Προς το περιεχόμενο

Περισσεύει ένα καλώδιο

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα άνοιξα το κατεβαστήρι μου λόγω προβλήματος στη ψύχτρα αλλά μόλις το συναρμολόγησα πάλι περίσσευε ένα καλώδιο.:shock:

Παρακάτω έχω δυο φωτογραφίες του καλωδίου μήπως μπορέσετε να μου πείτε που πάει.:X

http://img192.imageshack.us/g/dsc00471v.jpg/

Δημοσ.

ναι της μητρικης ειναι,δες πανω αριστερα στη μητρικη σου λογικα θα εχει..Αμα δεν εχει και σου παιζει κανονικα εισαι οκ υποθετω

Δημοσ.

Στην μητρική μου(δεν ξέρω ποια είναι αλλά γράφει πάνω p4xc) δε βρίσκω τέτοια υποδοχή.

Όταν δοκίμασα να τον ανοίξω αρχικά φαίνεται οτι εκκινεί κανονικά αλλά κολλάει στην φάση που λέει να πατήσω DEL ή ALT+F2.Εκεί ότι και να πατήσω δεν γίνεται τίποτα.

Λέτε να φταίει το καλώδιο που άφησα ελεύθερο ή φταίει τίποτα άλλο;

Υπόψιν ότι όταν έβγαλα την ψύχτρα έβγαλα και τον επεξεργαστή τον καθάρισα και του έβαλα άλλη θερμοαγώγιμη πάστα(αν έχει καμία σχέση αυτό).

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά,είναι το τετράπινο τροφοδοσίας του επεξεργαστή.Ψάξε καλύτερα γύρω απο το socket του επεξεργαστή,δέν υπάρχει περίπτωση να μήν το βρείς...

Παράδειγμα:post-25621-129063047779_thumb.jpg

Δημοσ.

Είτε η κάρτα μου δεν έχει τέτοια υποδοχή είτε εγώ στραβώθηκα.

Με κάνατε να ξαναβγάλω την μητρική και έβγαλα και μια φωτογραφία(συγνώμη που είναι θολή αλλά βγάζω από το κινητό μου).

post-71172-129063047789_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά σήμερα το pc λειτουργεί κανονικά και όντως αυτό το 4pino δεν έμπαινε πουθενά.Απλά χθές έτυχε να φάει κόλλημα όταν τον άνοιξα και σκέφτηκα μήπως έφταιγε αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...