DimAslan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φαίνεται... ή είναι και καλό; Μακάρι... Κι εγώ θα ήθελα ένα καλύτερο του iPad που θα κάνει και όλα τα άλλα...
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 #)%*(^@ την apple μου... στεναχωρήσανε την Alyssa μου... Noooo!!!! Just got an email from #Apple saying they canceled my #iPad order!!! Did anyone else receive this?
damastes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Φαίνεται... ή είναι και καλό; Μακάρι... Κι εγώ θα ήθελα ένα καλύτερο του iPad που θα κάνει και όλα τα άλλα... δείτε και αυτό το videaki http://vimeo.com/10137540 απο το asus, μαλλον θα σας απογοητεύσει, δεν μου φαίνεται και πολύ γρήγορο και κάπως η απόκριση της οθόνης φαίνεται επίσης αργη.
kpartsi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 #)%*(^@ την apple μου... στεναχωρήσανε την Alyssa μου... Noooo!!!! Just got an email from #Apple saying they canceled my #iPad order!!! Did anyone else receive this? Τι τα ήθελε τα 3;;;
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Τι τα ήθελε τα 3;;; "I ordered iPads for me, mom & David"... η καλή μου
kpartsi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 "I ordered iPads for me, mom & David"... η καλή μου Ένα και πολύ της είναι!!!!! Και ο David ποιος είναι;;;; Αν πρόσεξες πρώτα έρχεται η μαμά και μετά ο David!!!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 iPad pre-order limit: two per customer. Ας προσεχε.... Sent from my iPod touch using Insomnia.app
DimAslan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλά της κάνανε... Ακούς εκεί... Να τα πάρουνε όλα τα Αμερικανάκια και για μας τίποτα... Γμτ μου... Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο και θα πλακώσω την Alyssa...
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Καλά της κάνανε... Ακούς εκεί... Να τα πάρουνε όλα τα Αμερικανάκια και για μας τίποτα... Γμτ μου... Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο και θα πλακώσω την Alyssa... Μπορεις να παραγγειλεις απο ebay Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2010 Αυτό το Asus Eee PC T101MT το είδατε;;; http://www.youtube.com/watch?v=ise4yQhCWq0 Εγω το ειδα και δε συγκρινεται με το ipad, ουτε καν. Ειναι 1,5 κιλο 4-5 φορες ποιο παχυ απο το ipad αν προσεξες ειναι ποιο αργο απο την καθυστεριση και το βασικοτερο...resistive οθονη το 2010 αλλα οκ, παιζει flash , παω να το αγορασω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα