kgian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Λοιπόν, πήρα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400138348944 το gps από bay. Είναι σούπερ μίνι και έκανε μόλις 20Ε. Συνδέθηκε για πλακα με το wifi iPad μου και έδωσε κατευθείαν στίγμα στο maps, google earth κλπ. Το δοκίμασα και με το tom-tom greece και δουλεύει κανονικοτατα. Όχι ότι σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το iPad για πλοήγηση αλλά έτσι, ήθελα να το δοκιμάσω. Υγ. Το gpsακι κλειδώνει στίγμα για πλακα...
nyne Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 εξαιρετικα ενδιαφερον!Χρησιμοποιησες καποιο προγραμμα απο cydia για να το συνδεσεις?
kgian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Χρησιμοποίησα το roqybt. Η διαδικασία είναι η εξής: ανοίγουμε το gps και μετα τρέχουμε το roqybt. Αμέσως βρίσκει τις Bluetooth συσκευές τριγύρω και μας ρωτάει με ποια να συνδεθεί. Διαλεγουμε το vodagps και αμέσως δείχνει το στίγμα μας. Στην συνέχεια βγαίνουμε από το προγραμμα (το Bluetooth stack του συνεχίζει να τρέχει ομως) και ανοίγουμε οποιοδήποτε προγραμμα θελουμε που να χρησιμοποιεί gps. Με το tom-tom που το δοκίμασα ακολουθεί το στίγμα κανονικά και δίνει και οδηγίες.
kgian Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 απο μπαταρια το gps τι λεει? Δεν έχω υπόψιν μου αλλά σε review που διάβασα λέει πως έχει πολύ καλή μπαταρία και με πολύ καλή διαχείριση ενέργειας. Πάντως στην συσκευασία περιλαμβάνει και φορτιστής USB αυτοκινήτου.
anesperos13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Παιδιά να το πάρω.. Δε πειράζει που είναι vodafone?
kgian Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Τώρα είμαι στο αυτοκίνητο με τα πεθερικά μου, στο πίσω κάθισμα. Έχω Ίντερνετ με το joikuspot στο symbian κινητό μου και δίνω στο iPad, έχω και gps με tom-tom και google maps με το vodafonακι, και κάνω δουλειά μου!!!! Κατευθυνομαστε Νότια Κρήτη και πιανω edge.
tempo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Τώρα είμαι στο αυτοκίνητο με τα πεθερικά μου, στο πίσω κάθισμα. Έχω Ίντερνετ με το joikuspot στο symbian κινητό μου και δίνω στο iPad, έχω και gps με tom-tom και google maps με το vodafonακι, και κάνω δουλειά μου!!!! Κατευθυνομαστε Νότια Κρήτη και πιανω edge. τα πεθερικά είναι απαραίτητα για όλες αυτές τις συνδέσεις......:-):-)
kpartsi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 τα πεθερικά είναι απαραίτητα για όλες αυτές τις συνδέσεις......:-):-) Η πρώτη που πρέπει πάντα να εντυπωσιάσουμε είναι η πεθερά!!!!!! Εμ πως!!!!
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Χτες, τελευταια ημέρα τω διακοπών μου πήγα κάποια στιγμή να ανοίξω το Rock, Μια εφαρμογή που ουσιαστικά λειτουργεί σαν συμπληρωματική του Cydia. Το είχα ξαναδουλέψει. Τρώει ένα κόλλημα λοιπόν το rock και δεν μπορούσα να κλείσω το ipad. Με τα πολλά κάνω επανεκίνηση με τα δύο κουμπιά και τα χάνω όλα και πάω στην οθόνη connect to itunes. Προσπάθησα να κάνω restore την 3.2 αλλά να μου βγάζει συνεχώς ένα μυνημα λάθους 3194 ή κάτι τέτοιο. Τλικώς με πολύ διάβασμα και πολλές προσπάθειες τα κατάφερα αργά το βράδυ. Συμπέρασμα; Μηχανήματα του σατανά!
Tigran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Για κάποιον ο οποίος έχει iPhone 2G και iPad (non-3G), ποιά είναι η καλύτερη (αν υπάρχει) λύση για mobile internet;
kgian Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Για κάποιον ο οποίος έχει iPhone 2G και iPad (non-3G), ποιά είναι η καλύτερη (αν υπάρχει) λύση για mobile internet; Ή παίρνεις κάποιο 3g τηλέφωνο, ή παίρνεις κάποιο 3g mobile access point. Δεν νομιζω να υπάρχει άλλη λύση. Προσωπικά χρησιμοποιώ το 3g Nokia e51 με την symbian εφαρμογή joikuspot που δημιουργει ασύρματο access point.
Tigran Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Κατάλαβα... θα πουλήσω το iPad και θα πάρω τη 3G έκδοση μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα