Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! μηπως γνωριζει κανεις αν αλλαξε η διαδρομη του κτελ πατρα-θεσσαλονικη, κ παει απο γιαννενα, τωρα που εκλεισαν τα τεμπη?

ή θα κανω παλι το γυρο της ελλαδας σε μια μερα κ 20.000 βρισιδια? :X

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

thanks:-) ! πηγα κ εγω μια βολτα απο τα κτελ, γιατι φυσικα κ στο τηλεφωνο δεν απαντανε :mad:, κ μου ειπαν πως παει απο εγνατια.

Δημοσ.

Και πολύ κάνει το λεωφορείο, 4 φορές το έκανα το Πάτρα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα το τελευταίο δίμηνο, όλες μέσω Εγνατίας, ελάχιστο 4 ώρες και 30 λεπτά, μέγιστο 5 ώρες.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

μήπως ταξίδεψε κανένας πρόσφατα από Πάτρα για Θεσσαλονίκη για να μας πει πόσες ώρες κάνει το κτελ;πως ειναι τα λεωφορεία;;αντέχεται το ταξίδι;;

Δημοσ.

μήπως ταξίδεψε κανένας πρόσφατα από Πάτρα για Θεσσαλονίκη για να μας πει πόσες ώρες κάνει το κτελ;πως ειναι τα λεωφορεία;;αντέχεται το ταξίδι;;

Μόλις περάσεις την γέφυρα πες την για ύπνο. Σιγά μην καταλάβεις τίποτα...

Δημοσ.

Χαλαρότατα! Δεν πρόκειται καν για "ταξίδι". Από τη στιγμή που έχω αντέξει εγώ, 10 και πλέον φορές μέχρι τώρα - να κάνω με λεωφορείο το πήγαινε έλα "Αθήνα - Γεωργία" (+/- 3000 χλμ...), δεν υπάρχει ταξίδι που να μην "αντέχεται"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...