίγο,και όλα τα ηχεία....παίζουν και μουσική και ήχους των windows..Πήγα και είδα τα channels είναι στα 2 απότι 6 που ήταν πριν...τί έγινε;
Dropsreef Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 εγκατεστησα τους καινουριους drivers για windows 7 εκανα αλλαγες στο πινακα ελεγχου απο5,1 σε 7,1 και σε απλο stereo!ομως παρο ολα αυτα δεν ακουγονται τα ηχεια ουτε στο διπλανο δωματιο οταν πριν την εγκατασταση των windows 7 μας ακουγε ολη η πολυκατοικια! Τι αλλο να κοιταξω? motherboard:asus p5qc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.