Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Motherboard,Cpu,Ram

lelos1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας σκέφτομαι να αναβαθμίσω το pc μου μια που βρήκα ευκαιρία για με τις γιορτές έχω βρει πάνω κάτω τι θα πάρω απλά θα ήθελα να με βοηθήσετε στο αν θα είναι συμβατά με αυτά που είδη έχω.

Λέω για αυτά εδώ:

zool1.jpg

Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο γιατί όχι διαθέτω μέχρι 400euro.

Αυτά που έχω είδη και θέλω να ξέρω αν είναι συμβατά.

Κουτί: Lian Li Pc 7 SE-B II

PSU:Zalman 550W

GPU:8800GTS

Cooler:THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER

Καλές γιορτές σε όλους.

Δημοσ.

Από upgrade path είσαι κομπλέ για το 2010-2011. Με τους 6πυρηνους, τις νέες κάρτες της Nvidia και πολύ πιθανόν και την επόμενη αρχιτεκτονική της AMD του 2011. Απλά θέλεις και μια ψήκτρα για τον 955. Το συγκεκριμένο Kit της OCZ, σε συμφέρει να το "ρίξεις" σε 1333/7/7/7.

5po9yp.jpg

j0zjev.jpg

Δημοσ.

Πήρα την mobo Gigabyte GA-MA790XT-UD4P (sAM3, DDR3, 790XT) και τον 965 και τις μνήμες της adata. Άπλα θα ήθελα λίγο βοήθεια στην σύνδεση τη να προσέξω και ρυθμίσεις στο bios.

Δημοσ.

Όλα καλά ευχαριστώ για την βοήθεια ως άπλα πείρα άλλη mobo gigabyte επειδή η asus ήταν Internet only και μου είπαν θα έκανε μια βδομάδα να έρθει και κάτι ακόμη δεν μπόρεσα να βάλω την ψήκτρα έχω την εργοστασιακή τώρα επειδή όταν το είχα πάρει to pc παλιά ήταν έτυμο δεν μου είχαν δώσει όλα τα εξαρτήματα από την ψήκτρα μπορώ κάπου να αγοράσω ώστε να την βάλω στην καινούργια mobo?

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα τι θες να κάνεις ακριβώς..

είχα cpu Intel και έβαλα amd και μου έμεινε η ψήκτρα αυτήν εδώ έχω THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER και δεν έχω τα εξαρτήματα για να την κουμπώσω στην mobo της amd που έχω πιάνει 2.5-3k rpm κάνει κάποιο θόρυβο και θερμοκρασία 35-40c.

Δημοσ.
είχα cpu Intel και έβαλα amd και μου έμεινε η ψήκτρα αυτήν εδώ έχω THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME COOLER και δεν έχω τα εξαρτήματα για να την κουμπώσω στην mobo.

Aν δεν εχεις τα εξαρτηματα (που θα επρεπε να τα εχεις) τοτε πηγαινε μεχρι το πλαισιο και παρε. 4-5 ευρω κανουν...

Δημοσ.
Aν δεν εχεις τα εξαρτηματα (που θα επρεπε να τα εχεις) τοτε πηγαινε μεχρι το πλαισιο και παρε. 4-5 ευρω κανουν...

Έχω αυτήν την μητρική 15wi9t2.jpg

βγάζω το πλαστικό και και κλειδώνω την ψήκτρα με αυτό το εξάρτημα 207lwus.jpg έτσι δεν είναι(ή δεν χρειάζεται να το βγάλω)?

Από ότι βλέπω πρέπει να είναι αυτό και βγάζω το πλαστικό http://www.thermalright.com/new_a_page/support/installation/am2_btk_rev2.htm#2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...