tass0s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Γειά σας Αυτό τον καιρό θέλω να πάρω ένα mp3 player και ειδα οτι το ipod nano 5g μ αρέσει. Βέβαια ακούω οτι δεν έχει καλή ποιότητα ήχου.Θα το προσέξω αυτό η άμα βαλω αλλα ακουστικά π.χ. sonny ericsson θα είμαι εντάξει?Βεβαια έχω και μια άλλη επιλογή, το Creative Zen X-Fi. Πείτε μου τις γνώμες σας. Ευχαριστώ
pcfan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Έχει κακή ποιότητα ήχου όταν ακούς μουσική από το ενσωματωμένο ηχείο και όχι από τα ακουστικά.Πάντως αν μπορείς να δώσεις 200 ευρώ πάρε καλύτερα το iPod touch 8gb για να παίζεις κάποιο παιχνίδι και να βλέπεις video σε μεγαλύτερη οθόνη.Αν από την άλλη δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς το radio και την videocamera του nano, πάρε το nano 5g.
tass0s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Είχα σκεφτεί στην αρχή να πάρω ένα i-pod touch αλλα επειδη θέλω κάτι mini σκέφτηκα αυτό.Μόλις τωρα βεβαια βρηκα ένα mp3 της SanDisk το Sansa Clip+.Άλλα θέλω να ξέρω ποιό πολλα για το ipod, θα το μετανιώσω αν το πάρω???
zapermania Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ρε man παρε το touch να τελειωνεις.Το καλυτερο gadget που ειχα ever!XD
tass0s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 επειδή τυχαίνει να χω κάνει jailbreak σε κανα-δυο touch ξέρω τι απιστευτο που είναι βεβαια μου χουν πεί τόσα πολλά σήμερα που με βάζουν σε πειρασμό, απο μουσική πως πάει?
pcfan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τι έννοείς όταν λες μουσική? Αν παίζει καλα?Εσυ τι λες? Να μην παίζει αλλά όπως είπα και για το nano δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα με τα ενσωματωμένα ηχεία. Αν πάρεις και το 3G θα είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.Είναι και πιο γρήγορο σε σχέση με το 2G και έχει χαμηλότερη τιμή με περισσότερη μνήμη και έχει και τα ακουστικά με το μικρόφωνο, τα οποία δεν έχει το 2G. Μην τα ψάχνουμε πολύ.Το iPod touch είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κάποιος για τα Χριστούγεννα.
tass0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά ίσως αρκεστω σε κανά αξιόπιστο mp3 player και φθηνό της αγορας :-D
pcfan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δεν είναι αξιόπιστα φίλε μου τα προϊόντα της Apple?! Αυτό είναι προσβολή για όλους τους φανατικούς της Apple.
gilardino Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 τασο,προσεχε πως μιλας αγορι μου...θα στεναχωρηθουν ολοι οι φανατικοι της apple....
tass0s Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 χαχα ενοουσα φθηνό+αξιοπιστο οχι κανα φθηνο μιας χρησης...
--Shady-- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Προσωπική μου άποψη: Go for it,είμαι κάτοχος Nano 4G και άμα εξαιρέσεις τα iTunes είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Μπορώ να φανταστώ ότι το Radio και η Μεγαλύτερη οθόνη του 5G μονο καλύτερο μπορούν να το κάνουν. Δεν ξέρω όσον αφορά την ποιότητα ήχου αλλα από όλα τα "mp4" που έχω δει το iPod Nano(η το classic) θα διάλεγα χωρίς δεύετερη σκέψη. Μπορείς φυσικά να διαλέξεις τις έξτρα δυνανότητες του Touch αλλα εγώ το δεν το θεωρώ καλή αγορά.
seal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά και απο μένα. Είμαι ένας νέος κάτοχος του ipod nano 5g 8gb. Ολα καλά με το gadgetaki αλλά έχω ξενερώσει άσχημα με την ένταση του ήχου,είναι πολύ χαμηλή για τα γούστα μου απο τα ακουστικά πάντα.Διάβασα οτι αυτό ισχύει για όλα τα ipod που εισάγονται στην Ευρώπη και μάλλον ισχύει και για όλα τα mp3players τα ευρωπαϊκά για να μην υπάρξει πρόβλημα ακοής του χρήστη.Μόνο που αυτοί το παράκαναν.Από περίπου το 70% της έντασης που δείχνει δεν δυναμώνει άλλο.Μετά από έρευνα που έκανα στο ίντερνετ τα δοκίμασα όλα,τι έβαλα τον ήχο όλων των mp3 μου στο 100%,τι δοκίμασα το gopod και άλλα παρόμοια προγράμματα,τι άλλαξα ακουστικά,ότι έπεσε στην αντίληψη μου το έκανα..Το σημαντικότερο πράγμα που θέλουμε από ένα mp3player είναι καλή ποιότητα και ένταση ήχου και το τελευταίο δεν υπάρχει και αυτό είναι σαν να αχρηστεύει την επιλογή μας.Η isquare φαντάζομαι δεν μπορεί να κάνει κάτι.Αν κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει είτε δημοσιοποιώντας κάποια βοήθεια είτε στέλνοντας μου pm θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ πολύ.
kpartsi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά και απο μένα. Είμαι ένας νέος κάτοχος του ipod nano 5g 8gb. Ολα καλά με το gadgetaki αλλά έχω ξενερώσει άσχημα με την ένταση του ήχου,είναι πολύ χαμηλή για τα γούστα μου απο τα ακουστικά πάντα.Διάβασα οτι αυτό ισχύει για όλα τα ipod που εισάγονται στην Ευρώπη και μάλλον ισχύει και για όλα τα mp3players τα ευρωπαϊκά για να μην υπάρξει πρόβλημα ακοής του χρήστη.Μόνο που αυτοί το παράκαναν.Από περίπου το 70% της έντασης που δείχνει δεν δυναμώνει άλλο.Μετά από έρευνα που έκανα στο ίντερνετ τα δοκίμασα όλα,τι έβαλα τον ήχο όλων των mp3 μου στο 100%,τι δοκίμασα το gopod και άλλα παρόμοια προγράμματα,τι άλλαξα ακουστικά,ότι έπεσε στην αντίληψη μου το έκανα..Το σημαντικότερο πράγμα που θέλουμε από ένα mp3player είναι καλή ποιότητα και ένταση ήχου και το τελευταίο δεν υπάρχει και αυτό είναι σαν να αχρηστεύει την επιλογή μας.Η isquare φαντάζομαι δεν μπορεί να κάνει κάτι.Αν κάποιος από εσάς μπορεί να με βοηθήσει είτε δημοσιοποιώντας κάποια βοήθεια είτε στέλνοντας μου pm θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.Ευχαριστώ πολύ. Μέσα από το μενού μπορείς να αυξήσεις το όριο ασφαλείας και να το φέρεις στο 100%.... Settings->Playback->Volume Limit
seal Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέσα από το μενού μπορείς να αυξήσεις το όριο ασφαλείας και να το φέρεις στο 100%....Settings->Playback->Volume Limit Το έχω κάνει ήδη αυτό όπως αναφέρω στο μηνυμά μου αλλά η βελτίωση είναι ελάχιστη.Αν το συγκρίνω με τον ήχο που έχει το macbookpro μου όταν το συνδέω με ακουστικά καμμία σχέση..Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
kpartsi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Το έχω κάνει ήδη αυτό όπως αναφέρω στο μηνυμά μου αλλά η βελτίωση είναι ελάχιστη.Αν το συγκρίνω με τον ήχο που έχει το macbookpro μου όταν το συνδέω με ακουστικά καμμία σχέση..Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση. Τότε μπορεί να έχει πρόβλημα η συσκευή σου.... Αν μπορούσες να το συγκρίνεις με ένα άλλο 5g.... Στο δικό μου (4g) πάνω από το 70-80% δεν μπορώ να το πάω γιατί με ξεκουφαίνει..... Και αυτό μόνο όταν είμαι σε περιβάλλον με έντονο εξωτερικό θόρυβο..... Ίσως η μόνη λύση είναι τα ακουστικά in ear που ο ήχος τους, επειδή πιο εσωτερικός στο αυτί, προκύπτει πιο δυνατός...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.