Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Προϊόντα Super Market

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 179
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν κάνουΜΕ γλυκέ μου. Εσύ κάνεις.

εγώ κάνω αυτό που σιχαίνομαι να βλέπω να κάνουν, και σου λέω: "μπορείς να μου παραθέσεις μια πηγή για αυτά που κάνω".

---------- Προσθήκη στις 17:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

Επίσης, έλα παππού να σου δείξω το μουνί της γιαγιάς*,

Πολύ κακός είσαι ρε συ, χαλάρωσε. Θα σου βάλω πιπέρι.

Δημοσ.
Το ωραίο με την ελλάδα είναι ότι όλοι λένε ότι δεν κάνουνε σαν έλληνες

Όλοι φταίμε κάπου. Αλλά όχι, για όλα δεν φταίω εγώ.

Ο καθένας έχει τις προσωπικές του ευθύνες και για αυτές θα πρέπει να κρίνεται και να τιμωρείται.

Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει ατιμωρησία.

«Έλα μωρέ όλοι οι πολιτικοί είναι κλέφτες».

Όχι δεν κλέβουν όλοι.

«Έλα μωρέ έτσι είναι στην Ελλάδα όλοι κλέβουν την εφορία».

Όχι. Εγώ που κλέβω φταίω. Εσύ, που δεν κλέβεις, δεν φταις.

«Όλοι μολύνουν το περιβάλλον».

Όχι. Εσύ που μολύνεις φταις. Εγώ, που δεν το μολύνω, δεν φταίω.

Έτσι και για το φαινόμενο στην Ελλάδα να πωλούνται τα ακριβώς ίδια αγαθά ακριβότερα σε σχέση με την Γερμανία δεν φταίω. Φταίνε άλλοι Έλληνες και όχι εγώ.

Δημοσ.

@apd453

+1 σε ότι λες στο τελευταίο σου Post, αλλά...

Έτσι και για το φαινόμενο στην Ελλάδα να πωλούνται τα ακριβώς ίδια αγαθά ακριβότερα σε σχέση με την Γερμανία δεν φταίω. Φταίνε άλλοι Έλληνες και όχι εγώ.

Εσύ φταις αν τα αγοράζεις. Αν δεν τα αγοράζεις πάλι εσύ φταις, αν δεν κράζεις ή πιο όμορφα, αν δεν εξηγείς σε φίλους και γνωστούς, σε Forums, κλπ, να κάνουν "μποϋκοτάζ" σε αυτά τα προϊόντα.

Αν τα κάνεις όλα αυτά δεν φταις.

Δημοσ.
@apd453

+1 σε ότι λες στο τελευταίο σου Post, αλλά...

Εσύ φταις αν τα αγοράζεις. Αν δεν τα αγοράζεις πάλι εσύ φταις, αν δεν κράζεις ή πιο όμορφα, αν δεν εξηγείς σε φίλους και γνωστούς, σε Forums, κλπ, να κάνουν "μποϋκοτάζ" σε αυτά τα προϊόντα.

Αν τα κάνεις όλα αυτά δεν φταις.

Αν διαβάσεις προηγούμενο post μου θα δεις ότι αυτό εξηγώ. Αλλά κάποιος παρεξηγήθηκε επειδή είπα ότι δεν φταίω και φταίνε οι άλλοι. Άστα να πάνε, είναι και άγριος. Τσιρλί με πήγε.

Δημοσ.

Ξέρεις τι γίνεται?

Κατά κάποιον μαγικό τρόπο, όλοι κράζουν τις μεσημεριανές εκπομπές και γενικότερα τη TV, παρόλα αυτά όμως κάνουν καλά νούμερα.

Κράζουμε τους πολιτικούς και πάλι οι ίδιοι βγαίνουν. Βέβαια εδώ φταίει το ότι έχουν καταφέρει να κάνουν αυτό που θέλουν οι "μεγάλοι". Σου έχουν περάσει το μήνυμα, όλοι ίδιοι είναι οπότε δεν πας να ψηφίσεις και άθελα σου με την αποχή τα κάνεις χειρότερα, αφού το ποσοστό βγαίνει και με 10 άτομα αν ψηφίσουν και ας κάτσουν οι άλλοι 90 σπίτι τους.

Ο καφές έχει πάει 4,50Ευρώ! Ναι αφού πάνε και τα πληρώνουν ας το βάλουν και 10Ευρώ!!!

Πας να πιεις ποτάκι και πληρώνεις 15-20Ευρώ είσοδο και περιμένοντας στην ουρά για να μπεις και αν σε διαλέξουν για να σε βάλουν!

Και όμως γεμίζουν τα μαγαζιά αυτά!!!

Μήπως το πρόβλημα είναι παιδείας?

Δημοσ.
Προσωπικά, εγώ δεν κατάλαβα ποτέ διαφορά ανάμεσα στα μακαρόνια Μίσκο και τα μακαρόνια Ντίσκο, ούτε στο αφρόλουτρο Νταβ με δάκρυα αγγέλων και αίμα από περίοδο παρθένας και το αφρόλουτρο Γκλαβ με σεληνιακό καυλοντηβέτορ. Και όσο θυμάμαι την ιστορία με τα Aldi που τα σνομπάραν όλοι επειδή ήταν φτηνά επειδή δεν έβγαζαν καν τα προϊόντα απ' τις κούτες και δεν τυπώνανε ούτε φυλλάδια για διαφήμηση και όταν έγινε ο έλεγχος η κρέμα προσώπου παραγωγής τους πάτησε κάτω oil of olaz, ε.

Εκτός αν πιστεύει κανείς πως το μοσχάρι του βασιλόπουλου το σφάξανε αφού πήδηξε την κλώντια σίφερ και ενώ κάπνιζε πούρο αβάνας ενώ του λιντλ ήταν το φτωχό ξαδερφάκι του που το έδερνε ο μπαμπαβόδης.

όταν θα δοκιμάσεις τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ θα πάθεις ζημιά καμία σχέση με τα υπόλοιπα όχι επειδή είμαι βορειοελλαδίτης αλλά έχουνε άλλο άρωμα στα αλήθεια.

σαν να ξέφυγε το τόπικ λίγο γιατι πιο πάνω βλέπω κάτι για καφέδες

---------- Προσθήκη στις 19:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:52 ----------

έχω φτάσει να πιστεύω ότι κανένα σουπερμάρκετ δεν κάνει τις καλύτερες προσφορές ΣΕ ΟΛΑ του τα είδη με την επωνυμία του, έχω καταλήξει σε 1-2 αλυσίδες που προτιμώ από άποψη καθαριότητας, εξυπηρέτησης και ποιότητας σε όλα του ΓΕΝΙΚΑ και προσπαθώ κάθε φορά που ψωνίζω να δοκιμάζω και κάτι από τα δικά τους. αλλά όταν βλέπω η ίδια με τα μάτια μου βρωμιά ή άσχημες συνθήκες (πχ στο κοντινό μου σμ στην κυψέλη που είναι άθλιο διαχρονικά) προσπαθώ να μήν αγοράζω ούτε εμφιαλωμένο νερό.

η καλύτερη οικονομία που έχω καταλήξει ότι μπορεί να κάνει κανείς είναι ο καλός προγραμματισμός σε εβδομαδιαία βάση, να μαγειρεύει ό,τι μπορεί ο εργαζόμενος όταν έχει χρόνο, να μήν παραγγέλνει ντελίβερι-σκουπιδαριό, να ετοιμάζει κάτι για κολατσιό στη δουλειά απ΄τη προηγούμενη ώστε να μήν τρώει από άθλια κυλικεία και να πετάει στα σκουπίδια όσο γίνεται λιγότερα.

όχι να τρώμε ό,τι σάπιο και βρώμικο υπάρχει από βαρεμάρα και μετά να μας τσούζει το 30λεπτο παραπάνω στο σούπερ. τα βιολογικά από μόνα τους δε θα μας λύσουν τα προβλήματα υγείας - είναι πολλές κακές συνήθειές μας που πρέπει να αλλάξουμε :fear:

λοιπόν πριν γίνω πυροσβέστης πέρασα από 2 σμ ,1 της επαρχίας και 1 της Αθήνας

1ον στα τρόφιμα δεν πετιέται ΤΙΠΟΤΑ ( τρώμε τόσα ληγμένα που δεν μπορούμε να φανταστούμε)

2ον στα όσπρια μπαίνει εντομοκτόνο για να μην "μαμουδιάσουν"

3ον αν θες να είσαι σίγουρος για αυτά που τρως πρέπει να έχεις φάρμα (όπως στο facebook αλλά αληθινή).

Δημοσ.
όταν θα δοκιμάσεις τα ζυμαρικά ΑΒΕΖ θα πάθεις ζημιά καμία σχέση με τα υπόλοιπα όχι επειδή είμαι βορειοελλαδίτης αλλά έχουνε άλλο άρωμα στα αλήθεια.

Συμφωνώ με ΑΒΕΖ αλλά κορυφή για μένα μακαρόνια και σε πολύ καλή τιμή είναι τα μάκβελ. Το εργοστάσιο στο Κιλκίς. Παλιά κυκλοφορούσαν πολύ. Τώρα τα βρίσκω μόνο μέσω γνωστού. Δυστυχώς ενώ είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ζυμαρικών στην Ελλάδα με πελατολόγιο από Ευρώπη μέχρι ΗΠΑ και Ιαπωνία τα προϊόντα δεν τα βρίσκεις εύκολα στα ελληνικά ράφια και αν τα βρεις θα είναι με άλλες ετικέτες λόγο έλλειψης διαφήμισης.

Δημοσ.
Συμφωνώ με ΑΒΕΖ αλλά κορυφή για μένα μακαρόνια και σε πολύ καλή τιμή είναι τα μάκβελ. Το εργοστάσιο στο Κιλκίς. Παλιά κυκλοφορούσαν πολύ. Τώρα τα βρίσκω μόνο μέσω γνωστού. Δυστυχώς ενώ είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας ζυμαρικών στην Ελλάδα με πελατολόγιο από Ευρώπη μέχρι ΗΠΑ και Ιαπωνία τα προϊόντα δεν τα βρίσκεις εύκολα στα ελληνικά ράφια και αν τα βρεις θα είναι με άλλες ετικέτες λόγο έλλειψης διαφήμισης.

ΜΑΚΒΕΛ Με το λευκό πύργο απέξω και τα μυαλά στα κάγκελα να 'ουμ.

Πραγματικά απίστευτα ζυμαρικά.Τα έχει το σουπερμάρκετ της γειτονιάς μου σε άφθονες ποσότητες.:-D

Δημοσ.

λοιπόν πριν γίνω πυροσβέστης πέρασα από 2 σμ ,1 της επαρχίας και 1 της Αθήνας

1ον στα τρόφιμα δεν πετιέται ΤΙΠΟΤΑ ( τρώμε τόσα ληγμένα που δεν μπορούμε να φανταστούμε)

2ον στα όσπρια μπαίνει εντομοκτόνο για να μην "μαμουδιάσουν"

3ον αν θες να είσαι σίγουρος για αυτά που τρως πρέπει να έχεις φάρμα (όπως στο facebook αλλά αληθινή).

sorry εννοούσα αυτά που πετάμε εμείς αφού τα αγοράσουμε.

Δημοσ.

Συγκεκριμενα προιοντα ειναι τα ιδια και απλα πλασαρωνται ως ΑΒ,καρφουρ,ΕΛΟΜΑΣ κτλ...Μονο η ετικετα και η τιμη αλλαζει...

Μακαρονια

Τονος

Ξηρους καρπους

Μπαλσαμικο

ειναι ιδιας και καλυτερης ποιοτητας απο τα επωνυμα...

Δημοσ.
Συγκεκριμενα προιοντα ειναι τα ιδια και απλα πλασαρωνται ως ΑΒ,καρφουρ,ΕΛΟΜΑΣ κτλ...Μονο η ετικετα και η τιμη αλλαζει...

Μακαρονια

Τονος

Ξηρους καρπους

Μπαλσαμικο

ειναι ιδιας και καλυτερης ποιοτητας απο τα επωνυμα...

Όχι απλά καλύτερης ποιότητας αλλά πιο πάνω και από τα βιολογικά :lol::lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...