Προς το περιεχόμενο

intel core i9 ποτε?

Vampilectro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διαβασα στο google σε διαφορα σιτες οτι θα κυκλοφορησουν τον μαρτιο του 2010...

θελω να αγορασω καινουργιο υπολογιστη και λεω να περιμενω ως τον μαρτη για να βαλω ι9...

αληθευει οτι θα κυκλοφορησουν τοτε οι ι9?

και αν ναι αξιζει να βαλω ι9? η να αγορασω εναν τωρα με ι7?

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι καπου εκει μαλλον θα ερθουν οπως λενε...αν δεν εχεις καπιο προβλημα με το συστημα σου και αντεχει γιατι να μην περιμενεις?...

Δημοσ.

Γιατι δεν πας για i5, ετσι και αλλιως i5-i7 ειναι σχεδον ιδιοι.. αν βγει i9 λογικα η τιμη θα ναι και τσιμπιμενη, εσυ οτι θες.

Δημοσ.
εγω μονο για gps μπορω να απαντησω

Πες του να περιμένει τους Ι9 να μπουν σε gps τότε. :P

Στο θέμα τώρα.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι καθαρά θέμα budget και τι θέλεις να κάνεις.

Μη ξεχνάς ότι επεξεργαστές βγαίνουν συνέχεια. Και μετά τον Ι9 θα βγεί ο Ι10 ή όπως αλλιώς θα τον πούνε. Το να περιμένεις να βγεί κάτι καινούργιο για να φτιάξεις pc δε νομίζω πως έχει νόημα. Εκτός αν μιλάμε για καμιά εβδομάδα διαφορά.Ποτέ δε θα έχεις τον πιο καινούργιο. Και εγώ όταν πήρα pc περίμενα ένα μήνα γιατί μόλις θα έβγαιναν οι τετραπύρινοι. Πήρα τον Q6600 που ήταν από τα πρώτα μοντέλα (ίσως και το πρώτο, δε θυμάμαι) και τώρα έχουν βγεί άλλα τόσα και ο δικός μου θεωρείτε παλιός. Και μιλάμε για αγορά πρίν από ενάμιση χρόνο.

Οπότε αν θές απλά περιμένεις και θα πέσουν οι τιμές στους I7 και παίρνεις ένα τέτοιο αν σε κάλύπτει. Το θέμα είναι τι χρειάζεσε. Εμένα το pc μου είχε στοιχίσει όλο κομπλέ 2.500€ πρίν ενάμιση χρόνο και τώρα αξίζει τα μισά και αν!!!! Και με pc των 1.500€ θα έκανα την ίδια δουλειά και θα είχα 1.000€ να κάνω μία αναβάθμιση σε λίγο καιρό. Κοινώς πιστέυω ότι έκανα βλακεία τότε.:P

Αυτή είναι καθαρά η γνώμη μου βέβαια και πολλοί μπορεί να διαφωνούν.

Δημοσ.

Kαθηστε ρε παιδια ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε?

Μη ξεχναμε οτι απο την αλλη μερια υπαρχει μια amd με τρελα vfm cpus και σχεδον παρομοιες επιδοσεις!

Δε νομιζω να συμφερει την ιντελ και την καθε ιντελ να τρωει σφαλιαρες απο το αγοραστικο κοινο!

• Super Moderators
Δημοσ.
διαβασα στο google σε διαφορα σιτες οτι θα κυκλοφορησουν τον μαρτιο του 2010...

το Μάρτιο κυκλοφορεί ο Core i7 980X που θα είναι 6 core και θα κοστίζει 999$ (ως γνωστόν δεν "ισχύει" ισοτιμία σε αυτά)

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

• Super Moderators
Δημοσ.
@Thresh σοβαρα μιλας 1000$?Καλα ειναι απαραδεκτοι και θα φανε ντοματα

είναι Extreme Edition με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και για αυτό έχει τέτοια τιμή

Δημοσ.

Δηλαδη θα βγει μονο ως xtrm edition?Απλα ημαρτον!

Θα παιζει amd 6πυρηνος 250-300$ και πολλα λεω και ο αλλος θα σου πασαρει το ιδιο πραμα 1000$!

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχουν ανακοινώσει κάτι άλλο και τα roadmaps δεν δείχνουν τπτ για το 2010

Δημοσ.

Θα παιζει amd 6πυρηνος 250-300$ και πολλα λεω και ο αλλος θα σου πασαρει το ιδιο πραμα 1000$!

ε δεν θα ειναι και τα ιδια ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...