fastarsolid Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Γεια σας και καλησπερα σας.Λοιπον εχω ενα κινητο Sony ericsson c510 και το εχω αγοραση απο την vodafon και οπως ξερεται εχει δικο της μενου.Λοιπον αν εκανα αναβαθμηση θα εμπαινε το κανονικο μενου της Sony? Και αν οχι τι θα μπορουσα να κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αναβαθμιση εννοεις απο το update service;
gs20309 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 νομίζω αυτό που θες να κάνεις είναι debranding..και ίσως γίνεται κατευθείαν εαν κανεις update το λειτουργικό..ψάξτο λιγάκι στο google και δες τι παίζει..
fastarsolid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ναι update service εννοω.Το εκανα σε ενα αλλο κινητο που δεν ανοιγε και πετυχε.Και λεω μηπως αν το κανω σε αυτο μπει το κανονικο του μενου.Βεβαια εχω ακουση οτι αυτο που θελω να κανω γινεται με flashaρισμα αλλα δεν ξερω που να βω firmware και ολλα αυτα
mariosCS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις! Πες μας τι θα γίνει όμως να ξερουμε!!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 επειδη εχω δοκιμασει debranding μου φανηκε λιγακι δυσκολο στην αρχη καθως χανεσαι μεσα στους φακελους του κινητου εχω να σου πω βασικα πως αν το κανεις χανεις την εγγυηση αν ειχες και σε περιπτωση που χαλασει το κιν σου και το πας για σερβις δεν ξερω αν θα το ακουμπησουν μολις δουν οτι εχει αλλο λογισμικο πανω αν παρ ολα αυτα θες να το δοκιμασεις http://www.se-stuff.net/help/debranding.html edit ενδεχεται αν τα κανεις ολα αυτα και στην συνεχεια βαλεις το κανονικο λογισμικο να μην εχει ελληνικα το κινητο...εμενα ενα w800i που δοκιμασα την ολη διαδικασια δεν ειχε ελληνικα μετα και με παιδεψε μεχρι να μου τα βαλουν... [ame] [/ame]
fastarsolid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 επειδη εχω δοκιμασει debranding μου φανηκε λιγακι δυσκολο στην αρχη καθως χανεσαι μεσα στους φακελους του κινητουεχω να σου πω βασικα πως αν το κανεις χανεις την εγγυηση αν ειχες και σε περιπτωση που χαλασει το κιν σου και το πας για σερβις δεν ξερω αν θα το ακουμπησουν μολις δουν οτι εχει αλλο λογισμικο πανω αν παρ ολα αυτα θες να το δοκιμασεις http://www.se-stuff.net/help/debranding.html edit ενδεχεται αν τα κανεις ολα αυτα και στην συνεχεια βαλεις το κανονικο λογισμικο να μην εχει ελληνικα το κινητο...εμενα ενα w800i που δοκιμασα την ολη διαδικασια δεν ειχε ελληνικα μετα και με παιδεψε μεχρι να μου τα βαλουν... Βασικα εγω θελω απλα να βαλω Flash menu οποτε δεν νομιζω πως χρειαζεται να κανω debranding γιατι το κινητο μου μπορει να παρει Flash Themes.Και εγω αυτο το βιντεω ειδα μολις τωρα και απ οτι καταλαβα δεν χρειαζεται το debranding.Σωστα?Επησης του κανω και αναβαθμηση απο το update service αυτη την στιγμη
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 προτου βαλεις για flash theme δοκιμασε μια να περασεις ενα θεμα απο το λινκ που εδωσα.. ---------- Προσθήκη στις 12:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:30 ---------- αν το κιν σου μπορει να κανει κατι τετοιο τοτε ναι [ame] [/ame]υποψιν οτι πρεπει στο κεντρικο μενου να εχει το αριστερα κουμπι το options οπως φαινεται... απο εμπειρια παντως σε κανενα κινητο που παιρνει flash themes δεν εχω δει να τρεχουν αυτα τα θεματα ---------- Προσθήκη στις 12:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:33 ---------- το debranding χρειαζεται σε περιπτωση που θελεις να αφαιρεσεις το λογισμικο του λειτουργου τωρα αν μετα το update εχεις κανονικο λογισμικο δεν μπορω να το εξηγησω δεν ξερω αν συμβαινει κατι τετοιο,δεν το εχω δοκιμασει
fastarsolid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Λοιπον το update εκανα αλλα δεν αλλαξε τπτ.Τωρα για το θεμα που μου εστειλες εχω το ιδιο αλλα δεν μου τα κανει αυτα στο μενου.Μονο στην οθονη εναρξης.Τι κανω τωρα λοιπον?Το κουμπι (επιλογες) στα αριστερα μου το εχει.Αλλα οπως ειπα δεν κανει κατι στο μενου.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ξεκινα το διαβασμα http://www.se-stuff.net/help/flash-menu.html εγω δεν το εχω καταφερει γιατι δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω το a2 uploader γμτ ---------- Προσθήκη στις 13:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- αληθεια ποιο μοντελο εχεις; ελληνικα σου ειχε μετα;;
fastarsolid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Για το φλασ μενου εννοωεις.Ε? Ωραια.Σας Ευχαριστω πολυ. ---------- Προσθήκη στις 13:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:02 ---------- Αν εχεις Skype η msn σωστο μου να σου το στειλω. ---------- Προσθήκη στις 13:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:06 ---------- Αν εχεις msn η Skype δωστο μου να σου το στειλω. ---------- Προσθήκη στις 13:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:07 ---------- Μηπως θα μπορουσε κανεις να μου πει που μπορω να βρω φλασ θεμετα?
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 flash themes -> http://eseth.net/themes κανεις μια εγγραφη μονο και τα θεματα ειναι δωρεαν το a2uploader το μηχανημα μου δεν λεει να το δεχτει εχω κανει τα παντα οσα ελεγε μερχι και απεγκατασταση του nod32 μου αλλα τιποτα.. δεν πειραζει μου περασε :lol::lol: ευχαριστω παντως αυτο που εχω καταφερει ειναι να κανω το φωτισμο του k850 μου απο λευκο σε μπλε
fastarsolid Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Παιδια θα σας εχω πριξει σιγουρα.Αλλα εχω ενα αλλο ερωτημα.Ενω απο την σελ που μου εδωσε ο Xristaras12 δουλευουν κανονικα τα αλλα που φτιαχνω εγω δεν δουλευουν.Εννοω οτι για να φινει σε καταλιξη swf το θεμα θελει προγραμμα γιατι εγω του αλλαζω απλα τιν καταληξη.Η κατι κανω λαθος οταν φτιαχνω εκει τις προτασεισ στο θεμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.