marina1ups Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα! μηπως γνωριζει κανεις αν αλλαξε η διαδρομη του κτελ πατρα-θεσσαλονικη, κ παει απο γιαννενα, τωρα που εκλεισαν τα τεμπη? ή θα κανω παλι το γυρο της ελλαδας σε μια μερα κ 20.000 βρισιδια? ευχαριστω προκαταβολικα!
poscaman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ερχεται απο Γιαννενα, Πάτρα. Χτες ήρθε η κοπελα μου απο Θεσσ/νικη Πάτρα μεσα σε 6.30 ώρες
marina1ups Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 thanks:-) ! πηγα κ εγω μια βολτα απο τα κτελ, γιατι φυσικα κ στο τηλεφωνο δεν απαντανε , κ μου ειπαν πως παει απο εγνατια.
wgibson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 κι ομως ειναι πιο γρηγορα μεσω εγνατιας με το κανονικο δρομολογιο θελεις 7 και ωρες viva egnatia....
konnak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Και πολύ κάνει το λεωφορείο, 4 φορές το έκανα το Πάτρα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα το τελευταίο δίμηνο, όλες μέσω Εγνατίας, ελάχιστο 4 ώρες και 30 λεπτά, μέγιστο 5 ώρες.
marina1ups Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 τελικα το λεωφορειο εκανε 6 ωρες κ ενα 15λεπτο... ασυγκριτως καλυτερη διαδρομη...
fysikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μήπως ταξίδεψε κανένας πρόσφατα από Πάτρα για Θεσσαλονίκη για να μας πει πόσες ώρες κάνει το κτελ;πως ειναι τα λεωφορεία;;αντέχεται το ταξίδι;;
Adon1s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Πέρσυ αρχές Μαρτίου που πήγα έκανα 7μισι ωρες
gang Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μήπως ταξίδεψε κανένας πρόσφατα από Πάτρα για Θεσσαλονίκη για να μας πει πόσες ώρες κάνει το κτελ;πως ειναι τα λεωφορεία;;αντέχεται το ταξίδι;; Μόλις περάσεις την γέφυρα πες την για ύπνο. Σιγά μην καταλάβεις τίποτα...
deesnider Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 μήπως ταξίδεψε κανένας πρόσφατα από Πάτρα για Θεσσαλονίκη για να μας πει πόσες ώρες κάνει το κτελ;πως ειναι τα λεωφορεία;;αντέχεται το ταξίδι;; Χαλαρότατα! Δεν πρόκειται καν για "ταξίδι". Από τη στιγμή που έχω αντέξει εγώ, 10 και πλέον φορές μέχρι τώρα - να κάνω με λεωφορείο το πήγαινε έλα "Αθήνα - Γεωργία" (+/- 3000 χλμ...), δεν υπάρχει ταξίδι που να μην "αντέχεται"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα