Προς το περιεχόμενο

Lost - The Final Season (Spoilers Free Up To Season 5)


Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για πες μου λίγο που δουλεύεις σε παρακαλώ. ΙΝΚΑ.

 

Sorry για το offtopic. στο γραφείο μου ή στο γραφείο της συνεργατιδας μου (ανάλογα τις δουλειές η το ποιος έχει βενζίνη για κάψιμο :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά όχι εξαιρετικό.

Σε αρκετά σημεία συμφωνώ με συννεφάκι και tzino, σε άλλα ίσως όχι τόσο.

 

 

+. Μου άρεσε γενικά το flash sideways. Η ιστορία ήταν καλή, είχαμε τη διαφοροποίηση πως ο Sayid δεν έχει ακριβώς "happy end" -αν υποθέσουμε ότι όντως είναι κάτι σαν λύτρωση των χαρακτήρων ή δώρο από τον Jacob/MIB όπως ειπώθηκε +. Η βία τον κυνηγάει και τον έχει στοιχειώσει. Είχαμε επίσης την Νάντια -που ορκίζομαι ότι ομόρφυνε- και είχαμε και σχετικά ενδιαφέρον φινάλε με τον Jin στην αποθήκη /something.

+. Το επεισόδιο μου δημιούργησε πολλά ερωτήματα. Νομίζω ότι πρώτη φορά φέτος είμαι τόσο μπερδεμένος μετά από επεισόδιο LOST. (θα τα πούμε και αργότερα, μόλις τα τακτοποιήσω στο μυαλό μου).

+. ο Dark Sayid έχει φάση, αλλά με προβληματίζει λίγο η απότομη μετάβασή του σε αυτή την κατάσταση (εντάξει, για το ψυχρό φόνο του Dogen μπορεί να φάνηκε απότομο, αλλά ο τύπος είχε επιχειρήσει ξεκάθαρα να τον σκοτώσει δις - το θέμα που έχω είναι με την όλη σφαγή στο Ναό στην οποία συνέβαλε).

+. Χαμός και τέρατα στο τέλος. Νομίζω επίσης ότι αυτό το φινάλε έδωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον (επιτέλους) στο ρόλο της Kate, ως κάποιου που ουσιαστικά δεν κατάλαβε γιατί βρέθηκε με την ομάδα του MIB. (Η Cindy με τα παιδιά είναι στην ομάδα του MIB τώρα; )

+. Είχε ενδιαφέρον η ιστορία του Dogen. Κάτι παίζει με τα ανταλλάγματα, αλλά και ο Jacob στην ιστορία ακούγεται πολύ ...καιροσκόπος.

+. Θετικό επίσης: Για κάποιο λόγο (και λόγω του τίτλου) περίμενα το επεισόδιο να είναι Sun + Jin centric. Δεν με χάλασε καθόοοολου που ήταν Sayid centric :-D

 

-. Πολύ άκυρη η σκηνή με το καράτε, για το LOST δηλαδή. Μου θύμισε μια σκηνή από το Matrix Reloaded που ο Neo παίζει καράτε στο άσχετο με τον Seraph . lol Θα μπορούσα να τη δω ευχάριστα στο 24 ή στο Chuck, αλλά εδώ ήταν κάτι σαν filler από το πουθενά.

-. Δεν ήθελα να ξεμπερδέψουμε τόσο γρήγορα με αυτόν τον Dogen. Για τον άλλο τον Lennon κανένα πρόβλημα.

-. Για Ναο-Φρούριο σε επιφυλακή ήταν πολύ μπάτε σκύλοι αλέστε το μέρος στο επεισόδιο. Ούτε σε youth hostel τέτοια κίνηση.

-. Δεν έπαιξαν κανένα ρόλο τα αμυντικά μέτρα του Ναου; Η σκόνη/στάχτες; Κανένας δεν σκέφτηκε να κάνει κάποιο κύκλο στάχτης γύρω του ή κάτι άλλο (δεδομενου ότι αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς για τη φύση του MIB) αντί να τρέχει σαν χαμένος ή να παραδοθεί άμεσα στον MIB;

-. Από πού πετάχτηκαν οι παρέα της Ιλάνα; Ήταν wtf σκηνή αλλά ταυτόχρονα έδειχνε τσαπατσούλικη. Αυτή η Ιλάνα εντωμεταξύ φαίνεται να ξέρει τα πάντα για το νησί, τις μυστικές κρύπτες του Ναου, τον Jacob. Πολύ σημαντικός χαρακτήρας για τη συνέχεια.

 

Επαναλαμβάνω και εγώ το ερώτημα περι Richard: Που βρίσκεται αυτός σε όλο αυτό το χαμό;

Επίσης δεν συμφωνώ ότι είμαστε σε τελική ευθεία. Έχουμε ακόμα 12 (ή είναι παραπάνω) επεισόδια. Τα πάνω κάτω μπορούν να έρθουν.

 

 

 

Αυτά για την ώρα. Σκοπεύω να το ξαναδώ υπό λιγότερη πίεση και ίσως να έχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα, αν δεν το έχετε πει ήδη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Praetorian

 

 

σχετικα με την αποτομη μεταβαση του σαιντ και τα αμυντικα μεσα του ναου...

η εντυπωση που μου αφησε το επεισοδιο ειναι πως ο σαγιντ σκοτωσε τον dogen επειδη του το ζητησε ο λοκ, οχι απλα για εκδικηση (αφου του λεει he drives a hard bargain, δε μπορει να εννοει απλα το να δωσει το μηνυμα). και μετα οταν ο λενον του λεει οτι ο dogen ηταν αυτο που κρατουσε εξω τον λοκ του απανταει I know. οποτε γιαυτο τοσο ευκολα ο καπνος μπηκε μεσα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε μπας και το παραλληλο συμπαν ειναι η προσφορα του κωστα?

 

Μπράβο ρε μαν...πάρα πολύ καλή άποψη!!! Το βρίσκω και ως το πιο επικρατέστερο σενάριο!!!

 

Όσο για το επεισοδιάκι ... κατατάσσομαι και εγώ σε αυτούς που δεν τρελάθηκαν κιόλας... αλλά φαίνεται να άρχισε να ρολάρει με εξελίξεις σημαντικές π.χ.

Ποιός περίμενε να ξεμπερδέψουμε έτσι σατ πατ από τον κωλοναό και τα βαρετά περιεχόμενά του ( Τζον Λένον και Μπρους Λι ) μέσα σε ένα επεισόδιο ???

 

... thank god !!! Ούτε τα ονόματά τους προλάβαμε να μάθουμε :lol::lol::lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

 

-. Από πού πετάχτηκαν οι παρέα της Ιλάνα; Ήταν wtf σκηνή αλλά ταυτόχρονα έδειχνε τσαπατσούλικη. Αυτή η Ιλάνα εντωμεταξύ φαίνεται να ξέρει τα πάντα για το νησί, τις μυστικές κρύπτες του Ναου, τον Jacob. Πολύ σημαντικός χαρακτήρας για τη συνέχεια.

 

Επαναλαμβάνω και εγώ το ερώτημα περι Richard: Που βρίσκεται αυτός σε όλο αυτό το χαμό;

 

 

 

Αυτά για την ώρα. Σκοπεύω να το ξαναδώ υπό λιγότερη πίεση και ίσως να έχω κάτι να προσθέσω στην κουβέντα, αν δεν το έχετε πει ήδη.

 

Υποθέση καθαρά ότι στο επόμενο επεισόδιο Ben centric

 

 

ίσως δούμε το ταξίδι μέχρι τον Ναό για να δούμε και τι άλλο είπε η Ιλάνα.

 

Τον Richard δε νομίζω να τον δούμε πριν το επεισόδιο του.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νεράκι όντως πήγε το επεισόδιο αλλά έχω αρχίσει κι έγω να εγώ μια έντονη ανησυχία ότι οι σεζόν 2-5 είναι ουσιαστικά filler και σχεδόν τίποτα από όσα είδαμε εκεί δεν έχει πια σημασία. Ελπίζω να διαψευστώ μαζί με τους υπόλοιπους.

 

Στα του επεισοδίου τώρα, μερικές σκόρπιες παρατηρήσεις:

 

 

Δε ξέρω γιατί αλλά κάθε φορά που βλέπω το καπνό και ακούω τους ήχους που βγάζει τρελάινομαι. Από τις πιο καλές στιγμές για μένα στο show γενικότερα, σχεδόν trademark.

Εξακολουθώ να βαριέμαι απίστευτα στα flash sideways και ανυπομονώ να γυρίσει η δράση στο νησί.

Το infection που έλεγε η Ρουσώ από το πρώτο κύκλο είναι πλέον προφανές τόσο στη Κλαιρ όσο και στο Σαγίντ.

Όντως η εμφάνιση της Ιλάνα & CO μου φάνηκε λίγο τσαπατσούλικη. Επίσης ο Μπεν δεν υπάρχει πλέον, έχει γίνει κομπάρσος.

Η σκηνή με το μαχαίρωμα στον Λοκ/Κώστα απλά απίστευτη. Το ίδιο και η αντίδρασή του.

Περιμένω πως και πως τη στιγμή που ο Τζακ θα δει μπροστά του τον Λοκ.

Thank God - Dogen is Gone :-)

 

 

 

Δε ξέρω αλλά νιώθω ακόμα πολύ μπερδεμένος και γενικώς δε μπορώ να συνηθίσω στο ρυθμό ένα επεισόδιο την εβδομάδα καθώς μέχρι τώρα τις σεζόν τις έβλεπα μαζεμένες. Φυσικά κάτι τέτοιο δε γίνεται τώρα αλλά με σκοτώνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. ΓΑΜΕΙ ΤΟ ΛΟΣΤ, ΓΑΜΑΕΙ!

 

 

 

...ΚΥΡΙΩΣ γιατι ξεμπερδεψαμε με τον ναο και τους βλακες. Η πιο αποτυχημενη ιδεα εβερ.

 

2. αν ο Κωστας οδηγησε στον θανατο τον Τζεηκομπ, ποιος οδηγησε και γιατι στον θανατο τον Κωστα?

3. Aν ο Τζεικομπ δεν ειναι στον Σαγιντ-που δεν ειναι-γιατι αναστηθηκε ο Σαγιντ?Λογω των νερων που ανασταινουν αλλα επειδη ειναι μολυσμενα τον ανεστησαν και τον εκαναν κακο?

4. Ο Τζεικομπ δεν ειναι σαν τον Κωστα?Δεν μπαινει τελικα σε σωματα?

Και κυριως αν η σταχτη του Τζεικομπ προστατευει απο τον Κωστα, η σταχτη γυρω απο την καλυβα ποιανουν ειναι και απο ποιον προστατευει?

5. Ενα μηχανημα που δειχνει αν εισαι καλος η κακος και κανει παρομοιους θορυβους με τον καπνο?Χμ...

6. Υπαρχουν αλλοι Λοστις με τον Ριτσαρντ?Θα εχουμε μαχες 2 φατριων?

 

Α, και ο κακος Σαγιντ ειναι ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, η σκηνη"the is no time for me" ειναι επιπεδου Λοκ

 

 

---------- Προσθήκη στις 23:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:58 ----------

 

μου φαινεται σαν ολες οι χρονιες να εχουν σβηστει, και να πιανουν ενα καινουργιο θεμα.

Συμφωνουμε απολυτα. Το μονο αρνητικο, το λεω εδω και καιρο, απο την 5η σεζον ειναι σαν να λυναμε ενα παζλ και ξαφνικα να μας το πηραν χωρις λογο και να παιζουμε adventure

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πως ειμαστε σιγουροι οτι

ξεφορτωθηκαμε τσακι τσαν και το τσιρακι του?? αν μη τι αλλο το λοστ ειναι σαν το night of the undead, επισης πεφτουν μεσα στα θαυματουργα νερα που θεραπευουν τα αλατα στην πλατη. Μπορει στο επομενο επεισοδειο να πεζουν μακροβουτια με μπρατσακια. Αλλοστε παραειναι ακυροι η συμετοχη τους στην σειρα αν ειναι τοσο αναλωσιμοι την στιγμη που τους δειχνει ως νεους μαμαο τσε τουγκ τον αλλων.

 

κατι ασχετο, το οτι ο πατερας του τζακ μπορει ακομα να ειναι πισω απο ολα αυτα το εχουμε ξεγραψει? να ειναι κατι σαν αφεντικος του κοστικα και του γιουρικα? Απλα με αηδιαζει η ιδεα οτι θα καταληξουμε σε μια μαχη 2 τυπων με προσωπικα συμφεροντα, που θελουν να δραπετευσουν η οτιδηποτε. Δεν γινετε αυτο, πρεπει να υπαρχει ολοκληρη συμορια, να ειναι καποιο καλτ κινημα, να υπαρχουν κοσμοθεωριες, ....δεν ξερω απλα τρελενομαι στην ιδεα οτι βλεπω τωρα 5 χρονια λοστ και τελικα ειναι 2 τυποι που παλευουν.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Οικονομική κρίση και στο Λοστ. Ανέλαβε ο Σαγίντ τους κύριους ρόλους, πήρε ο Κώστας τους κομπάρσους, και μειώθηκαν τα έξοδα παραγωγής στο μισό...

 

Στα του επεισοδίου:

 

Πρώτα απο όλα. Με το κωλομπαλάκι που κοιτούσε συνέχεια ο πρωτοξάδερφος του Κουνγκ-Φου τι παίζει; Πολύ σημασία δεν το δώσανε;

 

Χαίρομαι ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, που το Λοστ φαίνεται να μπαίνει σε μια σειρά τώρα που βαδίζει προς το τέλος. Πλέον οι εν ζωή άνθρωποι στο νησί λιγοστεύουν δραματικά, τα μέρη τα οποία μπορεί να εξελιχθεί η δράση λιγοστεύουν κι αυτά, και μπαίνει ένα πλάνο. Κώστας και ακόλουθοι. Ρίτσαρντ και ακόλουθοι. Το team της Ιλάνας. (Τι ντροπή που μέσα σε αυτό το team είναι ο Μπεν, και δεν μου βγαίνει αυθόρμητα να γράψω το team του Μπεν). Τζακ και Χέρλυ. Και Σώγιερ, χαμένος.

 

Απο τις λίγες φορές, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Δηλαδή, που σκατά πάει ο Κώστας με αυτούς που μάζεψε; Να βρει Τζακ και Χέρλυ; Ο Ρίτσαρντ που σκατά είναι χαμένος; Ακόμα να συνέλθει απο την μπουνιά; Ο Σώγιερ που είναι; Γιατί μόνο ο Χέρλυ βλέπει τον Τζέικομπ;

 

Επόμενο Δόκτωρ Λάινους ε;;; Άντε να γουστάρουμε.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...μάγκες, μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι είστε αμύριστοι...

...όπερ σημαίνει ότι δεν έχετε πάρει μυρωδιά...

...αν μετά από 5 χρόνια, αυτό πούχετε καταλάβει είν αυτό που λέτε παραπάνω...

...τότε... ...γάματα...

...τουτέστιν, το overdose αμερικάνικης υποκουλτούρας πούχετε φάει μπροστά στο γυαλί όλ αυτά τα χρόνια, σας έχει αποπροσανατολίσει + σας έχει στερήσει τη δυνατότητα να "αντιληφθείτε" το θέμα...

...ειδικά οι πιό βαθυστόχαστες + λεπτομερείς αναλύσεις των και καλά ψαγμένων γκουρού τηλεορασάκηδων είναι πραγματικά για γέλια...

...ο dead.org κάτι πα νά κάνει αλλά στο τέλος παρασύρεται κι αυτός απ' το συρφετό...

...τελικά μου φαίνεται τα αμερικανάκια στά οποία απευθύνεται κυρίως η σειρά δεν είναι τόσο "αμερικανάκια"...

...πάντως στο τέλος όλοι θα καταλάβουμε τι παίζει, οπότε ...όλα καλά...

...θα είναι σίγουρα πρόοδος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Το team της Ιλάνας. (Τι ντροπή που μέσα σε αυτό το team είναι ο Μπεν, και δεν μου βγαίνει αυθόρμητα να γράψω το team του Μπεν).

 

 

Ψιλοάσχετο, αλλά ο Μπεν φαίνεται να έχει μείνει, προσωρινά ίσως, εκτός του team της Ιλάνα, γιατί όταν έχουν φύγει αυτοί (Ilana, Sun, Miles, Lapidus) από το μυστικό άνοιγμα στον τοίχο, ο Μπεν είναι με το Sayid (ή τελος πάντων όχι μαζί τους).

Πάντως όντως λιγοστεύουν :lol:

 

Εντωμεταξύ έχουμε και κάποια κομπαρσιλίκια που αγνοούνται.

1. Οι υπόλοιποι από την πτήση 815 (κάποιοι σε κάποια φάση χρονοταξίδευαν μαζί με Locke, Faraday, Julliete, Sawyer, Miles και λοιπούς) αυτοί τι απέγιναν; Ξεπαστρεύτηκαν όλοι;

2. Οι υπόλοιποι από την πτήση της Ajira, (αυτοί όλοι ήταν στη φάση που έγιναν τα αποκαλυπτήρια στο άγαλμα ή έχουν μείνει κάποιο στο νησάκι πίσω; )

3. Οι υπόλοιποι others του Richard που υποτίθεται ότι έχουν φύγει για το Ναό (το λέει η Sun στην Ilana στο 6x04 σε κάποια φάση) -αλλά αυτοί αν και έχουν προβάδισμα δε βλέπουμε να φτάνουν ποτέ στο Ναό. lol.

 

Ίσως όντως όπως λέει ο Cue να μάθουμε τι έγιναν αυτοί (τουλάχιστο οι τελευταίοι δηλαδή) σε κάποιο επεισόδιο που θα δείχνει τι μεσολάβησε.

 

Υπάρχει επίσης και ένα timetravel που δεν έχουμε δει να κολλάει στην ιστορία ακόμα (η φάση με το κυνηγητό στα κανό).

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...