melody Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα μου άρεσε. Πιστεύω ότι "παίζει" μαζί μας με τους αριθμούς, δεν δίνει εξηγήσεις, απλά μας "ζεσταίνει". Θα πρέπει να μας πει ΓΙΑΤΙ αυτοί οι αριθμοί έχουν αυτή τη δύναμη. Βέβαια τώρα ξέρουμε ότι η κακοτυχία του Χιούγκο, ο Τζέικομπ του τα έκανε τα κόλπα! Αλλά, εμένα μου λύθηκε και άλλη μια απορία. Ο Σαμουράι (ο πως τον λένε) εμφανίζεται στην ίδια ηλικία το 2007 στις εξετάσεις πιάνου. Άρα δεν ήταν από το black rock. Πρέπει να ήρθε στο νησί λίγο-πολύ κοντά στο χρόνο που έπεσε και η 815.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Όχι, δεν είπα οτι λέτε κάτι τρελό απλώς δεν μπορώ να καταλάβω τα στοιχεία που οδηγούν σε μια τέτοια σκέψη. Πόσο μάλλον όταν τα γεγονότα (βυθισμένο νησί) συνηγορούν στο να δούλεψε η βόμβα και να χαράκτηκε ένα διαφορετικό timeline από το 1977 και μετά που να οδήγησε τελικά στο LA X. Όπως επίσης δεν μπορώ να βρω τη "χρησιμότητα" του να δούμε 5 σεζόν ένα μεταγενέστερο loop και τώρα να δούμε το No1. Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος στο Lost έχει μπει στο μίξερ. Να κρατάνε αυτό για δυνατό χαρτί του φινάλε;;;;; Δεν υπαρχουν στοιχεια! Η θεωρια ειναι θεωρια! Μεχρι να βρεις κατι για να την καταρριψεις ειναι μια θεωρια που εχει πλακα και μπορει να στεκει. Μα αυτό δεν ειπώθηκε επειδή είχε γίνει. Αυτό ειπώθηκε ΓΙΑ ΝΑ γίνει. Ειδες που δεν το εχεις καταλαβει? ---------- Προσθήκη στις 23:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:48 ---------- Και επειδη διαβασα πολυ μιζερια ετσι για το πρηξιμο... Αν αυτο το επισοδειο ηταν το 5ο επισοδειο του 4ου κυκλου θα ειχατε κανενα προβλημα? Οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν εδω μεσα πλεον ειναι για τη μουρη. Για το "Ελα ρε, εγω το φτυνω το Λοστ που το βλεπει ολος ο κοσμος, εγω εχω δει Carnivale και ειμαι special one" Το σημερινο επισοδειο σκηνοθετικα και σεναριακα ηταν ΓΑΜΑΤΟ!! Αυτο ακριβως. Ειχε αγωνια, ενταση, νεα μυστηρια. Ναι, ξερουμε, θελετε τις απαντησεις τωρα γιατι βαρεθηκατε να περιμενετε και μπλα μπλα μπλα cry babies...Να το κοβατε απο τη δευτερη σεζον, εκει ειχε φανει που το πανε. Και ο 6ος κυκλος ειναι γαματος οπως παει!! Πολυ καλυτερος απο τον 4ο και τον 5ο! Μακαρι μακαρι μακαρι να μην παρετε καμια απαντηση μεχρι το 6χ15!ΜΑΚΑΡΙ! Ευτυχως ξαναγυρισανε στην ιδεα ενος παζλ 6 ετων που στο τελος μονο θα βγαλει νοημα. Ειχα σιχαθει την αλλη την βλακεια που προχωραμε μπροστα ενω ειχαμε τοσα αλυτα πισω ΥΓ. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να γκρινιαζεται ολοι και να το εχετε δει ανημερα!!Εγω οταν ειχα ξενερωσει εκει γυρω στην 4η-5η τις ειδα μαζεμενες στο τελος. Ολοι λετε οτι επιασε πατο, οτι δεν σας κινει το ενδιαφερον και οτι το βλεπεται "για να δειτε που το παει". Αλλα ανημερα ρε μαγκες?Ανημερα? Μας πεισατε... Αντε και κατι για το επισοδειο Ο Τζακ δεν εχει τατουαζ? Και επισης, ο Τζακ εχει ουλη μπροστα αντι για πισω(απο την 1η σεζον, ο Χερλει ειναι καλοτυχος, μηπως το alternate ειναι κατι σαν Mirror universe?Oπου ολα ειναι ιδια αλλα αναποδα? Το λεω και γιατι επαιξε alice in wonderland και ενα αλλο του Καρολ, η συνεχεια της Αλικης ειναι το through the looking glass που ηταν και τιτλος επισοδειου
vlachaquito Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πιστευω οτι ο διαλογος χαρλευ-τζακ στο 25:36 χαρακτηριζει απιστευτα το επεισοδιο χαρλευ αυτο ειναι κορυφαιο φιλε.. ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ τζακ ποιο χαρλευ ξερεις τωρα, εγω και εσυ, περπαταμε μεσα στην ζουγκλα, ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.. BORINGGGGGGGGGGGGGG [/color]Και επειδη διαβασα πολυ μιζερια ετσι για το πρηξιμο... Οι περισσοτεροι που γκρινιαζουν εδω μεσα πλεον ειναι για τη μουρη. Για το "Ελα ρε, εγω το φτυνω το Λοστ που το βλεπει ολος ο κοσμος, εγω εχω δει Carnivale και ειμαι special one" Το σημερινο επισοδειο σκηνοθετικα και σεναριακα ηταν ΓΑΜΑΤΟ!! Αυτο ακριβως. Ειχε αγωνια, ενταση, νεα μυστηρια. Ναι, ξερουμε, θελετε τις απαντησεις τωρα γιατι βαρεθηκατε να περιμενετε και μπλα μπλα μπλα cry babies...Να το κοβατε απο τη δευτερη σεζον, εκει ειχε φανει που το πανε. Και ο 6ος κυκλος ειναι γαματος οπως παει!! Πολυ καλυτερος απο τον 4ο και τον 5ο! Μακαρι μακαρι μακαρι να μην παρετε καμια απαντηση μεχρι το 6χ15!ΜΑΚΑΡΙ! Ευτυχως ξαναγυρισανε στην ιδεα ενος παζλ 6 ετων που στο τελος μονο θα βγαλει νοημα. Ειχα σιχαθει την αλλη την βλακεια που προχωραμε μπροστα ενω ειχαμε τοσα αλυτα πισω ΥΓ. Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να γκρινιαζεται ολοι και να το εχετε δει ανημερα!!Εγω οταν ειχα ξενερωσει εκει γυρω στην 4η-5η τις ειδα μαζεμενες στο τελος. Ολοι λετε οτι επιασε πατο, οτι δεν σας κινει το ενδιαφερον και οτι το βλεπεται "για να δειτε που το παει". Αλλα ανημερα ρε μαγκες?Ανημερα? Μας πεισατε... Καταρχην, σου ζηταω εκ μερους του τζινου κοννακ κλπ ταπεινα συγνωμη που γκρινιαζουμε και δεν επεφυμουμε αυτην την σειρα. Εγω προσωπικα, εχω δει μερικα επεισοδια του καρνιβαλ, και δεν εχω παινευτει ποτε για αυτο. Τωρα, για την αγωνια, ανημερα κλπκλπ, οταν παιζουν με τα νευρα σου για 6 σεζον, δεν το βλεπεις για να πικαρεις τον αλλον, αλλα ευελπιστωντας οτι κατι θα γινει, κατι θα απαντηθει, θα σταματησουν να μας δουλευουν ψιλο γαζι κλπκλπ.. Επισης, δεν τα βλεπουμε μαζεμενα, γιατι ειναι η τελευταια χρονια, αρα οπως ειπα και πριν, λιγα επεισοδια εμειναν, ελπιδα για απαντησεις μπλαμπλαμπλα Το οτι υπαρχουν ατομα που γκρινιαζουν, δεν ειναι "μοδα". Εγω παλι το βλεπω σαν θετικο, ειδικα οταν η γκρινια ειναι ΒΑΣΙΜΗ..Και δεν μιλαω μονο για την συγκεκριμενη σειρα. Οταν γκρινιαζεις για κατι που εχει γινει κατεστημενο, μερικες φορες μπορει και να βλεπεις "out of the box", χωρις η "μοδα" να σου εχει πηξει το μυαλο και να σου αρεσει ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ.. το σκεφτηκες αυτο η μπα?? Αν δεν σε επεισα, σου ζητω συγγνωμη.. Συμφωνώ απόλυτα με τον tzino, κάποτε ξεκίνησα το Dexter για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να ξεκινήσει το Lost, τώρα βλέπω το Lost για να έχω κάτι να βλέπω μέχρι να αρχίσει το Dexter... Οταν λεω εγω οτι το Dexter ειναι η καλυτερη σειρα των τελευταιων χρονων, μου λενε λοστ.. θα τους δειξω το επεισοδιο με την κειτ η το σημερινο και τα ξαναλεμε..
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ξεκολλα και συ μωρε Εργοτελιοτη. Προφανως και υπαρχουν σουπες επισοδεια...Αλλα πες οτι ηταν μαλακια το επισοδειο γιατι δεν ηταν καλα γυρισμενο, ειχε σκατα διαλογο, η δραση δεν ειχε το ρυθμο που θα ηθελες. Τα "μαλακιες απαντησεις δινουνε" και τα "τοσο καιρο δεν μας λενε" και "να, νεα ερωτηματα"... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΝΗ Η ΣΕΙΡΑ Το να το λετε 156345 φορες ειναι you state the obvious Oκ, την μαθαμε την αποψη σας, μας την ειπατε. ΤΕΛΟΣ, φτανει. Το να λεει καποιος επι 6 χρονια "μα δεν ειναι σοβαρη απαντηση αυτη γιατι αφηνει κενα" δεν τον κανει πιο εξυπνο, τον κανει πιο επαναλαμβανομενο βλακα ΥΓ. Και για να απαντησω στο ερωτημα σου. Οχι, δεν με επεισες γιατι κατι που ειναι τοσο τετριμμενο και το εχεις βαρεθει και δεν σε ικανοποιει το βλεπεις με το που βγαινει. Το οτι δεν θα παρεις απαντησεις το ξερεις. Και οτι δεν θα αλλαξει κατι τωρα, 12 επισοδεια πριν το τελος το ξερεις. Οποτε γιατι μας περνας για ηλιθιους? Σε τρωει να δεις τι θα γινει παρακατω. Δεν μπορεις να περιμενεις να τα δεις μαζεμενα. Και απλα με το να το κραζεις παραμυθιαζεις τον εαυτο σου οτι "ελα ρε σιγα το Λοστ" και δεν τρως οτι σου πασαρουν. Εμενα φιλε μου-και ευχαριστουμε για το Χ με τον γαυρο-μου πασαραν το Heroes. Και το εφαγα αμασητο 3 χρονιες. Αλλα το εκοψα μαχαιρι.Γιατι οταν εχω ξενερωσει με κατι, ακομα και αν εχω χασει 3 χρονια να το βλεπω, λεω τελος. ΥΓ2. Και για να μην νομιζεις οτι ειμαι κανενα fan boy...εσυ εχεις δει καποια επισοδεια του Carnivale και εγω εχω δει ολο το Carnivale οπως και πολλοι εδω μεσα. Και αν εχεις ορεξη δες σε εκεινο το τοπικ ποσο το αποθεωνα. Για να μην νομιζεις οτι ειμαι το Lost boy που τα βαζω με το Carnivale boy. Αλλα που να παρει, αλλο το "Το επισοδειο ειναι παπαρια γιατι 1,2,3" που αφορουν το επισοδειο και τη σειρα και αλλο το "Δεν μου αρεσε το θεμα με τους αριθμους, το επισοδειο και η σειρα ειναι μαλακια" και να το λες καθε μα καθε βδομαδα. Οκ, το εμπεδωσαμε, ευχαριστουμε. Μην μας το λες καθε βδομαδα. Αν σε χαλαει ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, εχουν γυρισει τα περισσοτερα επισοδεια, δεν κερδιζεις τιποτα εκτος απο ενα διπλο εισητηριο για το "Λοστ-Η Μιζερια"
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για το "Ελα ρε, εγω το φτυνω το Λοστ που το βλεπει ολος ο κοσμος, εγω εχω δει Carnivale και ειμαι special one" Πολύ φτηνό χτύπημα η αναφορά στο Carnivale, KaizerSoze. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη σύγχυσή σου. Ειδικά όσο είμαστε λίγοι (και είσαι και εσύ μέσα) που έχουμε εκθειάσει το Carnivale , και οι περισσότεροι νομίζω αναγνωρίζουμε/προσπαθούμε να δούμε και τα καλά στο LOST. Άλλωστε η αναφορά στο Carnivale σε αυτά τα topic δεν είναι τυχαία, αφού λίγο πολύ υπήρξαν πολλές αφορμές στο LOST να θυμηθούμε το σενάριο της σειράς του HBO. Και στην τελική, ό,τι γουστάρει θα κάνει ο καθένας μας, όποτε θέλει θα τη δει τη σειρά, όπως θέλει θα διαθέσει τον χρόνο του και θα ορίσει τις προτεραιότητές του χωρίς να είναι υπόλογος σε κανένα.
SofoS@ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Γενικα συμφωνω με τον cue Γιατι ειχα την εντυπωση απ την 5η σαιζον πως ολα αυτα επαναλαμβανονται με ιδιους ή και διαφορετικους χαρακτηρες (variables) οπου υπαρχουν ομως και οι constants Μου χε περασει απ το μυαλο πως το alternative timeline που δειχνουν ειναι το παρελθον και το ολο στορυ που βλεπαμε ηταν λογω του οτι καταφεραν να αλλαξουν εκεινο το timeline και να σωσουν το νησι, αλλα δεν καταλαβαινα ποιος ηταν ο λογος να του δινουν τοση σημασια και τι ρολο θα παιξει στο τελος. Η θεωρια του cue (respect) δινει αυτον τον λογο και σε αφηνει λιγο μαλακα, αλλα ετσι δεν μας δειχνουν τι θα συμβει τελικα στο τελος (ή εστω τι εγινε αφου εσκασε η βομβα). Οσο ωραια και να ναι η θεωρια θελω να μου δειξει τι θα γινει στο τελος, ας πεθανουν ολοι αλλα ας ειναι αυτο το τελος (τουλαχιστον το τελος των συγκεκριμενων μεταβλητων )
KaizerSoze Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Και στην τελική, ό,τι γουστάρει θα κάνει ο καθένας μας, όποτε θέλει θα τη δει τη σειρά, όπως θέλει θα διαθέσει τον χρόνο του και θα ορίσει τις προτεραιότητές του χωρίς να είναι υπόλογος σε κανένα. Ελα, τι ειναι αυτα που γραφεις τωρα:lol: Σιγα μην τους βγαλω και στην αναφορα. Αλλα τωρα τα λες σε μενα για να τα πιστεψεις ο ιδιος οτι μπορει καποιος και να εχει σιχαθει την σειρα και να "μην παει αλλο" και να το βλεπει οχι την ιδια μερα αλλα λιγες ωρες μετα, ευλαβικα...:rolleyes: Οταν το Πριζον ηταν στα κατω το ηξερες επειδη ειχε περασει μερα και κανεις δεν ειχε ποσταρει. @sofos Γιατι ρε μαν, πως δεν στο δινει το δικαιωμα να δεις το τελος? αυτο που βλεπεις 6 χρονια τωρα θα τελειωσει, ο cue ειπε απλα οτι τα φετινα sideflashes ειναι πιο πριν απο το 1χ01
Moderators Praetorian Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αλλα τωρα τα λες σε μενα για να τα πιστεψεις ο ιδιος οτι μπορει καποιος και να εχει σιχαθει την σειρα και να "μην παει αλλο" και να το βλεπει οχι την ιδια μερα αλλα λιγες ωρες μετα, ευλαβικα...:rolleyes: Όχι δεν με πολυενδιαφέρει τι κάνει ο κάθε άλλος. Το σχόλιο μου ήταν επειδή το πήρα προσωπικά (είμαι και στις δύο κατηγορίες που αναφέρεις: και μου αρέσει πολύ το Carnivale, και συνήθως η δουλειά βολεύει και μπορώ να δω ένα επεισόδιο LOST νωρίς το πρωί). Edit: Όταν έγραψα και τα δύο σχόλια δεν είχα διαβάσει τη δεύτερη απάντησή σου. Οπότε πρέπει να ήμουν λίγο off και άκυρος. :/
Members gsarig Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως, μιας και αναφέρθηκε ξανά το Carnivale, πιστεύω πως είναι λίγο υπερβολικό να θεωρείται το "ταβάνι" των σειρών, παρόλο που ανήκω κι εγώ στους δηλωμένους οπαδούς του. Κατά τη γνώμη μου, σειρές όπως το Wire, το Sopranos ή παλιότερα το Twin Peaks είναι ανώτερες (δεν αναφέρω το Dexter γιατί ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί). Πιστεύω πως ένα μέρος της καταξίωσης του Carnivale οφείλεται στο ότι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και πως κάτι παρόμοιο θα συνέβαινε και με το Lost αν είχε κοπεί π.χ. στην 2η ή στην 3η σαιζόν. (άντε, πάω να δω κι εγώ το επεισόδιο, να καταλάβω γιατί ακριβώς τσακώνεστε - και να μπορέσω επιτέλους να ανοίξω άφοβα και τα spoilers)
Cue Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Κάτι άλλο που πήρε το μάτι μου σαν θεωρία για τα 2 timelines είναι ότι έχουμε κάτι ανάλογο του Schrödinger's cat Μένει βέβαια να δούμε ποιος είναι ο παρατηρητής. Τι να πω δε ξέρω.
Sellers Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλούτσικο επεισοδιάκι όχι τίποτα το τρομερό. Το μόνο που έχω να πω είναι το εξής: Θεόμουρλη τύπισσα η οποία για πολλά χρόνια περιπλανιέται στο δάσος, ψάχνωντας το παιδί της, στήνει παγίδες, φτιάχνει σπίτια για να ζει που τα αλλάζει που και που για να μην την βρίσκουν αυτοί που την ψάχνουν, κυκλοφορεί με μια καραμπίνα, σκοτώνει χωρίς πολύ σκέψη, και ξέρει να φροντίζει αυτούς που καταλάθως πιάνονται στις παγίδες της... ... ... έχω δει δύο στο Λόστ. Φουλστοπ. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά νομίζω ότι ο παραλληλισμός είναι αναπόφευκτος.
me27yo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 SELLERS και εμενα μου ηρθε στο μυαλο μολις το ειδα αυτο που ειπες....αλλα την ιστορια της παλαιοτερης την εχουμε δει...οποτε δεν νομιζω να εχει σχεση..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μη βιάζεστε ρε, η σειρά θα φορτσάρει προς το τέλος...δε γίνεται να πάει 18 επεισόδια at full speed...Θυμάστε τα πρώτο μισό της 3ης σεζόν? η ακόμα και της 4ης (αν εξαιρέσουμε το constant). Αυτό είναι το pattern τι να κάνουμε...χτίζει στο πρώτο μισό της σεζόν και εξαπολύει στο δεύτερο... Έχει αρχίσει ήδη να απαντάει πράγματα αλλά εμείς είμαστε άπληστοι τα θέλουμε όλα εδώ και τώρα! Ηρεμία... Το μεγάλο καινούργιο ερώτημα είναι ποιος έρχεται στο νησί... και αν αυτός είναι ο Wallace που έχει το νούμερο 108. And who the fuck is Wallace.. οι βασικές πιθανότητες είναι 3 κατά τη γνώμη μου. 1. Windmore (όχει επείδη αρχίζει κι αυτός από W αλλά γιατί κακά τα ψέματα το περιμένουμε ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή - να λάβει μέρος και στο πόλεμο ) 2. Desmond (το Wallace παραπέμπει σε Σκωτία, θα μπορούσε να έχει κάποια σχέση που δε ξέρουμε) 3. Κάποιος που δε γνωρίσουμε (πράγμα που απεύχομαι καθώς είναι πολύ αργά για εισαγωγή ενός ακομά νέου και σημαντικού χαρακτήρα) Είδωμεν...
frenzy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Tηλε-κριτικοί και τηλε-λόγιοι ROFL Είχα μπει λίγο εδώ πριν το δω και λέω στη γυναίκα μου πως διάβασα οτι θα'ναι μαλακία σαν τo 6x03 της κεητ και μετά το πρώτο δεκάλεπτο λέγαμε πόσο τυπικό λοστ build-up επεισόδιο είναι. Χάσατε την αντικειμενικότητά σας, αλλά κερδίσατε ένα ignore ως το φινάλε. Παρατήρησα έναν που ήξερε τι θα γράψει για το επεισόδιο πριν το δει και είναι έτοιμος και για το επόμενο. Παρατήρησα έναν άλλο που ξυπνάει πριν τη δουλειά να το δει να γκρινιάξει, γεροντο-σύνδρομο, βαράτε με κι ας κλαίω φάση. Βαρέθηκα και τη λοστίτιδα, τα παρλιακά "πρέπει να το γράψω στο ινσόμνια πριν γίνει" και αυτούς που περίμεναν με το δάχτυλο στη σκανδάλη την τελευταία σαιζόν. Oύτε το Dexter με νοιάζει, ούτε το Carnivale, oύτε το twin peaks. Μπράβο παιδιά που καταφέρατε να δείτε μερικές από τις πιο συζητημένες σειρές αυτής και της προηγούμενης δεκαετίας (ετεροχρονισμένα) clap clap, αλλά who the fuck cares, so did millions. Ανακεφαλαιώνοντας, το επεισόδιο καλό ήταν, το θρεντ είναι μάπα. *Cue πολύ καλή θεωρία, θα το γούσταρα αυτό το τέλος. Τρελό γκρουπάκι Σώγιερ, Κλαιρ, Λοκ (Τζιν?). Οι αταίριαστοι lol...Ο Κώστας είναι ο 'Άγιος Παντελεήμονας, ένας κουτσός, μια τρελή, ένας απελπισμένος, και το άψυχο κορμί ενός πρώην παράλυτου. Που πα ρε με τέτοιο ροστερ? :lol:
nikos21aek Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 @DeadOrganPlayer Και 4 κανένας.Σίγουρα πάντως αυτός που θα έρθει αν έρθει θα έχει ξαναβρεθεί στο νησί γιατί το όνομά του ήταν σβησμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.