Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ενδεχομενο να βρεθει η ip απο συνομιλια μεσω ενος φορουμ ή facebook υπαρχει;

Όχι. Στο facebook και στο forum η όλη διαδικασία δημοσίευσης μηνυμάτων κλπ περνάει από τους servers του facebook και του forum αντίστοιχα.

Σημειωτέον ότι όσοι έχουν δικαιώματα admin/mod σε forum μπορούν να δουν τις ΙΡ των μελών.

Δημοσ.

Τωρα δεν ξερω κατα ποσο βγαινουμε εκτος θεματος αλλα ξερετε με ποιο τροπο μπορω να χρησιμοποιησω proxy αλλα μονο για το messenger χωρις να επιρρεαστει η opera που εχω για browser;

σημειωνω οτι συνδεομαι ασυρματα με usb stick

Δημοσ.
Tα παιδιά τον έκραζαν στο blog του και αυτός άρχισε να λέει ότι θα βρει την ip τους και θα θα θα θα ... βλακείες .

Αυτό που θέλουμε να μάθουμε εμείς είναι πώς θα βρούμε την ip του αν γράψει στο blog μας.

Με ποιον τρόπο μπορούμε να το κάνουμε εμείς;;

Μην μπερδευεις την IP με τη διευθυνση του σπιτιου σου.

Το 99% των συνδεσεων στην ελλαδα εχουν δυναμικη ip που σημαινει οτι καθε φορα που θα κανει restart to modem-router ο παροχος θα σου δωσει αλλη IP. Αρα για να μπορεσεις να βρεις πχ εμενα μεσω της IP μου θα πρεπει με καποιο τροπο να εχεις προσβαση στα αρχεια του παροχου που να δειξει οτι τη συγκεκριμενη ωρα, την συγκεκριμενη IP την ειχα εγω. Μονο τοτε μπορεις να κανεις πραγματικη ταυτοποιηση.

Την IP του καθενος που θα γραφει στο bolg σου (οπως και στο blog του τυπου που σας "εκβιαζει") την βλεπεις ανα πασα στιγμη, σαν διαχειριστης σιγουρα θα σου τη δειχνει διπλα απο καθε μηνυμα. Αλλα εστω οτι ο τυπος εγραψε στο blog σου, και βλεπεις την IP του, τι θα την κανεις; Περα απο το να του πεις οτι ξερεις την IP του; Τιποτε.

Μονο αν κανει κατι το παρανομο με βαση την νομοθεσια, οποτε και μπορεις μεσω εισαγγελεα να κανεις αυτο που ειπα πιο πανω (συγκριση της IP με την ωρα και τηλεφωνικη γραμμη).

Δημοσ.

Εχω μια απορια. Ειπατε πως δεν μπορουν να βρουν μια Ip σε ενα forum. Υπαρχουν ομως πολλες περιπτωσεις σε ποστ απλων χρηστων οπου κατω στην υπογραφη τους εμφανιζεται η ip μου και μαλιστα αναφερει και poion browser αλλα και ποιο λειτουργικο χρησιμοποιω.

Τι συμβαινει εκει;

Δημοσ.

Το διαβασα αυτο και αλλου αλλα ειναι δεδομενο πως αυτος που το χρησιμοποιει στην υπογραφη του δεν μπορει να το δει;

Ξερετε κανενα σαιτ με λιστα απο proxy; Δεν μιλαω για τον proxy του provider μου.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια βριστηκαμε με καποιον στο φεισμποοκ και μ λεει εχω την διευθυνση σου και θα ερθει εισαγγελεας σπιτι σου σε 2 εβδομαδες!!!τι γινεται????

Δημοσ.

και τοτε μου ειπε οτι ειναι μπατσος και παρακολουθει εδω και 2 βδομαδεσ το σημα του υπολογιστη για να με βρει...τι γινεται?

Δημοσ.

Και μπάτσος να είναι πάλι από τον πάροχο πρέπει να πάρει τα στοιχεια. Αν ήταν να έδινε ο πάροχο τα στοιχεια σε κάθε τυχάρπαστο μπάτσο χέσε μέσα.

Εγώ μια φορα είχα βρίσει έναν στο youtube και μου έστειλε μήνυμα ότι θα μου κάνει καταγγελία και είχα σκάσει στα γέλια. Νόμιζε ότι θα με τρομοκρατήσει, εγώ απλά του είχα πει γεμάτος ειρωνεία , ότι άμα κάνει άρση απορρητου για αυτά που είχα γράψει σφύρα μου, και να έβρισκε δηλαδή τα στοιχεια μου που δεν τα έβρισκε που αν χτυπιόταν κάτω, αν με πήγαινε στο δικαστήριο για αυτά που του είπα, πάλι θα είχε πολύ πλακα γιατί δεν του είχα πει και κάτι τόσο σπουδαίο.

Δημοσ.
και τοτε μου ειπε οτι ειναι μπατσος και παρακολουθει εδω και 2 βδομαδεσ το σημα του υπολογιστη για να με βρει...τι γινεται?

Αυτός είναι 7 χρονών και εσύ 5 που τον πιστεύεις.

Καλά ρε παιδιά, λίγο μυαλό δεν έχεται. Ακόμα και να μπορούσε να βρει την διεύθυνση σου, το ύψος σου και το IQ σου, τί νομιζεται ότι θα γίνει?

Τί είναι ο εισαγγελέας? Ο μανάβης της γειτονιάς? Θα έρθει να σου τραβήξει το αυτί?

Τί διαβάζω ο άνθρωπος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...