buggie Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Καλη Χρονια σε ολους! Ενδιαφερομαι για την αγορα ακουστικων με μικροφωνο για γενικη χρηση δηλαδη παιχνιδια,ταινιες,μουσικη. Με ενδιαφερει να ειναι ξεκουραστα για τα αυτια γιατι αυτα που ειχα πριν sennheiser pc150 (αν δεν κανω λαθος) δεν ηταν και τα πιο βολικα διοτι με κουραζαν καπως, οποτε θα ηθελα αν γινεται να καλυπτουν ολο τα αυτι για να ειναι πιο ανετα. Το budget ειναι περιπου 40€
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Έχω αυτά (δεύτερο ζευγάρι, το πρώτο το χάλασα) και στα προτείνω: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=81731
PraetorianGR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ αυτό έχω και στο συνιστώ ανεπιφύλακτα
buggie Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 βρε παιδια ειστε σιγουροι?μου φαινονται καπως φτηνιαρικα..ειναι οντως ξεκουραστα αυτα?δεν θα ηθελα να κανω πισωγυρισμα και νσ παω σε πολυ χειροτερα απο αυτα που ειχα!!
jakegate7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 θα σου πρότεινα αυτά, τα έχω εδώ και 8 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Αν εννοείς ξεκούραστα ως προς την εφαρμογή στη κουρούπα και στα ώτα, ναι, δεν με ενοχλούν καθόλου.
StylaZ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πριν απαντήσω να επισημάνω κάτι: είμαι ΣΑΦΩΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ οπότε σε καμμιά περίπτωση δεν μπορείς να με πεις αντικειμενικό... Στο μπάτζετ κοντά που έβαλες, προτείνω: http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=869 (όλα τα καταστήματα που τα διαθέτουν εδώ: http://www.skroutz.gr/c/502/pc-headphones.html?keyphrase=piranha ) Αν μπορείς να δεχτείς ένα παραπάνω τσίμπημα: http://bit.ly/8qG0W6 Περιττό να πω ότι είναι απατεώνες... Οι επίσημες τιμές είναι: 70 και 80 δολλάρια αντίστοιχα. Σε γενικές γραμμές από τότε που πήρα mouse, keyboard και headset από RazeR, δεν ξανακοίταξα ποτέ πίσω! Ειδικά στα ακουστικά, οι άνθρωποι είχαν στο μυαλό τους τον καμμένο gamer που λιώνει 24ωρα πάνω στο pc του... Απ' όσα έχω δοκιμάσει, τα carcharias είναι μακράν τα καλύτερα ακουστικά που είχα ποτέ μου. Έτυχε να παίζω WoW και 3 μέρες συνεχόμενα χωρίς να πονέσουν καθόλου τα αυτιά μου! Συνοψίζοντας: RazeR για πάντα στην καρδιά μας!
mihachris Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 +1 στα Fatal1ty. Κι εγώ τα έχω κι είμαι πολύ ικανοποιημένος.
vdanasto Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 θα σου πρότεινα αυτά, τα έχω εδώ και 8 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. +1 από εμένα, πολύ καλά.
Waldo_Vrs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 +1 για την Razer αλλά οι τιμές είναι αρκετά υψηλές ειδικά για τα piranha!!!. Κάτι ακουστικά όπως της Roccat Kave πια η γνώμη σας?...τα έχει δοκιμάσει κανείς?. Επίσεις το piranha τι είδους σύνδεση έχει?.. Ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω αυτό το διάστημα.
IMAndreas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Είχα τα creative HS-600 δεν λέω καλά ακουστικά αλλά δεν μου ήταν και πολύ άνετα ρε παιδί μου μετά από κάνα 2ωρο στα αυτιά ήταν σαν να είχαν πάρει φωτιά τα αυτιά μου.....τώρα έχω τα creative fatal1ty και είναι πολύ καλά ούτε κουράζουν ούτε τίποτα και έχουν και καλύτερη ποιότητα ήχου από το hs-600 και πιο μπάσο ήχο....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Από τη φωτό τουλάχιστον, τα σφουγγαράκια φαίνονται ίδια με τα hs 600. Tα έχεις και τα δύο στην κατοχή σου;
IMAndreas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Όχι τα HS-600 τα έχω πουλήσει....είναι από το ίδιο υλικό απλά στα fatal1ty είναι λίγο πιο μακρόστενα και το ύφασμα γύρω γύρω είναι πιο εφαρμοστό σε σχέση με τα 600άρια. Και σαν ακουστικά είναι πιο εύκαμπτα, πιο χαλαρά και "σπάνε" κάπως και μπορούν να γυρίζουν λίγο δεξιά ή αριστερά και έτσι γίνετε άψογη εφαρμογή...
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Πρίν 2 χρόνια κοντά αγόρασα ένα Headshet της Sharkoon το Majestik 5.1... 1-2 γνωστοί μου, μου έλεγαν είναι μούφα τσάμπα τα 70ευρώ... Ομολογώ πως για 5 μήνες απλά τα είχα βάλει και άκουγα τυπικά...όντως τα θεώρησα αποτυχία εντελώς... Μετά σε κάποια φάση ήρθε στο σπίτι μου ένα παλικάρι ο οποίος παίζει σε ραδιόφωνο...και μου ζήτησε ακουστικά για να τεστάρουμε την κάρτα ήχου μου στον υπολογιστή...αφού του τα έδωσα με έριξε 2 φάσκελα...μου ζήτησε το πρόγραμμα των ακουστικών...αφού το έκανε ένα install ρύθμισε τα ακουστικά μέσα απο το πρόγραμμα τους... Περιτό να σας πω, πώς είναι σαν να αγόρασα άλλο μοντέλο...τώρα όταν κάνω κλίκ σε ένα τόπικ είναι λες και ακούγετε μέσα σε κενό δωμάτιο μεγάλο...τρελή αίσθηση... Δεν μιλάω για πιότητα της Sharkoon ή της οποιαδήποτε εταιρίας... ...αλλά θέλω να τονίσω ιδιαίτερα πως ένα ακουστικό αν δεν το ρυθμίσεις σωστά και ΑΝΑΛΟΓΑ με τη μουσική που ακούς...είναι σχετικός άχρηστο!!!.
pusher Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ τα AHS502i της Altec Lansing. Αλλά από την πολύ χρήση έχει φύγει το πλαστικό και η πάνινη επιφάνεια έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Τα Creative Headset Fatality τι λένε; Να περιμένω καλύτερο ήχο από αυτά που είχα; Επίσης είναι ρυθμιζόμενα για να προσαρμόζονται σε κάθε κεφάλι όπως τα Altec Lansing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.